Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

s&p futi 1300...hmm …

#357010 Donoo

s&p futi 1300...hmm napi maxról -36 pötty, az már esés :DDD

Re: nincs cím

#357006 shortos Előzmény: #357003

én is megnyugtatlak, hogy viccnek szántam a bejegyzést. a tőzsde mozgását amúgy se kell állandóan megmagyarázni, mert ezeknek a nagyrésze csak értelmetlen baromság. ha ma emelkedünk akkor ez lett volna portfolio címlapon: "A kedvező adatok és Bernanke szavai támogatták a harmadik napja tartó emelkedést" így viszont megint retteghetünk a közel-keleti események miatt. érdekes ez eddig nem gátolta a russelt abban, hogy 5%ot emelkedjen 3 nap alatt. annyit tudok mondani, mint bernanke, hogy a kereslet és a kínálat tehet róla, hogy ott van az árfolyam ahol.

#356997 Bakiba Előzmény: #356995

Huh már azt hittem jéghegybe, és Titanikot játszunk. Így csak 1 vonal, meg a főni is megmondta-javul a gazdaság:)

Szerintem lemegy a 7-8 hullám, és mehet az uzsonnapénzből a hegyi levegő 1440:))

1270->1440 szép baleset:))

#356996 shortos Előzmény: #356993

szegény bubble ben csak jót akart, de félreértették a szavait...

azt akarta mondani, hogy nem lesz infláció (mint ahogy recesszió se)

de ha szükséges lesz, akkor megteszik a megfelelő lépéseket (mint tették azt 2008 őszén és előtte is)

#356994 Atticus Előzmény: #356993

mi is szeretnénk tudni a helyes választ. bár a shortokat nem érdekli mitől híznak.

bernie hatására esik ame…

#356993 pruntyoke

bernie hatására esik amerika?..

az észak afrikai eseményeken kívül van még valami fontos befolyásoló tényező?..

vagy csak olyanjuk van és (csak) mára figuráznak egyet?..

bocsi a sok kérdést..le vagyok kicsit maradva..már egy ideje nem volt időm figyelni a piacokat..

bár beragadt pozijaim vannak :((

Re: No para...

#356989 Netmaster Előzmény: #356986

Infláció nem lesz. Ha mégis, nem a pénznyomtatás miatt. Ha mégis, akkor legalább javul a gazdaság. Ha mégsem, akkor folytatjuk ahogy eddig. :)

#356988 Atticus Előzmény: #356986

Következő qe-re nem lesz szükség, még majd meg is kell dícsérni őket érte. Az elkobzott Mubarak és Khadafi uzsonnapénzekből kivehetik 1400-ig az sp-t.

#356986 Bakiba Előzmény: #356983

Nagy "mágus". Viszont péntekre kiadta a jelszót a munkaerőpiacra -következő negyedévekben javulás várható. Most az a kérdés hogy mostantól vagy a következőtől, vagy az azt követőtől stb.:))

Az senkit nem zavar, hogy statisztika trükk a javulás, de infla se lesz, hisz megmondta:))

#356983 Atticus Előzmény: #356982

700as sp-nél: nem kell tartani a tőzsde összeomlásától. Még szép már felezett. :)

#356982 Bakiba Előzmény: #356977

2008 márc. Bernanke: A subprime-válság nem lép ki a lokalitásból, nincs világ-válság veszély:)))

2011 márc. Bernanke: Az infláció nem veszélyes, az olaj lehet befolyásoló de nincs vész, /önbeteljesítő várakozás nem kell/

Szóval én akkor készülök az inflációra, ráadásul ez stagflációs szagú:))

#356977 Atticus Előzmény: #356971

Azt nem értem, ha nincs mitől tartani, miért kell médiazárlat: http://kuruc.info/r/4/75219/

az amerikai tüntetésnél szintén ezt csinálták, illetve 8bank becsődölt Koreában, amit egyébként minden idők "legcsendesebb" bankrohamának neveztek a médiazárlat miatt. Ez olyan mintha nem mondaná meg az orvos mi a betegségem, és én attól gyógyulok meg hogy nem mondja..