Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ÁNY

Re: Folynak a tárgyalások az újabb Nyomda akvizícióról

#338712 zeeh_ Előzmény: #336202

Még itt az év végén megtáltosodik, ha így folytatja. :)

Re: Folynak a tárgyalások az újabb Nyomda akvizícióról

#336156 zeeh_ Előzmény: #336056

Kezdik berúgni a motorokat.

Ha 750-en átmegy, akkor érdekes lehet.

Re: nincs cím

#335714 zeeh_ Előzmény: #335711

Köszi! MNYP ügy sajnos ezt is padlóra küldheti.

Fogjuk fel pozitívan, legalább olcsón be lehet majd ebből is zsákolni.

#335684 Kissherceg Előzmény: #335583

hajjaj, nem lesz ez így jó

Név Tulajdoni hányad (%) Részvény darabszám

Aegon Csoport 29,36 4 220 409

EG Capital SA 25,11 3 714 210

Genesis Emerging Markets Opportunities Fund Ltd. 6,52 964 400

Ez meg elkezdett közben …

#335229 zeeh_

Ez meg elkezdett közben szép csendben emelkedni.

#334310 zeeh_ Előzmény: #334040

Kis híján téptem is a hajam, amikor megláttam reggel a 750-es nyitót. Korán dobtam el tegnap, nem volt meggyőző forgalma, aztán délután kezdett el mocorogni.

Re: I.féléves jelentés

#334014 Kissherceg Előzmény: #333741

Hiába betonozta be magát további hét évre az Állami Nyomda a legvédettebb hazai okmányok gyártásába, az előttünk álló másfél hónapban mégis nyomás alá kerülhet a papír. Az AB Aegon Alapkezelő közel 30 százalékos részesedése ugyanis arra utal, jelentős lehet a magánnyugdíj célú megtakarítások aránya. Így annak ellenére óvatosságot igényel a spekuláció, hogy a fundamentumok alapján a jelenlegi árszinten vélhetően komoly felértékelődési potenciál van a részvényben.

#333740 apafi Előzmény: #333653

Nem akartam belekotyogni, de nálam óráson 815 nyakkal valami ford. fej-váll szerűsége volt, ami azért bizakodásra adhat okot

#333653 zeeh_ Előzmény: #333638

Eladva.

Erre a hírre intenzívebb vételi kedvet vártam volna. Nem sokat fogtam rajta, havi real. Sok kicsi sokra megy.

#333630 kosami Előzmény: #330264

http://client.bet.hu/newkibdata/105716366/ANY101208ER01H.pdf

Hét éves okmánymegbízást nyert el az Állami Nyomda

Budapest, 2010. december 8. – A következő hét évben továbbra is az Állami Nyomda által vezetett

konzorcium gyártja a legvédettebb hazai okmányokat. A KEK KH-val kötött szerződés értéke 16,5

milliárd forint.

2010. december 6-án a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) és

az Állami Nyomda Nyrt. Pénzjegynyomda Zrt-vel közös konzorciuma szerződést kötött a magyarországi

„A” és „B” okmányvédelmi kategóriába tartozó biztonsági okmányok és azok tartozékainak változatlan

műszaki tartalmú utángyártására. A megállapodás időtartama a szerződéskötéstől számítva 2017.

augusztus 31-ig tart. A kontraktus ellenértéke a közel hét éves időszakra mintegy 16 és fél milliárd Ft. A

KEK KH-val kötött szerződés többek között a személyazonosító igazolvány, a vezetői engedély, a

gépjármű törzskönyv, a lakcímkártya és a forgalmi engedély biankó okmánytesteinek gyártására terjed ki.

„Az idén nyáron indult közbeszerzés elnyerése komoly elismerése az Állami Nyomda által garantált

magas szintű biztonságnak és szolgáltatásoknak. 1998 óta gyártjuk a különböző okmányokat, és ez idő

alatt mintegy 10 milliárd forintot költöttünk a biztonságot növelő fejlesztésekre és beruházásokra, amely

eredményeként komplex szolgáltatást nyújtunk az okmányok előállítása során. A most megkötött

szerződéssel 2017-ig az Állami Nyomda végzi a hazai, magas biztonsági szintet követelő okmányok

gyártását. Ugyanakkor Okmánybiztonsági Laboratóriumunk továbbra is világszínvonalú biztonsági

megoldások kutatásán dolgozik, és folytatjuk a fejlesztéseket az EU-s szabványoknak megfelelő,

legmodernebb chipes, elektronikus azonosítási szolgáltatásokat nyújtó okmányok terén is.” – mondta

Zsámboki Gábor, az Állami Nyomda vezérigazgatója.