Volt rá példa pár éve.
Kaszáltam is, de akkor csak beraktam a pénzt és rá sem néztem hónapokig.
Volt rá példa pár éve.
Kaszáltam is, de akkor csak beraktam a pénzt és rá sem néztem hónapokig.
na legalább ezzel keresek valamit, sirály 1200 meg se álljon!, ott egy kis pihi és mehet 2 k-ig..:-))
Látom halad a papper. A hiányzó hír is megjött /ezek olvassák a topikot?/
954-en egy adagot elpasszoltam, 30-ig viszont nem volt hajlandó lejönni értem. Egy kis visszatesztet csinálhatna a kedvemért :)
eddig lényegében minden terv szerint :)
a 2k-s célár a jelenlegi funda alapján nm megalapozott, ettől persze még meglehet, csak szvsz nm esélyes. én közép távon a múltkori felhúzásig várom, tehát 1100 környékére. aztán meglátjuk hogyan tovább.
szerintem is az egyik legjobb befektetés lehet hosszú vagy középtávon ez a papír, a Rába cég mindig stabil volt és válságban is sikerült viszonylag jól szerepelnie, túlságosan is megtépázták a keleténél ezeket a papírokat és aztán elfelejtették :(
Hmm..
Mi is érdekeltek vagyunk apummal, de hosszú távon. Még mindíg meg van a 6-7 százas szinteken begyűjtött pakk. Már lassan egy éve benne ülünk, de ezt a pakkot 2-3 évig is tartom ha kell. Szerintem jó lesz, nem sokára 1000 fölött stabilizálódhat az árfolyam.
Egyébként amikor kiszúrt 1100 fölé, azóta eltelt hónapok reményeim szerint egy nagy füles csészét fognak kirajzolni. Remélhetőleg ezt csináljuk most. Akkor fél éven belül 1300-1500 közé mehet.
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=139119&is=1
A kispapírok közül a Rába emelhető ki, melynél erős negyedévet vár a cég elnök-vezérigazgatója Pintér István, mellyel egyidejűleg kiemelte, hogy jelentősen javult a piac előrejelezhetősége. Az idei 5%-os bevételi növekedési tervet továbbra is tarthatónak véli a szakember. A hírre 3.6%-os emelkedéssel reagált a Rába, és ezzel áttörte a fontos 940 forintos ellenállását. Amennyiben ez megtartja, úgy jelentős tér nyílhatna meg a papírban felfelé.
Lehet, hogy a mega jelző túlzó volt, de valami 9k figyelt egy pillanatra, amíg valaki nem öntött be egy adagot. 9k nem akadály ennél, anno 1000-nél valami 30k volt és hogy kikapták, egy pillanat alatt felugrott 1000-ről 1050-re.
Update: aki kapja, marja.
935
930-on 14k. Annak tartania kell(ene).
köszi...én is nézem a hetest is...szépen mutat
adtam el belőle 50 felett...már vissza is vettem..
naposon nem sok látszik benne, ezért is inkább hetest teszek be, amiből meg az látszik, hogy erre a globális jókadv nem sok hatással volt, tér van felfele, csak kisebb nehézségeket kell legyőznie, nagyobb akadályt csak 1600-2000 környékén látni:
én sem láttam, mit jelent a megapakk?
köszi