Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: nincs cím

#356997 Bakiba Előzmény: #356995

Huh már azt hittem jéghegybe, és Titanikot játszunk. Így csak 1 vonal, meg a főni is megmondta-javul a gazdaság:)

Szerintem lemegy a 7-8 hullám, és mehet az uzsonnapénzből a hegyi levegő 1440:))

1270->1440 szép baleset:))

#356996 shortos Előzmény: #356993

szegény bubble ben csak jót akart, de félreértették a szavait...

azt akarta mondani, hogy nem lesz infláció (mint ahogy recesszió se)

de ha szükséges lesz, akkor megteszik a megfelelő lépéseket (mint tették azt 2008 őszén és előtte is)

#356994 Atticus Előzmény: #356993

mi is szeretnénk tudni a helyes választ. bár a shortokat nem érdekli mitől híznak.

bernie hatására esik ame…

#356993 pruntyoke

bernie hatására esik amerika?..

az észak afrikai eseményeken kívül van még valami fontos befolyásoló tényező?..

vagy csak olyanjuk van és (csak) mára figuráznak egyet?..

bocsi a sok kérdést..le vagyok kicsit maradva..már egy ideje nem volt időm figyelni a piacokat..

bár beragadt pozijaim vannak :((

Re: No para...

#356989 Netmaster Előzmény: #356986

Infláció nem lesz. Ha mégis, nem a pénznyomtatás miatt. Ha mégis, akkor legalább javul a gazdaság. Ha mégsem, akkor folytatjuk ahogy eddig. :)

#356988 Atticus Előzmény: #356986

Következő qe-re nem lesz szükség, még majd meg is kell dícsérni őket érte. Az elkobzott Mubarak és Khadafi uzsonnapénzekből kivehetik 1400-ig az sp-t.

#356986 Bakiba Előzmény: #356983

Nagy "mágus". Viszont péntekre kiadta a jelszót a munkaerőpiacra -következő negyedévekben javulás várható. Most az a kérdés hogy mostantól vagy a következőtől, vagy az azt követőtől stb.:))

Az senkit nem zavar, hogy statisztika trükk a javulás, de infla se lesz, hisz megmondta:))

#356983 Atticus Előzmény: #356982

700as sp-nél: nem kell tartani a tőzsde összeomlásától. Még szép már felezett. :)

#356982 Bakiba Előzmény: #356977

2008 márc. Bernanke: A subprime-válság nem lép ki a lokalitásból, nincs világ-válság veszély:)))

2011 márc. Bernanke: Az infláció nem veszélyes, az olaj lehet befolyásoló de nincs vész, /önbeteljesítő várakozás nem kell/

Szóval én akkor készülök az inflációra, ráadásul ez stagflációs szagú:))

#356977 Atticus Előzmény: #356971

Azt nem értem, ha nincs mitől tartani, miért kell médiazárlat: http://kuruc.info/r/4/75219/

az amerikai tüntetésnél szintén ezt csinálták, illetve 8bank becsődölt Koreában, amit egyébként minden idők "legcsendesebb" bankrohamának neveztek a médiazárlat miatt. Ez olyan mintha nem mondaná meg az orvos mi a betegségem, és én attól gyógyulok meg hogy nem mondja..

#356971 RemegoKez Előzmény: #356802

"Picit durva, hogy például Balaton-parton még mindig drágább egy nyaraló/ház, mint az USA-ban a tenger/óceán partján. És a kettő nem ugyanaz a kategória, ha az ember belegondol."

Persze, a Balatonból lehet inni, a tengerből nem. :-)

SP futi

#356968 Lovax

1314 eleg combos tamasz kene legyen SP futinak. Ha nem, akkor 1310-ig is lejohet, ami ha tortenik, kb ket szazalekos napon beluli eses lenne.

Eleg rossz elojel, plane ha hozzavesszuk, hogy mostanaban egyre inkabb esesben no meg a forgalom.

#356926 Tombolatom Előzmény: #356902

Igazad van. De az oldalon, ha körbe nézel akkor lesznek pár éves házak, lakások is...volt egy nagyon jó vízparton is olcsón. Ez a linkelt felújítandó, de jó áron és méretes. Legalább ott max hűtésre kell költeni, de nem fűtésre:)

Fából építkeznek kint, így amit látsz kívül az csak dísz kővel, téglával való kirakás. Igaz egy tégla ház nekem is szimpatikusabb. 3000Ft/óra a segédmunkások bére. A szakemberét nem ismerem, de biztos nem olcsó, de ha valaki ért hozzá és van tőkéje akkor venni, felújítani és eladni megéri.

Ajjaj, ma beletenyereltem egy rossz vételbe. Kéne egy kis segítség Big Ben:)

#356902 ikszf Előzmény: #356900

Az építőanyagárak, és a telkek is olcsóak, illetve a kinti maszek kőműves munka milyen árban van?

Az a bajom például az általad linkelt házzal is, hogy 1973-as építésű, lassan 40 éves lesz, 40 éves technológiával.

#356894 Tombolatom Előzmény: #356802

Én nem vagyok nagy arany rajongó. Gőzöm sincs, hogy hova fog menni, de mivel ez is egy fajta "biztonsági" befektetés ezért, ha hiszünk a világ gazdaság javulásában akkor szerintem nem fog repülni. Nekem ami nem tetszik benne, hogy 5-10, de akár 20%-ot is tudott esni 1-2 nap alatt a múltban. Én, ha már ilyen téren fektetnék be akkor inkább a FCX arany és réz bánya amiben lenne részem a profitban, ha megy fel, de nem kockázatnám magamat 1:1 az aranyban.

Itthon a magyarok kitartják az árakat, ha nincs is vevő, de ebből is látszik, hogy az önrész vagy teljes tulajdonolás segített volna az USA piacon is.

Kint tudsz venni ingatlant minden gond nélkül. Régebben hitelt is kaptál akár 20%-30% után. Most ez lehet 50% vagy készpénzes vevőnek kell, hogy legyél, de 2 hét alatt lehet venni és tényleg nagyon jók az árak. Van itthon egy magyar iroda. Nem ismerem őket, se kapcsolatom nincs velük és amikor láttam, hogy a jutalékuk 5000 dollár akkor gondoltam, hogy inkább kimegyek és én megveszem, de elintéznek mindent és pl tetszett egy, két szobás lakásuk Tampában az óceán közvetlen közelében még így is csak 55000USD, de ha te veszed akkor kb 48 lenne.

http://www.bric-investment.hu/ A Mammutban van az irodájuk talán... De ne engem hibáztas, ha nem jók:)

A dollár most 197....ha így haladunk lesz ez 180 is nyárig és akkor tényleg jóformán bármit megéri ott vásárolni.