Megvan, szerintem hasznos. worldbe kiirogatom és majd becopyzom a lényeget.
(the observer 2007.12.02 - i szám utazási melléklete.)
Megvan, szerintem hasznos. worldbe kiirogatom és majd becopyzom a lényeget.
(the observer 2007.12.02 - i szám utazási melléklete.)
Úgy emlékszem van egy régi angol újságom (2008as) abban mintha lenne ilyesmi info, mindjárt megkeresem.
Most én kérnék
Július végén kb. 1 hétre Svédországba tervezünk utazni. Tippek látnivalókról, esetleg komplett útleírás szállásleírással van valakinek?
Göteborgi érkezés, stockholmi visszaindulás a terv, közben aktív pihenés. Hova, merre, miért.
Köszi
No habla él en espanol?
Hmm ...
:)
Ősszel kint voltam a Chelsea-Athletico Madrid meccsen.
A vendégszektorba szólt a jegyünk (és ez pont jó volt így:))
A vendégszektorban minden tábla spanyolul volt kirakva, a bejárat-kijárat-büfé, stb, stb.
Az őrök is tudtak spanyolul, amikor odamentünk valamelyikhez, automatikusan spanyolul köszöntött, és nézett ránk, mint a hülyére, miért angolul szólalunk meg.
Asszem láttam, milyen is egy európai stadion. :)
Ha valaki kirándulni szeretne szép hazánkban, Szilvásvárad környékén egy szálláslehetőség:
A stadion valóban szép. Bezzeg a vidékies külvárosi korcsmák ...
Nos, azok is szépek. De a törzsközönség ...
Méghogy szélsőségek itthon ...
Hallottad volna kint, a szurkolókat, a tv-k előtt, ittasan ...
:)))
Azt se tudom milyenek a színeik.. Amúgy én ott jobban biztonságban éreztem magam, mint itthon. Egyszerűen mindenki udvarias, előzékeny volt, nem találkoztam ideges, rosszindulatú, bunkó emberekkel.
Chelsea stadion:
Bármelyik csapat színeit meglátták volna rajtad, rossz véget érhettél volna valami vidékies kocsmában, angolföldön - idegenben ...
:)))
Vazz, Londonban az Arsenal meg a Tottenham stadion közt laktam sétatávra, de sosem mentem meccsre.. ezért külföldre utazni.. :-)
Írj Csokigyárosnak privit ...
;)
Ciao Tutti!
Eloszor is: Romaba repjegy oda vissza 42e ft.
Robogot berelni 27EUR/nap
Roma belvarosaban motorozast elsajatitani: megfizethetetlen!
Amugy tenyleg az az eredekes, hogy ma mar barhova megy az ember Mo-rol, mindenhol olcso, vagy ugyanazert az arert jobb szolglatatast kapsz.
Pl. 4 gomboc olasz fagyi 3 EUR a Vatikànban, de az aztàn olyan fagyi, hogy megszolal!
Romai bkv jegy: 1 EUR, de ezzel korlatlanul atszallhatsz egyik jaratrol a masikra 1 oran keresztul, mig Bp-esten ugye 300 HUF korul van, ha a Blahatol elmenekulok az Astoriaig, az is. 1 orat meg csak akkor megy, ha all a dugoban...
Nem tud vki jegyet szerezni a Roma - Interre szombaton (nem talaom a kerdojelet a billentyuzeten)
volt víz mind a 3 patakban, sok
utána pedig Csobánka előtt a Szentkúti búcsújáró hely kútjában is)))))
Dera szurdok Pilisszentkeresztnél 10 db fahíddal kék jelzésen
http://www.ittvoltam.hu/ittvoltam.aspx?id=4d408f87-3b96-4439-94da-c058b398e0a9
köszi
üdv újra itthon.