átdobod nekem is?
mert nem mentettem le!
rszabi@gmail.com
thx
átdobod nekem is?
mert nem mentettem le!
rszabi@gmail.com
thx
Én is várok még 1 öntést, be is álltam 600 fölé kicsivel shortot bővíteni.
Azt még nem is mondtam, vettem telekomot 533-on, remélem, azzal is fogok ma egy keveset :D
köszi, tudom, hogy itt volt, de már nincsen itt. mert letörölte az anyagot.:-)
Ricsi modszere - Tudastarban, ha jol tudom.
Nemtom, ki hogyan latja a nap tovabbi reszet, de sztem ha meg egyszer megnezzuk a 700 koruli szintet, akkor az is bukni fog. Persze ehhez meg 100 pont - kene.
Magamnak ígérem meg, hogy el fogom, ha megkapom. az a baj, hogy most még maradt longom, és nem tudom, hogy most zárjam-e le..
Oldasd el! Érdemes és ráadásul ingyenes oktatóanyag. :-D
Ilyen elég kevés van, mármint ami használható is.
Én kb 100-at, de én nem is zárok le 50-100 pontos nyerőket. Elolvastad, amit írtam a kereskedésemről?
de most már elhiszem neked, egyébként ha rossz irányba fordul, te hány pontot vársz, mennyit érdemes, kb. 50 vagy 100 pontot?
Ez nagy pofon volt, de tanulj belole es talpra fogsz tudni allni!
Ricsinek igaza van, ezt stopolni kellett volna, mert nagyon eros tamaszt tortunk le, de utolag persze okosabb mindenki.
Én ilyenkor egy hétre kikapcsoltam a tőzsdét, hogy több baromságot ne csináljak, és gondolkodtam, és főleg jegyzeteltem a gondolataimat.
Komolyan mondom...
Én tudom, hogy senki nem hisz nekem, de ha rossz irányba indul, a felét azonnal zárni kell. Lehet, hogy nem egy fényes ötlet, ha mégis megfordul, de legalább egy ötlet...
Ha tanulsz belőle, akkor az jó, csak ne kövesd el őket újra meg újra.
Elején mindenki kifizeti ezt.
igen, na mindegy, tanultam belőle. maradt azért lóvé..kezdem visszaépíteni a dolgokat. meg fogom csinálni, de nagyon lassan.
szar érzés..de most tovább lépek és kész.