Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#319890 GáborGábor Előzmény: #319885

Gondolod el milyen érzés időben visszafelé!

Persze, ha idejében szólsz, akkor odaadom a piroskát, hogy megfogdosd ...

:)

De lesz még olyan találkozó, ahol lesz lehetőséged kipróbálni. Vagy valamilyen más, régi autót. Szerintem a jövő héten ezt (is) elviszik ...

#319885 KawaBazsy Előzmény: #319738

Fiat Regata TD? Olyan volt az első nyugati autóm, 4 év Wartburgozás után. Imádtam, olyan ugrás volt, mintha most beülnék egy Ferrariba. :-)

#319884 KawaBazsy Előzmény: #319530

Üzemeltetési tapasztalatom nincs. De teszteltem anno egy új műszerfalast a diesel motorral. Nekem nagyon tetszett. Semmi hangja nincs, nagyon kulturált. Jól megy, kényelmes. S amin meglepődtem, h az X type után mennyire érezni a különbséget pozitív irányban..

#319882 _pda_ Előzmény: #319880

2 kocsi van a cégben

az enyém HDi a kollégámé sima szívó 1.9

mindkét autóban kb egyforma a Km, én vettem át mkindkét autót 0 kilométeresen

a másiknak sincs baja

az elektromos zürzavarokról én is tudnék mesélni :D

szóval az, h mi tortént nálatok, talány eddig

miért kellett motorfelújítást végezni?

nem védem a citrojent, csak kíváncsi vagyok ;-)

#319880 Tom Taylor Előzmény: #319868

A hulladék berlingonk 1,9 szívó D pedig 300e Ft-os motorfelújítást igényelt 160e km-nél. Nyáron el is ment. A többi elektromos hibát meg sem említem. 2005 -ös évjáratú.

Re: Bírságolás ?!

#319879 Sumér harcos Előzmény: #319875

az anyjukat.....

én is csatlakozom...sorry...

most emeltek drasztikusan...gyorshajtásért,sárgán áthajtásért mindenért....talán 1-2 éve....

nincs lové a kasszában,de nagyon,hogy sárguljon meg ez a 3 hülye....

aki sokat megy....nem csak 5.000km-et egy évben.....annak ebbe a szórásba belefutni garantált lesz majd....

#319873 _pda_ Előzmény: #319870

ez még a hagyján, az ezen belüli szórás sokkal nagyobb probléma :(

és rettegsz egész életedben, h ne xarjon be :DDDDDD

totál stressz az élet :))

#319870 GáborGábor Előzmény: #319868

Mi a drága?

A hiba. A tervezett hiba.

Illetve, annak az elhárítása.

A mai mérnököket úgy képzik, hogy pontosan tudják, mennyi a max. használhatósági ideje annak, amit terveznek. Ennek ismeretében határozzák meg a fogyasztói garanciát, jótállást. Erre termelte ki a fogyasztói társadalom ezt a réteget. Ez a dolguk. Nem ők a hibásak, hanem mi, akikből megélnek ...

;)

#319868 _pda_ Előzmény: #319848

áááááááááááááááááááááááá, mingyá lekaparom a falat :))))))))))))))))))))))))))))

jó, ne vegyél dieselt, használtat meg végképp mert csak xar lehet

a faék tulajdonosokról nem a szegény autó tehet, h egy szervízt nem adnak neki, meg barom módon használják

drágább?? na és, az egy diesel autó, amikor eladod akkor is drágább mint egy benzines, mert az egy drágább autó ;-)

nincs mit kihasználni rajta, az egy olyan, annyi, amennyi, pont.

a szervíze mitól drágább?????????

nézzük csak ezt a hulladék berlingo-t

160e KM

az olajakon, szíjjakon és szűrőkön kívül (amit egy benzinesben is ugyan így kicserélnél) nem kellett semmi mást cserélni rajta

a motoron kívül minden alaktrésze megegyezik a benzinessel

akkor mi a fene a drága benne?

maga az autó, de ez egy HDI

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :DDDDDDDDDD

#319856 GáborGábor Előzmény: #319850

Az első reakció (neked kellett magad exkuzálni) kelet, a második nyugati vonásokat (megértették) takar.

Magyarország, én így ...

#319854 Zabás Előzmény: #319853

hivatalosan ezt még senki nem erősítette meg! Hiába kérdezősködtem bárhol, viszont a telefonban ezt mondta az ügyintéző.

#319851 Zabás Előzmény: #319850

én az M6-nál jártam így! Még a pályán felhívtuk őket és azt mondták, ha az első lejárónál lemegyünk nem bűntettnek meg! Ez így is történt! Állítólag ha felmész és az elsőn lehajtasz az akkor nem is fizetős! Pont azért mert véletlenül is megtörténhet.

#319850 hosszhuszár Előzmény: #319847

Egyszer feltévedtem az autópályára, ( értds úgy, ahogy írtam), új nullásról.

Ahogy benzinkúthoz értem, vettem matricát, természetesen, matricám nem volt a feltévedéshez....

Jött a bírság....leírtam nekik mi történt, nézzék meg a rendszerben, hogy később vettem....

Megértették.

#319848 hosszhuszár Előzmény: #319845

Kicsit lerázós lett.....::))

Én nem vennék dieselt, főleg használtat nem...nem járok sokat, így nincs értelme, és a szervíz sokkal drágább......mindegy, én is lezártam a témát....::))

#319847 GáborGábor Előzmény: #319836

Erre majdnem írtam én is valamit ...

De jobbnak láttam törölni.

Teljesen egyetértek veled. Pláne a végével.