igen ,talán még 2006...de az már nagyon magyar,nagyon első tulajos,nem himihumi legyen:)))
igen ,talán még 2006...de az már nagyon magyar,nagyon első tulajos,nem himihumi legyen:)))
A 80-as,90-es években én is majd minden hétvégén az autópiacon voltam,ott nőttem fel.:)
Sokat jártunk még régen a Fehér úti piacra is...
2007-esig keresnek autót,ha jól olvastam,a 124-esek már kicsit öregebbek...
Amúgy máig talán a legjobban összerakott Mercik.
nem hiszem,ugyan nem nekem kell:)
Skoda Octavia combi és csak az 1.9 diesel motorral, a 2000-es diesel már szóba sem jöhet,de lehet már 5 ajtós is,csak magyar,szervizkönyves,rétegezhető,sérülémentes,valós km...sőt ha lehet gazdától udvarból,nem vmi kimustrált flotta auto,mert skodából abból sok ilyen van:)
Sümegen volt egy 5 ajtós udvarból első gazdás szalon,47.000km-el........múlt pénteken ,3 napi hirdetés után az orrunk elől kelt el,az ideg dobta szét az ismerőst.......
mb w124 kombi?
LEhet, tudnék jót belőle, ha érdekes lehet.
beszélgettem egy-két ügynökkel....ott...mondják,hogy ...
kb. 300.000ft/hó/ügynök a bérleti dij....
de most olyan állt elő,hogy elterjedt közöttük.....rövidesen pakolhatnak,mert valszeg elkel a terület és irodaházak kerülnek a helyükre......
akkor hol lesz ezentúl piac,ha egyáltalán lesz még rá szükség?
csak tudnám kinek kell az sok trágya iroda pesten?????
hát az összes pang,kiadó........
hétvégén voltan az autopiacon az ecserin....ekkora egy fost ami ott van.....
1200 a napi jegy.....egy ismerőssel voltam fent,hát ahogy begurultunk....rögtön ránk cupizott egy ügynök el is adtuk az autót kár is volt begurulni......
de össz-vissz két sor auto állt a piac végén ami magánszemélyé volt....a többi mind ügynökség.......hátra meg beépitkezett egy peugeot szalon...utoljára 7éve voltam fent,de azota még szánalmasabb az egész....de már akkor is az volt....
de azt a sok trágya autot ami ott fenn volt......
és rosszarcú embert.....bááázzz.....
meg román emberkét,akik román rendszámmal árulják az autóikat,kinek tudják azt eladni itt?....ezen gondolkoztam,ködös ......
hol van már a 70-es évek gyönyörű fílingje,mikor egy enyhén törött,rendbe hozott zsir lada után 30-an rohantak a bejárattól........ugyan ,akkor nem itt volt még a helyszine az autopiacnak...
vagy a 80-as éveké mikor az itt ott feltűnő ritka nyugati autokat csodálták körbe állva,felnyitott motorháznál beinditott motorral 10-en......
vagy a 90-es évek,mikor mindenkinek nyugati auto kellett és csak ugy nyüzsgött a piac,még ügynökök nélkül is......zsigát,daciát meg vitték a románok,oroszok....
ez mind nincs,helyette nézelődő sincs,alig van valaki.....az auto felhozatal meg kritikán aluli
diesel kombit kerestünk az ismerőssel,nem töröttet,nem visszatekert órásat......lehetőleg 2007-től....az eladott auto helyett......no ez az ami ma nincs a magyar használtauto piacon......sőt lehetőleg magyart,nem flotta cégeset.....hanem gazdától,elsőtől.....ez a mesében ott....esetleg....
délután felhivtam egyet,mondja kombi,diesel,2008-as....második tulaj,magyar sérülésmentes,60.000km......szervizkönyv....stb.
ok remek
mondom neki rögtön indulunk...mondja ország másik vége...mondom nem gond ,ott vagyunk...2 óra....de viszünk rétegvizsgálót is,igy aztán most mondja,hogy tényleg oké-e a kocsi.........mert,ha elautózunk és kiderül törött,mérgesek leszünk:)
hát baszki...rögtön mondja,hogy a hátulja az törött........de csak horzsolásos,meg igy meg úgy de fújva...
na mondom séta.......
ez ma a magyar szalon használtauto.....:))de mire gondol,hogy eltitkolhatja??:))
az ostoba:)
2010. 11. 15. 9:32:19(NAPI)
Kgfb: tartanak az új biztosítótól az ügyfelek
A K&H Biztosító a legnagyobb nyertese az idei kötelező biztosítási kampánynak – derül ki a piacvezető Netrisk.hu biztosítási portálon kötött első 120 ezer kgfb szerződés elemzéséből. Az Astrától egyelőre tartanak az ügyfelek.
erre ma meg ezt irják,hát akkor nincs földindulás,mint múlt héten volt???az új biztositó...az astrától félnek az ügyfelek?
komolyan mondom ezt a trágya napi gazdaság cimű valamit tokkal-vonóval szétzavarnám,beszüntetném.......ilyen fos egy társulatot...
itt a román astra biztositóra gondol....a cikk...
csak legyen minél olcsóbb.....engem más nem érdekel.....
ideje is lesz utána néznem a dolognak....
Soha még egyetlen kampány sem okozott ekkora földindulást a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási piacon, mint az idei. A kotelezo.hu szakértői portálnak a kampány első harmadára vonatkozó adatai szerint biztosítást váltó autósok 45-50 százalékát egy eddig közepes méretű, illetve egy teljesen új szereplő szippanthatja el a korábbi sikeres szereplők elől.
Mi se visszalépést terveztünk, már tervbe volt véve egy SUV de ez az ingatlanpiac beleköpött a tervünkbe.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/grand_vitara/suzuki_grand_vitara_1.9_ddis_jlx-el-3418199
ilyet szerettünk volna, már le is volt zsírozva, hogy lekérnek egyet tesztautónak, amit parkoltatnak fél évig és 20%-os kedvezménnyel megkaptuk volna. Csak közben a kereskedés is bezárt, vagyis összeolvadt egy nagyobbal, de még ez sem okozott volna gondot, viszont a válság nekünk is betett.
0 km-es autóként megérte volna, ha nem akkor egy KIA sorentot vettünk volna. De most kénytelenek vagyunk pénzt kiszedni a kocsiból :(
szerintem is:)
hát továbbra is azt mondom egy 30ezer km-es suzukit ne adj oda egy citroért:)
inkább egy kicsit összehuzódtok a suzukiban,ha annyira kicsi:)
ebbe tuti belenyúltak:
http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-22982849/
itt fontos, hogy az interfészben milyen chip van, ahoz kell a szoftvert installálni.De biztosan meglehet oldani virágboltban ;)
ezzel a programmal nem csak hibakódokat lehet kiolvasni, hanem mindent meglehet tudni az autó adatairól ahol van szenzor, sőt állítani is lehet, ha tudja az elektronika.
Szóval ez nem csak hibaolvasó, hanem komplett diagnosztika. Riasztót, immobil, elektromos ablakot, stb lehet tesztelni.
Köszi! Mivel nekem csak hobby célra kellene, ezért az olcsóbb megoldást keresem. Használt is jó.. :-)