Jó kis tütü..
Írtad korábban, h a fiad mechatronikai mérnök lesz. Én is azt tervezem második diplomának, megtérhetnék gyökereimhez. :-) Írnál nekem erről pár sort, tehát ő hol tanul, jó e ott a képzés, nehéz e bekerülni, ilyesmi. Köszi!
Jó kis tütü..
Írtad korábban, h a fiad mechatronikai mérnök lesz. Én is azt tervezem második diplomának, megtérhetnék gyökereimhez. :-) Írnál nekem erről pár sort, tehát ő hol tanul, jó e ott a képzés, nehéz e bekerülni, ilyesmi. Köszi!
Ez egy barátomé, ha kellene valakinek, tudom ajánlani...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/saab/9-3/saab_9-3_2.0_ts_vector-4254427
Köszi... ezért vetettem el egy jó árfekvésű x-type-t...
Volvo 544 - a púpos?
;)
Gondolod el milyen érzés időben visszafelé!
Persze, ha idejében szólsz, akkor odaadom a piroskát, hogy megfogdosd ...
:)
De lesz még olyan találkozó, ahol lesz lehetőséged kipróbálni. Vagy valamilyen más, régi autót. Szerintem a jövő héten ezt (is) elviszik ...
Fiat Regata TD? Olyan volt az első nyugati autóm, 4 év Wartburgozás után. Imádtam, olyan ugrás volt, mintha most beülnék egy Ferrariba. :-)
Üzemeltetési tapasztalatom nincs. De teszteltem anno egy új műszerfalast a diesel motorral. Nekem nagyon tetszett. Semmi hangja nincs, nagyon kulturált. Jól megy, kényelmes. S amin meglepődtem, h az X type után mennyire érezni a különbséget pozitív irányban..
2 kocsi van a cégben
az enyém HDi a kollégámé sima szívó 1.9
mindkét autóban kb egyforma a Km, én vettem át mkindkét autót 0 kilométeresen
a másiknak sincs baja
az elektromos zürzavarokról én is tudnék mesélni :D
szóval az, h mi tortént nálatok, talány eddig
miért kellett motorfelújítást végezni?
nem védem a citrojent, csak kíváncsi vagyok ;-)
A hulladék berlingonk 1,9 szívó D pedig 300e Ft-os motorfelújítást igényelt 160e km-nél. Nyáron el is ment. A többi elektromos hibát meg sem említem. 2005 -ös évjáratú.
az anyjukat.....
én is csatlakozom...sorry...
most emeltek drasztikusan...gyorshajtásért,sárgán áthajtásért mindenért....talán 1-2 éve....
nincs lové a kasszában,de nagyon,hogy sárguljon meg ez a 3 hülye....
aki sokat megy....nem csak 5.000km-et egy évben.....annak ebbe a szórásba belefutni garantált lesz majd....
http://www.origo.hu/itthon/20101029-otszorosere-novelne-a-helyszini-birsag-osszeget-a-fidesz.html
Azt a kedves jó édesanyjuk belsőkulcsnyílású ........
Azt!
Meg a ...
GRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az attól függ, melyik oldalon állsz ...
(eladó - gyártó, vagy vevő - felhasználó)
ez még a hagyján, az ezen belüli szórás sokkal nagyobb probléma :(
és rettegsz egész életedben, h ne xarjon be :DDDDDD
totál stressz az élet :))
Mi a drága?
A hiba. A tervezett hiba.
Illetve, annak az elhárítása.
A mai mérnököket úgy képzik, hogy pontosan tudják, mennyi a max. használhatósági ideje annak, amit terveznek. Ennek ismeretében határozzák meg a fogyasztói garanciát, jótállást. Erre termelte ki a fogyasztói társadalom ezt a réteget. Ez a dolguk. Nem ők a hibásak, hanem mi, akikből megélnek ...
;)
áááááááááááááááááááááááá, mingyá lekaparom a falat :))))))))))))))))))))))))))))
jó, ne vegyél dieselt, használtat meg végképp mert csak xar lehet
a faék tulajdonosokról nem a szegény autó tehet, h egy szervízt nem adnak neki, meg barom módon használják
drágább?? na és, az egy diesel autó, amikor eladod akkor is drágább mint egy benzines, mert az egy drágább autó ;-)
nincs mit kihasználni rajta, az egy olyan, annyi, amennyi, pont.
a szervíze mitól drágább?????????
nézzük csak ezt a hulladék berlingo-t
160e KM
az olajakon, szíjjakon és szűrőkön kívül (amit egy benzinesben is ugyan így kicserélnél) nem kellett semmi mást cserélni rajta
a motoron kívül minden alaktrésze megegyezik a benzinessel
akkor mi a fene a drága benne?
maga az autó, de ez egy HDI
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :DDDDDDDDDD
Az első reakció (neked kellett magad exkuzálni) kelet, a második nyugati vonásokat (megértették) takar.
Magyarország, én így ...
hivatalosan ezt még senki nem erősítette meg! Hiába kérdezősködtem bárhol, viszont a telefonban ezt mondta az ügyintéző.
NA, ezt nem tudtam....(((