én áttérek az etanolra, itt van egy kút ahol 251-huf, tőlünk 700-800 méterre
SX4-et eladjuk és a másik kocsiba a kötelező vételi szerviz alatt beletesszük.
én áttérek az etanolra, itt van egy kút ahol 251-huf, tőlünk 700-800 méterre
SX4-et eladjuk és a másik kocsiba a kötelező vételi szerviz alatt beletesszük.
Újra olcsóbban tankolhatunk
Ismét csökken két forinttal a benzin ára csütörtökön.
na most ez egy félrevezető cim....mert a gázolaj nem csökkent a múltkori esetnél sem és most sem ,kedves napi bulvár gazdaság..........nur benzin....igy nem tankolhatnak olcsóbban újra a diesel autok tulajai....
no úgy igen....egyszerűségében:))
a 80-as évek suzuki swiftje volt kishazánkban,ugyan ez nálunk inkább 1988-1994 időszakra tehető,ekkor aztán ami csak volt europában ,mind itt kötött ki,sokuk összeguberált alvázszámmal,motorszámmal:)
egyszerűségében volt tökéletes!
Nekem is volt amíg meg nem szabadítottak tőle :( !
Most is van egy benzines a családban, melós kocsiként szolgál, és soha semmi baja nem volt eddig! 1,6 benzines, persze állami kocsi bolt BIT-es
ezzel vitatkoznék,még a maga korában is.....
nem 1-hez volt szerencsém...80-as évek végi évjáratokhoz.....ha nem nekem ,akkor haveroknak volt GTi ..vagy diesel akkoriban....
de az én olvasatomban,inkább egy rendkivűl népszerű auto volt,mint sem tökéletes:))
rendkivűl igénytelen,alkatrész volt hozzá,nem is volt annyira drága......de egy rém pattogós,kényelmetlen ,zörgős,csörgős,kis törpekesztyű....
mondjuk én mindig ferdeszemmel néztem a VW-eneket....:)
2es golf, az minden szemszögből egy tökéletes autó volt! Persze azóta az is elkurvult :(
hiába no,MO-n élő emberek volkswagen ****k,a szó legnemesebb értelmében.....
emlékszem pl.1992-ben behozott vw golf 2 dieselt sokkal hamarabb el lehetett adni,mint egy diesel corollat ugyanabban az évjáratban.....pedig mekkora kotla volt az a 2-es golf egy hasonló paraméterekkel rendelkező corollához viszonyitva,de irhattam volna lancert is....
vw imádat azóta sem változott....
Megint több autót adtak el Magyarországon
Októberben is nőtt az új autók értékesítése, a Volkswagen vezette a listá
Augusztus és szeptember után októberben is nőtt az új autók értékesítése, a múlt hónapban 4443 személygépkocsi és kishaszongépjármű kapott forgalomba helyezési engedélyt, ami 8,8 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest - tájékoztatta az autópiaci adatokat rendszeresen közlő Datahouse Kft. az MTI-t kedden.
Adataik szerint októberben 8,1 százalékkal több, 3637 személygépkocsit helyeztek forgalomba, míg ugyanebben a hónapban a 806 forgalomba helyezett kishaszongépjárművek száma 12,4 százalékos bővülést mutatott 2009 októberéhez képest.
A legtöbbet, 384-et Volkswagen személygépkocsikból helyeztek forgalomba októberben, ezzel a márka piaci részesedése 10,56 százalékra nőtt. A kishaszongépjárművek októberi forgalomba helyezési listáját a Ford vezeti 190 darabbal, ami 23,57 százalékos piaci részesedést jelent.
A Datahouse adatai szerint az év első tíz hónapjában 29,8 százalékkal kevesebb, 42.997 személygépkocsi és kishaszongépjármű kapott új forgalomba helyezési dokumentumot, szemben a 2009. első tíz havi 61.242-vel.
Null km-rel vettük az autót, többnyire a kollégámmal ketten használtuk. Ő és még másik két kollégánk egy 30km-re lévő városból ingáztak vele, napközben pedig városon belül használtuk tehát lényegében vegyes volt a használat (az is igaz, hogy hosszabb távon egy kezemen meg tudom számolni mikor járt az autó). Rendszeresen szervizeltük, csak ritkán cuccoltunk vele.
Szia.
Nagyon titokzatos vagy!
Megvetted??????
mi is az??? :)
bevásárolt, uram?
Nekem nem sürgős, nincs még "kapuzárásiszindrómám" bár Csoki halj affelé:))
:)
Csak jövő tavaszra tudok helyet biztosítani. Egyelőre csak itt van lehetőségem belekotyogni a gépészeti részébe ...
Nem én voltam! - az autót illetően ...