A szent vonalakat kettéhugyozták, mint a hóembert.
Hónapok óta a lexebb gyertya. :)
Hónapok óta a lexebb gyertya. :)
én is megnyugtatlak, hogy viccnek szántam a bejegyzést. a tőzsde mozgását amúgy se kell állandóan megmagyarázni, mert ezeknek a nagyrésze csak értelmetlen baromság. ha ma emelkedünk akkor ez lett volna portfolio címlapon: "A kedvező adatok és Bernanke szavai támogatták a harmadik napja tartó emelkedést" így viszont megint retteghetünk a közel-keleti események miatt. érdekes ez eddig nem gátolta a russelt abban, hogy 5%ot emelkedjen 3 nap alatt. annyit tudok mondani, mint bernanke, hogy a kereslet és a kínálat tehet róla, hogy ott van az árfolyam ahol.
Óó én olyan messzire nem látok, én eus bank szektor shortban utazom, ma toltak egy -2%-ot és pihegünk egy nyakvonalon. Ha az alakzati ár teljesül részemről rendben:)
http://www.stoxx.com/indices/index_information.html?symbol=SX7E
Az iráni-Kadhafi olajbéke meg adhat egy jó olaj beszállót és.......:)
köszi a választ mindenkinek..
szóval egy vonal...hmmmmm..
azt hittem komolyabb.. :DD
Huh már azt hittem jéghegybe, és Titanikot játszunk. Így csak 1 vonal, meg a főni is megmondta-javul a gazdaság:)
Szerintem lemegy a 7-8 hullám, és mehet az uzsonnapénzből a hegyi levegő 1440:))
1270->1440 szép baleset:))
szegény bubble ben csak jót akart, de félreértették a szavait...
azt akarta mondani, hogy nem lesz infláció (mint ahogy recesszió se)
de ha szükséges lesz, akkor megteszik a megfelelő lépéseket (mint tették azt 2008 őszén és előtte is)
SZVSZ beleütköztünk egy vonalba: http://img688.imageshack.us/i/spxf110301.png/
mi is szeretnénk tudni a helyes választ. bár a shortokat nem érdekli mitől híznak.
bernie hatására esik amerika?..
az észak afrikai eseményeken kívül van még valami fontos befolyásoló tényező?..
vagy csak olyanjuk van és (csak) mára figuráznak egyet?..
bocsi a sok kérdést..le vagyok kicsit maradva..már egy ideje nem volt időm figyelni a piacokat..
bár beragadt pozijaim vannak :((
Infláció nem lesz. Ha mégis, nem a pénznyomtatás miatt. Ha mégis, akkor legalább javul a gazdaság. Ha mégsem, akkor folytatjuk ahogy eddig. :)
Következő qe-re nem lesz szükség, még majd meg is kell dícsérni őket érte. Az elkobzott Mubarak és Khadafi uzsonnapénzekből kivehetik 1400-ig az sp-t.
Nagy "mágus". Viszont péntekre kiadta a jelszót a munkaerőpiacra -következő negyedévekben javulás várható. Most az a kérdés hogy mostantól vagy a következőtől, vagy az azt követőtől stb.:))
Az senkit nem zavar, hogy statisztika trükk a javulás, de infla se lesz, hisz megmondta:))
700as sp-nél: nem kell tartani a tőzsde összeomlásától. Még szép már felezett. :)
2008 márc. Bernanke: A subprime-válság nem lép ki a lokalitásból, nincs világ-válság veszély:)))
2011 márc. Bernanke: Az infláció nem veszélyes, az olaj lehet befolyásoló de nincs vész, /önbeteljesítő várakozás nem kell/
Szóval én akkor készülök az inflációra, ráadásul ez stagflációs szagú:))
Azt nem értem, ha nincs mitől tartani, miért kell médiazárlat: http://kuruc.info/r/4/75219/
az amerikai tüntetésnél szintén ezt csinálták, illetve 8bank becsődölt Koreában, amit egyébként minden idők "legcsendesebb" bankrohamának neveztek a médiazárlat miatt. Ez olyan mintha nem mondaná meg az orvos mi a betegségem, és én attól gyógyulok meg hogy nem mondja..