Re: No para...
Aspire Előzmény: #356779Az biztos, hogy durva belegondolni, hogy ha USA-ban 110ezer dollárért veszel 1 házat + 1 lakást, itt Magyarországon meg a kb 22millióból vagy Bp-n veszel egy normálisabb lakást, vagy esetleg egy vidéki városban egy lakást + 1 gyengébb családi házat.
Az az érdekes, hogy még mindig nem kezdtek el úgy igazából normalizálódni az árak, nincs reális áron kínált normális ingatlan (vidéken főleg). Picit durva, hogy például Balaton-parton még mindig drágább egy nyaraló/ház, mint az USA-ban a tenger/óceán partján. És a kettő nem ugyanaz a kategória, ha az ember belegondol.
USA-ban milyen feltételekkel tud magyar állampolgár ingatlant venni? Mert gondolkodom külföldi ingatlan vásárlásán, bár még mindig érdeklődés szintjén vagyok. Ausztria/Bécs érdekelt első sorban, mert elég stabil a piac (amennyire utána tudtam nézni), de az USA lehet hogy nagyobb lehetőség, ha picit macerásabb is.
Igyekszem a megkeresett pénzt biztos dologba tenni/fektetni, a tőzsdén eléggé megégettem magam. Ingatlan és arany, amiben bízni tudok, bár tudom, hogy az aranyról/ezüstről sokaknak nincs nagy véleménye. Te hogy látod az aranyat, mint befektetést?