hihi...szemtelen...)
izgul a fene....látom rajzolják a cikk-cakkot a háromszögben
hihi...szemtelen...)
izgul a fene....látom rajzolják a cikk-cakkot a háromszögben
A zsűri szerint:
Magyarország legeredményesebb vállalata.
A Tőzsdén:
A Bét legunalmasabb, legröhejesebb részvénye. :-(
ezt most miért öntötték le?
Tegnap bent álltam 79en eladni, ma reggel nem...
Már vehettem volna vissza.
http://www.trendlines.hu/2010/10/21/csak-az-otp-tartja-a-lelket-a-hazai-piacban-technikai-elemzes/
"Egyelőre nem sikerült kimenni az 5. pontig, sőt, tegnap már a 3. pont alá zárt. Ez negatív jelzés, de igazán aggódni a csatorna törése esetén kellene. Előfordulhat, hogy nem teljesedik ki az alakzat, és hamarabb indul az A ponthoz (ez esetben ez már megtörténhetett), de a teljes bizonyossághoz még kell várni néhány napot.
Támasz: 943 Ft (Fibo 50 %), 948 Ft (MA 21) | Ellenállás: 969 Ft (Fibo 61,8 %), 1.000 Ft"
http://www.mfor.hu/cikkek/Raba___jo_eroben.html
"Rába napi:
Kényelmes, kevésbé dinamikus trendben, de példásan emelkedik a 900ft-os szintek óta. A 945ft-os ellenállást leküzdve a jelenlegi szinteken stabilizálódik egy háromszög alakú szűkülésben. Az alakzatban november elejéig van hely, így gyűjtögethetik még erőt. Ezt követően megpróbálhatja maga mögött hagyni a 980-984ft-os ellenállást.
950ft alá már nem illene beesni és erről a szintről eddig egyelőre meg is vették.
Összességében jól tartja magát és szépen trendel, így tarthatók a longok és alakzaton belül érdemes lehet növelni azokat.
A korábban számolt 1020-1040ft körüli célárak továbbra is tarthatók.
Ellenállás: 984ft, 1017ft. Támasz: 952ft, 930ft."
Egyszer megfordul ez a trend is, jó cég, csak még nem trendi eléggé, kevesen látnak fantáziát benne, egyszer ez is megváltozik.
Kis emlékeztető:
Ezt a junkot 13 éve, 1997.december 17.-én vezették be a tőzsdére.
Bevezetési ára:1475 Ft
Első kereskedési nap:
Nyitó: 2600 Ft
Záró: 2985 Ft
Ma 13 évvel később az 1000 Ft-os névértéke alatt forog, mint 2010 Magyarország legeredményesebb vállalta.
A kutyának se kell, sőt adnák inkább.
Fenomenális teljesítmény.
Dícsérjük?
Inkább ne.
Kiütéses alapon holnap kellene meghúzniuk, pénteken hagyományosan nincs semmi.
pedig olvasom autóipari eldorádó lehetünk....)
975-ről eltűnt a pufi, helyette ott van 980-on.
Közben 960 környéke már szépen fel van tuningolva.
960 egyelőre támasztva, de ezektől kitelik, hogy csinálnak egy nagyobb leszúrást.
975-öt kivennék, megindulhatna talán.
köszi...igen látom ..én emelkedő háromszögre szavaznék
Amíg nem töri az emelkedő trendvonalat lehet még belőle sok minden. Pl. ékelődés, emelkedő háromszög. Most 945 az emelkedő csatorna alja.
kicsit elbizonytalanodtak a vevők...ebből ma-holnap nem lesz 1k körüli ár
a grafikon dupla csúcs gyanus nem?