Költői kérdés: Miért nem hallgattam magamra?
+5,50%
Ezt nem hiszem el...
Elmentem ebédelni, erre megindult megint.
Mindjárt besz@rok.
960
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ma mindig akkor indul meg ez a sz@r, amikor elmegyek a gép mellől pár percre.
elméletileg emelkedni fog, rövidtávú EMA jelzést adott, venni meg nem tudok, mert már minden telkóban van... a manó rúgja meg :S
sebaj, majd lesz még lehetőség :)
Bakker, ma rallyt lehet hozzám igazítani.
2-szer mentem el a gép mellől, mindkétszer alig 1-2 perccel később elindult.
Ezt nem hiszem el.
Reggel a B U Z I Erste miatt csökkent a zseton, mert ~5 percig vonták vissza az ajánlatomat, mire az korrigálni kezdett. Most meg rallyzik itt össze-vissza 948-ig.
Ilyenkor kéne kikapcsolni a gépet és hagyni a fenébe az egészet jövő hétig... :(
Én meg a tegnapi 901-es pakkomat még aznap kiszórtam 916-on, aztán látva az usa produkciót 16.34-kor visszavontam a már berakott vételi ajánlatomat, pedig 908-ért szép lett volna, ma meg későn álltam be és nem kaptam 922-n még reggel...
Szóval ezt többszörösen elszúrtam, nem is kicsit, nagyon...
de szépen végig néztem. Jó, hogy leírtam mikor kell belevenni, de elcsesztem..:S
15k vétel, pedig nagy az ellenszél.
Micsoda "szerencse", hogy a könyv már megint fél perces hátránnyal frissül a nyamvadt Portfolio Proban.
Ezek meg még egy kört mennek?
Milyen kis lagymatag volt most meg milyen aktív lett.
Az nem én voltam... Mint írtam kaptam és nem vettem :))
Amíg nem voltam kaptam Rábát 901-en, ha már reggel a 885-öt sokalltam érte :))
Lassan mernék rá fogadni, hogy a forgatókönyv ugyanaz, csak nem 1136-ig húzzák, hanem hamarabb leállnak vele. Tegnap ment, ma is megy, megint rácuppannak az emberek és gerjeszti magát a (tömő) folyamat.
+5,13%
Ilyen az én formám, 9:35 körül kiléptem egy jó fél órára, erre kb. 5 perc múlva megindul, mint az állat felfelé. :-/
919 :-O
Megint eljátszák a pár napon át tartó felhúzást 1000 fölé?
Én tegnap kiszórtam a 899-est 876-on.. Eddig sokkal nyugisabb volt ez a papír, nem lengett ekkorákat..
mert levan kötve a lé másban, rábára meg lombardot nem tolok ha elevee kockázatos termékben van a pozi. Különben simán :D
Én meg még be is álltam venni 880-85 közé nyitás után, de amikor felszaporodtak az eladók kivettem, pedig mind megkaptam... volna... :((
nem mertem tegnap belevenni :((