Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: vége van a válságnak...de hová tűntek a szalonok?

#320291 Sumér harcos Előzmény: #320286

ezzel vitatkoznék,még a maga korában is.....

nem 1-hez volt szerencsém...80-as évek végi évjáratokhoz.....ha nem nekem ,akkor haveroknak volt GTi ..vagy diesel akkoriban....

de az én olvasatomban,inkább egy rendkivűl népszerű auto volt,mint sem tökéletes:))

rendkivűl igénytelen,alkatrész volt hozzá,nem is volt annyira drága......de egy rém pattogós,kényelmetlen ,zörgős,csörgős,kis törpekesztyű....

mondjuk én mindig ferdeszemmel néztem a VW-eneket....:)

#320286 Zabás Előzmény: #320284

2es golf, az minden szemszögből egy tökéletes autó volt! Persze azóta az is elkurvult :(

#320284 Sumér harcos Előzmény: #320281

hiába no,MO-n élő emberek volkswagen ****k,a szó legnemesebb értelmében.....

emlékszem pl.1992-ben behozott vw golf 2 dieselt sokkal hamarabb el lehetett adni,mint egy diesel corollat ugyanabban az évjáratban.....pedig mekkora kotla volt az a 2-es golf egy hasonló paraméterekkel rendelkező corollához viszonyitva,de irhattam volna lancert is....

vw imádat azóta sem változott....

vége van a válságnak...de hová tűntek a szalonok?

#320281 Sumér harcos

Megint több autót adtak el Magyarországon

Októberben is nőtt az új autók értékesítése, a Volkswagen vezette a listá

Augusztus és szeptember után októberben is nőtt az új autók értékesítése, a múlt hónapban 4443 személygépkocsi és kishaszongépjármű kapott forgalomba helyezési engedélyt, ami 8,8 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest - tájékoztatta az autópiaci adatokat rendszeresen közlő Datahouse Kft. az MTI-t kedden.

Adataik szerint októberben 8,1 százalékkal több, 3637 személygépkocsit helyeztek forgalomba, míg ugyanebben a hónapban a 806 forgalomba helyezett kishaszongépjárművek száma 12,4 százalékos bővülést mutatott 2009 októberéhez képest.

A legtöbbet, 384-et Volkswagen személygépkocsikból helyeztek forgalomba októberben, ezzel a márka piaci részesedése 10,56 százalékra nőtt. A kishaszongépjárművek októberi forgalomba helyezési listáját a Ford vezeti 190 darabbal, ami 23,57 százalékos piaci részesedést jelent.

A Datahouse adatai szerint az év első tíz hónapjában 29,8 százalékkal kevesebb, 42.997 személygépkocsi és kishaszongépjármű kapott új forgalomba helyezési dokumentumot, szemben a 2009. első tíz havi 61.242-vel.

Re: nincs cím

#320257 Tom Taylor Előzmény: #319882

Null km-rel vettük az autót, többnyire a kollégámmal ketten használtuk. Ő és még másik két kollégánk egy 30km-re lévő városból ingáztak vele, napközben pedig városon belül használtuk tehát lényegében vegyes volt a használat (az is igaz, hogy hosszabb távon egy kezemen meg tudom számolni mikor járt az autó). Rendszeresen szervizeltük, csak ritkán cuccoltunk vele.

#320102 Bakiba Előzmény: #320097

Nekem nem sürgős, nincs még "kapuzárásiszindrómám" bár Csoki halj affelé:))

#320097 GáborGábor Előzmény: #320092

:)

Csak jövő tavaszra tudok helyet biztosítani. Egyelőre csak itt van lehetőségem belekotyogni a gépészeti részébe ...

#319934 Ricsi Előzmény: #319923

Műegyetem, és nehéz bekerülni, baromi sok pont kell hozzá. Neki kellett 2 emelt érettségi és egy angol középfok, és így éppen elérte a ponthatárt.

#319923 KawaBazsy Előzmény: #319913

Jó kis tütü..

Írtad korábban, h a fiad mechatronikai mérnök lesz. Én is azt tervezem második diplomának, megtérhetnék gyökereimhez. :-) Írnál nekem erről pár sort, tehát ő hol tanul, jó e ott a képzés, nehéz e bekerülni, ilyesmi. Köszi!