Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#343293 hosszhuszár Előzmény: #343288

Szia.

Nekem jó az ultraderm, a nagyját azzal szedem le, majd utána, kézkímélő mosogatószer, és vastagon kézkrém.

A szerelés előtti krémezésnél elfelejtettem írni, hogy meg kell várni, míg beszívja...valóban beleset veszélyes ha nem.

Az öregem keze menthetetlen, de nem azért, mert nincs rá gyógyír, egyszerűen, nem használ semmit, ki nem állhatja a kezén a krémet, és szerinte így férfias tapintású a keze..:))

Csajozni meg már nem csajozik..:))

#343288 GáborGábor Előzmény: #343227

Ha belekotyoghatok:

Kézmosáshoz olcsó, 2-5 kg-os kiszerelésben kapható mosóport használok. Gazdaságos. Hatékony.

Józsi, apukádnak a kezére glicerines kézkrémet illetve gyógyszertári glicerint kellene napjában 3x kenni. 1 hónap alatt rendbe jönne.

Ha szerelés előtt krémezed a kezed, várd meg amíg beszívja a bőröd, egyébként valami lecsúszhat és eltörhet - jó esetben szerszámnyél, kevéssé jó esetben munkáskéz ...

#343227 hosszhuszár Előzmény: #343213

Ja, elfelejtettem.

Szerelés előtt alaposan krémezd be a kezed, valamilyen krémmel, könnyebben lejön a kosz.

#343224 hosszhuszár Előzmény: #343213

A sima gumi.

Ultraderm jó, de nagyon kiszárítja a kezet.

Ha besegítesz asszonybak a mosogatásban, csudára kitusztull a kezed, persze, előtte azért meg kell mosni..:))

Ultradermes sztory.

Öregemnek tiszta bőrkeményedés a tenyere, kopog...

Ő is ultraderm keveréket használ, de más összetevővel.

Mondta, próbáljam ki, nagyon jól tisztít.

Kipróbáltam náluk az elgyet....

Hát úgy csípte a kezemet, gondoltam, kibírom, de amikor a csapban láttam, a piros valamit, akkor meglepődtem, és megkérdeztem tőle, mit tett a bele, mert nagyon csíp, és vérzik is tőle a kezem...

Azt felelte, először, fűrészport kevert bele, de az nem volt elég hatásos, ezért tett még bele, ugyan annyi fémforgácsot....)))

#343213 Amatoregy Előzmény: #343208

nekem is ez a bajom. Ha szerelek utána kénytelen vagyok autót mosni, hogy tiszta legyen a kezem.

Bár apósom csoda szere (ultraderm keverve szárított kávézaccal csodákat tesz...)

A sárga a sima gumi, vagy a szövettel bélelt?

Többnyire, bőrkesztyűben…

#343210 hosszhuszár

Többnyire, bőrkesztyűben...))

Aztán, mikor megunom, hogy le kell sikálnom a bőrt a kezemről, hogy tiszta legyen, másnap felveszek egy gumikesztyűt.

A feleségem szokta venni, sima háztartási gumikesztyű, az a sárga színű.

Próbáltam már sok fajtát, ez vált be a legjobban, persze ez sem örökös, a benzint, pl kifejezetten nem szereti....

#343209 hosszhuszár

Aztán, mikor megunom, hogy le kell sikálnom a bőrt a kezemről, hogy tiszta legyen, másnap felveszek egy gumikesztyűt.

Próbáltam már sok fajtát, ez vált be a legjobban, persze ez sem örökös, a benzint, pl kifejezetten nem szereti....

#343208 hosszhuszár

Aztán, mikor megunom, hogy le kell sikálnom a bőt a kezemről, hogy tiszta legyen, másnap felveszek egy gumikesztyűt.

#342880 KawaBazsy Előzmény: #342878

Azt néztem, h mindegy mit veszek, mind ennyit eszik. S akkor már lehet jó terepen is, az egy plusz. Jeep Wranglerem volt már, az csak 2.5 sornégy volt (kemény 106 ló), de ahhoz a futóműhöz az is bőven sok. :-) 12 körül evett viszont, azzal elégedett voltam.

#342877 KawaBazsy Előzmény: #342873

13 az jó. Aszittem 16. Elkezdtem nézegetni az ami V8 vasakat a hangjuk miatt. Egy Grandcsirkét nem úsznék meg 16-18 alatt.. cserébe bírná a strapát. :-)

#342867 KawaBazsy Előzmény: #341464

Most végülis átlagban mennyit fogyaszt a gép? Vegyes érdekel, tehát gondolom mész városban, azon kívül, rövid-hosszútávokat, s az átlag.

#342820 _pda_ Előzmény: #342813

jahhh, én is valami copy&paste megoldásokat vélelmezek :)

az én szerény véleményem a benzin adagolással kapcsolatban az, ha túlzásba viszed csökkented a kompressziótűrést az üzemanyagban és detonációs égéshez vezet

ha jó sikerül, leqrja a hengerfejet :DD

#342806 _pda_ Előzmény: #341634

"Azzal mindent elmondtam, hogy a denszesz

10% vizet tartalmaz, tehát minden beöntött 1 literrel 1dl vizet juttatsz a tankba"

már neharagudj de ezt honnan szedted?