Megvan, olvasható.
Van egy 1940-es újságcikkem, esetleg az is hasznos lehet...:)
Köszi a fáradozást
De ha le tudod fotózni olvasható minőségben és úgy elküldeni mélben, akkor nem lenne annyi melód vele és nekem úgy is tökéletes lenne.
Megvan, szerintem hasznos. worldbe kiirogatom és majd becopyzom a lényeget.
(the observer 2007.12.02 - i szám utazási melléklete.)
Úgy emlékszem van egy régi angol újságom (2008as) abban mintha lenne ilyesmi info, mindjárt megkeresem.
Most én kérnék
Július végén kb. 1 hétre Svédországba tervezünk utazni. Tippek látnivalókról, esetleg komplett útleírás szállásleírással van valakinek?
Göteborgi érkezés, stockholmi visszaindulás a terv, közben aktív pihenés. Hova, merre, miért.
Köszi
No habla él en espanol?
Hmm ...
:)
Ősszel kint voltam a Chelsea-Athletico Madrid meccsen.
A vendégszektorba szólt a jegyünk (és ez pont jó volt így:))
A vendégszektorban minden tábla spanyolul volt kirakva, a bejárat-kijárat-büfé, stb, stb.
Az őrök is tudtak spanyolul, amikor odamentünk valamelyikhez, automatikusan spanyolul köszöntött, és nézett ránk, mint a hülyére, miért angolul szólalunk meg.
Asszem láttam, milyen is egy európai stadion. :)
Ha valaki kirándulni szeretne szép hazánkban, Szilvásvárad környékén egy szálláslehetőség:
A stadion valóban szép. Bezzeg a vidékies külvárosi korcsmák ...
Nos, azok is szépek. De a törzsközönség ...
Méghogy szélsőségek itthon ...
Hallottad volna kint, a szurkolókat, a tv-k előtt, ittasan ...
:)))
Azt se tudom milyenek a színeik.. Amúgy én ott jobban biztonságban éreztem magam, mint itthon. Egyszerűen mindenki udvarias, előzékeny volt, nem találkoztam ideges, rosszindulatú, bunkó emberekkel.
Chelsea stadion:
Bármelyik csapat színeit meglátták volna rajtad, rossz véget érhettél volna valami vidékies kocsmában, angolföldön - idegenben ...
:)))
Vazz, Londonban az Arsenal meg a Tottenham stadion közt laktam sétatávra, de sosem mentem meccsre.. ezért külföldre utazni.. :-)
Írj Csokigyárosnak privit ...
;)
Ciao Tutti!
Eloszor is: Romaba repjegy oda vissza 42e ft.
Robogot berelni 27EUR/nap
Roma belvarosaban motorozast elsajatitani: megfizethetetlen!
Amugy tenyleg az az eredekes, hogy ma mar barhova megy az ember Mo-rol, mindenhol olcso, vagy ugyanazert az arert jobb szolglatatast kapsz.
Pl. 4 gomboc olasz fagyi 3 EUR a Vatikànban, de az aztàn olyan fagyi, hogy megszolal!
Romai bkv jegy: 1 EUR, de ezzel korlatlanul atszallhatsz egyik jaratrol a masikra 1 oran keresztul, mig Bp-esten ugye 300 HUF korul van, ha a Blahatol elmenekulok az Astoriaig, az is. 1 orat meg csak akkor megy, ha all a dugoban...
Nem tud vki jegyet szerezni a Roma - Interre szombaton (nem talaom a kerdojelet a billentyuzeten)
volt víz mind a 3 patakban, sok
utána pedig Csobánka előtt a Szentkúti búcsújáró hely kútjában is)))))