Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Ősszel kint voltam a Che…

#229521 Ricsi

Ősszel kint voltam a Chelsea-Athletico Madrid meccsen.

A vendégszektorba szólt a jegyünk (és ez pont jó volt így:))

A vendégszektorban minden tábla spanyolul volt kirakva, a bejárat-kijárat-büfé, stb, stb.

Az őrök is tudtak spanyolul, amikor odamentünk valamelyikhez, automatikusan spanyolul köszöntött, és nézett ránk, mint a hülyére, miért angolul szólalunk meg.

Asszem láttam, milyen is egy európai stadion. :)

Re: Róma

#217192 GáborGábor Előzmény: #217187

A stadion valóban szép. Bezzeg a vidékies külvárosi korcsmák ...

Nos, azok is szépek. De a törzsközönség ...

Méghogy szélsőségek itthon ...

Hallottad volna kint, a szurkolókat, a tv-k előtt, ittasan ...

:)))

#217170 GáborGábor Előzmény: #217166

Bármelyik csapat színeit meglátták volna rajtad, rossz véget érhettél volna valami vidékies kocsmában, angolföldön - idegenben ...

:)))

#217166 KawaBazsy Előzmény: #217128

Vazz, Londonban az Arsenal meg a Tottenham stadion közt laktam sétatávra, de sosem mentem meccsre.. ezért külföldre utazni.. :-)

#217128 matgab Előzmény: #213839

Ciao Tutti!

Eloszor is: Romaba repjegy oda vissza 42e ft.

Robogot berelni 27EUR/nap

Roma belvarosaban motorozast elsajatitani: megfizethetetlen!

Amugy tenyleg az az eredekes, hogy ma mar barhova megy az ember Mo-rol, mindenhol olcso, vagy ugyanazert az arert jobb szolglatatast kapsz.

Pl. 4 gomboc olasz fagyi 3 EUR a Vatikànban, de az aztàn olyan fagyi, hogy megszolal!

Romai bkv jegy: 1 EUR, de ezzel korlatlanul atszallhatsz egyik jaratrol a masikra 1 oran keresztul, mig Bp-esten ugye 300 HUF korul van, ha a Blahatol elmenekulok az Astoriaig, az is. 1 orat meg csak akkor megy, ha all a dugoban...

Nem tud vki jegyet szerezni a Roma - Interre szombaton (nem talaom a kerdojelet a billentyuzeten)

#213839 exmnbs1 Előzmény: #213825

volt víz mind a 3 patakban, sok

utána pedig Csobánka előtt a Szentkúti búcsújáró hely kútjában is)))))

#211942 Alex74 Előzmény: #211936

Kérj fürdőszobásat :o)

Viszont ahogy nézem sold out szinte mindig , szóval hajrá :o)

2 éjszakára tökéletes akkor

#211936 Amatoregy Előzmény: #211925

Jó ár/érték arányú helyet keresek. Mivel két éjszaka nem vág a földhöz a 2-3 E Ft-os többlet, de nem szeretnék 50-70-es hölgyekkel együtt zuhanyozni... :DDD

#211925 Alex74 Előzmény: #211919

The central Prague hotel, L’Opera, offers guests a convenient location and great rates in Prague’s historic centre, the heart of the Czech Republic’s capital. This affordable hotel is also easily accessible from public transport, facilitating access to major Prague attraction for those on a cheap break in Central Europe. Main monuments near the hotel include: National Theatre, Charles Bridge, Wenceslas Square and the Old Town Square. Guests staying in Prague city-centre will be happy to take advantage of the free services at the hotel which include free Internet point, free wireless Internet access, free maps, free calls for taxis and free luggage storage; a bonus for those on a low-cost break in Prague. The hotel also has parking and a breakfast room.

Lehet, de a kávézó kb. 50 méterre van és jobb. Ez egy régi 3 emeletes bérház htellé alakítva. Nem mentem volna le papucsban és köntösben az étterembe :o)

http://www.hotel-lopera.cz/

Egyébként ha igényes helyet keresel, ez nem a Te helyed.