miért jó az inverteres, a simával szemben?
Köszi.
miért jó az inverteres, a simával szemben?
Köszi.
Azért választottam univerzálisat, mert sokféleképpen sokmindenre lehet használni. Van olcsóbb de jobbat sokáig kellene keresgetni.
Persze Láma véleménye még nem hangzott el ...
;)
csak hobby célokra kellene....olcsón.
Óccó fájin van, kici kínai ...
:)
Nekem francia van, Gysmi 160 -as. Számomra bevált.
Szia.
Néha azért jelentkezzél be, hogy tudjuk, minden rendben....:))
Inverteres hegesztőt tudnál esetleg?
MEnnyiért.
Nem kell nagyteljesítményű, 2,5 pálcával lehessen dolgozni vele...
Itten vagyok ...
:)
Sok volt a dolgom, ezért nem tudtam gép elé ülni ...
:(
"Ezért kell jó állapotút venni, hogy ne menjen bele sok pénz"
Nem olcsó hobbi ez sehogy. :)
Én fordítva csináltam. Az első jó autómat őriztem meg törésmentes, gyári állapotában. Eladás helyett nyugdíjba küldtem. Nem használom. Várja a veteránkort a garázsban. Aztán ha összeszámolom, hogy az eladási árát kamatoztatnám bankban, nem fizetném közben a rezsijét..... Lehet hogy drágább lesz, mintha akkor vennék egyet. De így legalább van hozzá kötődés. Remélem nem lesz vele sok dolgom, max gumi alkatrészek, féktárcsák, kipufogó, esetleg esztétikai fényezés. Amúgy rajtra kész állapotban van tartva, olajat, fékolajat, fagyállót cserélgetem, ahogy kell.
Á, nem számolom....
de mondhatnám úgy is, hogy jobb , ha nem számolom.....
Azért csinálgatom én, hogy azon spóroljak!
Ezért kell jó állapotút venni, hogy ne menjen bele sok pénz, persze, ha szépet akarsz, akkor megy bele dúsan....
2db első ajtó kéder gumi, 80e ft.....pl...
És még szerencsés vagyok, mert az enyémen, idáig szinte csak gumi alkatrészeket kellett cserélni....
Józsi,
a végén egy önköltséget mondanál majd? saját munkaerő kts. nélkül!
és természetesen ha kész lesz megnézném egyszer... :)
valóban......
Hova lett gáborgábor?
Tud valaki róla valamit?
Rég volt erre....ami igen ritka eset...
tető, és a rádió menüponttal frissült...
Kicsit most lustálkodom...))
Ismerem a helyet, oda jártam suliba.
Heti rendszerességgel volt ott karambol....
uhhhhh
újpesten a pozsonyí úton, ahogy feljössz a villamos aluljáróból a Fóti út felé, láttam egy érdekes mutatványt egyszer
jó magas a járdaszegély, valamiért úgy akadt meg az autó benne, h gyakorlatilag megállt helyben és a tetejével vágódott bele az öles akác törzsbe
nem semmi látvány volt
változott, sokat :)
hidd el, a sofőr nem fér hozzá semmihez
kamera hegyek, automata töltő rendszer, töltés után azonnal mintavétel és labor (minden tételből), majd plombálás
az, h kúton mókolnak elképzelhető, de nem vízzel, az biztos, mert ottmarad a tartály aljában :)
az, h adalékot lopnak esetleg valamelyik vidéki bázistelepen elképzelhető de nem sok az esélye