Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs cím

#247896 Fornit Előzmény: #247882

Megvan, szerintem hasznos. worldbe kiirogatom és majd becopyzom a lényeget.

(the observer 2007.12.02 - i szám utazási melléklete.)

Re: nincs cím

#247880 Fornit Előzmény: #247864

Úgy emlékszem van egy régi angol újságom (2008as) abban mintha lenne ilyesmi info, mindjárt megkeresem.

Most én kérnék Július v…

#247864 Alex74

Most én kérnék

Július végén kb. 1 hétre Svédországba tervezünk utazni. Tippek látnivalókról, esetleg komplett útleírás szállásleírással van valakinek?

Göteborgi érkezés, stockholmi visszaindulás a terv, közben aktív pihenés. Hova, merre, miért.

Köszi

Ősszel kint voltam a Che…

#229521 Ricsi

Ősszel kint voltam a Chelsea-Athletico Madrid meccsen.

A vendégszektorba szólt a jegyünk (és ez pont jó volt így:))

A vendégszektorban minden tábla spanyolul volt kirakva, a bejárat-kijárat-büfé, stb, stb.

Az őrök is tudtak spanyolul, amikor odamentünk valamelyikhez, automatikusan spanyolul köszöntött, és nézett ránk, mint a hülyére, miért angolul szólalunk meg.

Asszem láttam, milyen is egy európai stadion. :)

Re: Róma

#217192 GáborGábor Előzmény: #217187

A stadion valóban szép. Bezzeg a vidékies külvárosi korcsmák ...

Nos, azok is szépek. De a törzsközönség ...

Méghogy szélsőségek itthon ...

Hallottad volna kint, a szurkolókat, a tv-k előtt, ittasan ...

:)))

#217170 GáborGábor Előzmény: #217166

Bármelyik csapat színeit meglátták volna rajtad, rossz véget érhettél volna valami vidékies kocsmában, angolföldön - idegenben ...

:)))

#217166 KawaBazsy Előzmény: #217128

Vazz, Londonban az Arsenal meg a Tottenham stadion közt laktam sétatávra, de sosem mentem meccsre.. ezért külföldre utazni.. :-)

#217128 matgab Előzmény: #213839

Ciao Tutti!

Eloszor is: Romaba repjegy oda vissza 42e ft.

Robogot berelni 27EUR/nap

Roma belvarosaban motorozast elsajatitani: megfizethetetlen!

Amugy tenyleg az az eredekes, hogy ma mar barhova megy az ember Mo-rol, mindenhol olcso, vagy ugyanazert az arert jobb szolglatatast kapsz.

Pl. 4 gomboc olasz fagyi 3 EUR a Vatikànban, de az aztàn olyan fagyi, hogy megszolal!

Romai bkv jegy: 1 EUR, de ezzel korlatlanul atszallhatsz egyik jaratrol a masikra 1 oran keresztul, mig Bp-esten ugye 300 HUF korul van, ha a Blahatol elmenekulok az Astoriaig, az is. 1 orat meg csak akkor megy, ha all a dugoban...

Nem tud vki jegyet szerezni a Roma - Interre szombaton (nem talaom a kerdojelet a billentyuzeten)

#213839 exmnbs1 Előzmény: #213825

volt víz mind a 3 patakban, sok

utána pedig Csobánka előtt a Szentkúti búcsújáró hely kútjában is)))))