Kepzelheted, ha tengerentuliak nelkul igy potyog, mi lehet, ha beszallnak ok is...
Amugy USAban ma zabalnak, holnap shoppingolnak. :)
Kepzelheted, ha tengerentuliak nelkul igy potyog, mi lehet, ha beszallnak ok is...
Amugy USAban ma zabalnak, holnap shoppingolnak. :)
az irány adott volt, de ma kell tökösség hozzá, ilyen se forgalom napján
amcsik mikor zabálják a pulykát?
Tegnap megtörtént :D
Ilyen ócska forgalomban csak szenvedünk,nem nagyon merek nyitni semmit...
Stop kiutott a longbol, nem volt vmi hatalmas plusz rajta.
Emelkedest a sziget alatt azonnal elfojtottak, ujra shortban.
Nocsak... a BP nél is divat a Magyar offsohre cég ? :DDD
Biztos a magas adók miatt olyan vonzó a magyar offshore cég..mert a haszon nagy részét az ezerfajta adók között le lehet írni hatékonyan .-)) háhá
Nocsak---hambiék megint minuszban, és velük együtt mi is..pedig tegnap micsoda rally volt náluk
Lesz a héten még hambi nyitva,vagy elpusztul a magyar piac érdektelenségben?
3 lyány kisunokám van te vén öreg!
o)
Mellesleg direkt ide tettem, mert gondolkodtam a MOL-ba tenni, de gondolom ezt a topikot többen olvassák.
Ez tévedés. Én pl. nem vagyok komcsi annak ellenére, hogy sosem szavaztam a Fideszre (szocikra sem). Ennek megfelelően nem vagyok elvtárs sem -- ellentétben az MSZMP tagok sorából kikerült Matolcsyval, Pintérrel, és Martonyival, hogy a volt KISZ tagokat most ne soroljam. Érzésem szerint a Fidesz eddig csak lerabolt, a "komcsik" hozzájuk képest csak kisstílű zsebmetszők voltak. Persze nyilván nem sírom vissza őket. Elég pejoratív dolog azt mondani, hogy szűkölök, de mindig is vállaltam, hogy nekem nem tetszik ez a csapat, nem tetszik a Biszku korszakot megszégyenítő államosítás, a mindenen keresztülgázoló "kormányzás", nem tetszik Schmitt Pál, Polt Péter, Járai, az Alkotmánybíróság ellehetetlenítése és sorolhatnám. Egerben lakom, itt az önkormányzati képviselők közt három "köztörvényes" volt, egyik se volt "komcsi".
Szerintem a választóik nem arra adtak felhatalmazást nekik, amit most csinálnak.
ááh ez semmi, a tudás egy kis eszenciájából cseppentettem neked ,)
nem offolunk fiatalok!!!
offshore torony :).. ha gyurcsóti benne van akkor nem véletlenül robbant fel..
Magyar volt a felrobbant BP-fúrótorony
Egy éven át, tavaly augusztusig egy magyar cég volt a formális tulajdonosa a Mexikói-öbölben áprilisban felrobbant Deepwater Horizon fúrótoronynak - derül ki a HVG eheti számából. Az alkalmazottak nélkül működő Triton Hungary volt a gazda, az a cég, amelynek tavaly 492 millió dollár - azaz 92 milliárd forint - bevétele volt, ebből 474 millió fúrótornyok bérbeadásából.
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=369322&referer_id=friss
Olajnagyhatom vagyunk!!