:) mármint ide bemásolni? :D
én úgy szoktam youtubeon kijelölöm, szerkesztés, másolás, itt pedig beillesztés, de ha nem erre gondoltál akkor elbujdosok. :D
:) mármint ide bemásolni? :D
én úgy szoktam youtubeon kijelölöm, szerkesztés, másolás, itt pedig beillesztés, de ha nem erre gondoltál akkor elbujdosok. :D
van itt biztos néhány informatikai guru aki tud segíteni, én sajnos nem vagyok ennyire otthon témában. :D
Na, de összejöttünk ezzel a Pokolgéppel páran :))
A Youtube on rákattintasz a kilip alatt arra h megoszás, és becopyzod amit kiir.
Pokolgép: A jel (1985) Ez sem jelenhetett meg az albumon ebbenaz eredeti formájában.
Pokolgép: Éjszakai bevetés - Első műsoros kazim volt, meg is szállt rögtön a rock'n roll démon :)) Talán a legjobb albumuk, szinte minden szám klasszikus rajta...
Már csak arra kellene rájönnöm, hogy kell bemásolni :)) Help!
Ezt pedig, a következő borom bontásával együtt ajánlom.
Egyik kedvence volt ...
Köszi, rohanós napom volt nem nagyon értem rá, most látom milyen gyöngyszemekre bukkantál. Biztos cenzúrázták őket 80-as években.
Ossian-t még Gép-nél is jobban díjazom , bár klasszikus mindkettő :D
Ha rákeresel a youtubeon h Pokolgép 1985 akkor kidob legalább 10 ismeretlen régi számot, de vannak ismertek is más szöveggel ( A jel, démon) meg egy szinte teljesen átírt : Addig kellesz--> Mennyit érsz. Gondolom a kiadó keze lehetett benne akkoriban, a kiadó döntéseiben meg tán másoké...