Nyugi!
Már nekem is rajta a szemem ...
;)
Nyugi!
Már nekem is rajta a szemem ...
;)
Ez nagy buli lesz, lehet még az idénre is jut szépen belőle, de jövőre ettől várom az évi szokásosan tervezett 40 %-os profit növekményem zömét.
El ne kótyavetyéljétek idő előtt!
ezt én is láttam, hirtelen azt hittem, hogy jeleznek egymásnak a brokik 990, 920 ha kivonjuk a 90ből a 20at az 70 és meg is van a 970es záró, majd nyugtáztam magamban hogy 970en zár :))) de nem így lett és meg is dőlt a mini összeesküvés elméletem :D
Rosszul írtam.. A könyvben csak a két 8k-s megbízást lehetett egymással párosítani /téves a 920-as záró feltevés/ a többi ajánlatnál vétel túl alacsony, eladás túl magas volt
Záróban az eladói oldalon 920-on volt 8000db eladó, a vételin meg 990-en 8000db vevő A többi ajánlattal úgy nézett ki, hogy 920-on lesz a zárás is. De jött a legvégén 1db vételi ajánlat 967-re és kizsibizték vele 967-es zárást.
nem láttam...dolgoztam...ha érdekes, meséld el légyszi
Úgy látom nekem is kéne vennem egy keveset....vagy sokat.:)
az irány szerintem is jó, amíg 950felett maradunk...
Ez a 8000db-os csere azzal az 1db-os berakással érdekes trükk volt.
nem jött össze, de az irány jó...)
ahogy lentebb írtam, két nap konszolidálódás meg volt...lásd pannergy menetelése
ha azt másolnánk elégedett lennék...az árával is...)
holnap 970 fölé zárhatna..
amcsik elég rondák
utánanéztem, nincs nagy jelentősége, de nem ellenkeznék ha megindulna felfele egy picikét :)
ehhez nem (sem )értek....az elmúlt 2 évben nem emlékszem ilyenre
lehet semmi jelentősége
nem hiszem hogy ezért húzták volna fel, hisz évek óta nem volt lehívás... tudtommal...
köszi...
ez vajon mit jelent....ennyi db-ért húzták fel?....badarság..
hm...
A fiúk a műhelyekben dolgoznak, a boss a jövő évi megrendeléseket hajtja :D
Rv remélem erősíti magát közben.
Szerk: Látom már bele is nyúlt valaki.
meggondoltam magam, mégis vennék még, csak jöjjön le még pár forintot a nagy rally előtt :)
Hm ...
Ha ma nem megy le 950 alá, akkor elkezdem csipegetni ...