eladtam, nagyon nyögve nyelősen vánszorog, de inkább már esik :(
eladtam, nagyon nyögve nyelősen vánszorog, de inkább már esik :(
a 10k-t délután?...)
a hetes gyertya nem néz ki jól
kizsigerelnek minket....)
én továbbra is bízok a papírban, megy a kirázás..
azt én sem 919 és 950- röl vannak a csomagok!
AA jelentése ezt is megidíthatja
az 1013 körüli fibo a céláram
920-at nem szeretném látni...)
még lehet tartani szerintem.
még kellene egy 3. hullám ami 1000 fölé repítheti, de aztán okosan és gyorsan kell dönteni, mert szerintem nem fog sokat a mennyben tartózkodni, tehát előre be kell tenni az ordereket az előző csúcs közelében. Ha nem is az egész pakkra de legalább a felére érdemes.
És utána várni, ha hasonló mozgást csinál, mint a panni, akkor el kell adni és áttenni a panniba, ugyanis lassan kezdik a Gödöllői fúrásokat is és hamar eredmények lehetnek.
én sem vagyok profi..ezért kérdezem..
850-es és 900-as pakkom van....945-ön eladtam..a másnapi felhúzásban 970-en visszavettem
így állok
két hibát követtem el, hamar adtam, és hamar visszavettem
most tartom, és nem tudom ez a hiba most, vagy sem...))
Ha a tegnapi alá zár és ezt még pár napig folytatja, akkor eladás. Túl nagy mínuszba nem akarom engedni, ne álljon benne túl sokáig a pénz (hozzáteszem, kezdő vagyok, és a döntésem sem technikai elemzésen alapul).
Te mit teszel vele? Mennyi veszteséget engedsz meg rajta és milyen időtávon?
Az európai teherautógyártók számára az idei év jelentette a válságból való kilábalást és a fellendülést, a Volvo mellett a Daimler és a Scania is pozitív hírekkel szolgálhatott befektetőinek 2010-ben, a várakozásokat felülmúló eredményeket közöltek, illetve megemelték profitvárakozásaikat. A fejlődő piacok miatt pedig a kereskedelmi járművek globális piaca kedvező növekedési lehetőségek előtt áll, a Daimler teherautó üzletágának vezetője szerint a nehéz teherjárművek piaca 50%-kal bővülhet az elkövetkezendő öt évben.
nem túl tetszetős a helyzet...
mit csináltok, tulajdonostársak?
Ma visszakaptam az első pakkot, lehet, túl korán.
Valahol 920 fölött fogok beállni a másodikkal, csak este látom, nem akarok nagy kockázatot vállalni.
A harmadikkal vagy leszúrásra vadászok, vagy majd ha megint emelkedik.
Ez a terv de ritkán sikerül kiviteleznem.
Mivel pénteken "hagyományosan" ebben nem sok minden szokott zajlani, így holnap benne lehet egy felfelé kör.
Cseles emberkék kavargatnak ebben.
950-nek tartani kéne a jövő hét végéig legalább.
Akkor lesz esély a további emelkedésre.
Meglátjuk.
949-es kis mentőpakk még megvan.
Igen, nagyon hasonlít az említett esetre.
Közben 945-ös pufi meghízott egy picit, 950 pedig majdnem eltűnt.
most nem is hagytam kirázni magam :)
csak gyűjteni nem mertem már
emlékszel amikor leborították 910-re?
másnap indult a rally
kisértetiesen hasonló a helyzet...