Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Sumér harcos

hétvégén voltan az autopiacon az ecserin....ekkora egy fost ami ott van.....

1200 a napi jegy.....egy ismerőssel voltam fent,hát ahogy begurultunk....rögtön ránk cupizott egy ügynök el is adtuk az autót kár is volt begurulni......

de össz-vissz két sor auto állt a piac végén ami magánszemélyé volt....a többi mind ügynökség.......hátra meg beépitkezett egy peugeot szalon...utoljára 7éve voltam fent,de azota még szánalmasabb az egész....de már akkor is az volt....

de azt a sok trágya autot ami ott fenn volt......

és rosszarcú embert.....bááázzz.....

meg román emberkét,akik román rendszámmal árulják az autóikat,kinek tudják azt eladni itt?....ezen gondolkoztam,ködös ......

hol van már a 70-es évek gyönyörű fílingje,mikor egy enyhén törött,rendbe hozott zsir lada után 30-an rohantak a bejárattól........ugyan ,akkor nem itt volt még a helyszine az autopiacnak...

vagy a 80-as éveké mikor az itt ott feltűnő ritka nyugati autokat csodálták körbe állva,felnyitott motorháznál beinditott motorral 10-en......

vagy a 90-es évek,mikor mindenkinek nyugati auto kellett és csak ugy nyüzsgött a piac,még ügynökök nélkül is......zsigát,daciát meg vitték a románok,oroszok....

ez mind nincs,helyette nézelődő sincs,alig van valaki.....az auto felhozatal meg kritikán aluli

diesel kombit kerestünk az ismerőssel,nem töröttet,nem visszatekert órásat......lehetőleg 2007-től....az eladott auto helyett......no ez az ami ma nincs a magyar használtauto piacon......sőt lehetőleg magyart,nem flotta cégeset.....hanem gazdától,elsőtől.....ez a mesében ott....esetleg....

délután felhivtam egyet,mondja kombi,diesel,2008-as....második tulaj,magyar sérülésmentes,60.000km......szervizkönyv....stb.

ok remek

mondom neki rögtön indulunk...mondja ország másik vége...mondom nem gond ,ott vagyunk...2 óra....de viszünk rétegvizsgálót is,igy aztán most mondja,hogy tényleg oké-e a kocsi.........mert,ha elautózunk és kiderül törött,mérgesek leszünk:)

hát baszki...rögtön mondja,hogy a hátulja az törött........de csak horzsolásos,meg igy meg úgy de fújva...

na mondom séta.......

ez ma a magyar szalon használtauto.....:))de mire gondol,hogy eltitkolhatja??:))

az ostoba:)