Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: nincs cím

#302287 Alex74 Előzmény: #302280

Jó ötlet, hány konti árával kell beszállni? :)

szerk: vállalom a fotók elkészítését. ingyé' :D

Na, régóta foglalkoztat …

#302280 hosszhuszár

Na, régóta foglalkoztat a gondolat....

Kéne csinálni egy tőzsde " kávézót", ahol nagy lcd tv-ken mennének a real árfolyamok, persze mindenki használhatná a saját gépét is wifivel, közben eszmecsere, ki, mit, hogyan, nagy póker asztalhoz hasonlító asztalokon, előadásokat szervezni, stb.

Tagsági, szivar, konyak, stb.....

Közösen megcsinálnánk, az oldal neve lenne a kávézó neve, kft, mindenki tulajdonos.

?????

Kész a vázlat! A képre…

#206460 Pityke35

Kész a vázlat!

A képre klikk és történés van...:)

Lesz egy táblázat minden képhez amiben az ár, műszaki paraméterek lesznek láthatóak.

Bármilyen észrevételt szívesen veszek, erős kritika priviben!!!! :)

www.keraterv.hu

szerk....nincs fenn az összes kép

#204997 Ozzy_ Előzmény: #204976

Én villamosmérnök vagyok, meg boltvezető, meg szakács. Informatikából semmilyen papírom nincs. Itthon tanultam. Leültem gép elé és elkezdtem guglizni. Így indult.

Most meg már ki se látok a melóból. Webshopok, céges adatbázisok (nagy multiknál is) stb.

A válság kimondottan kedvezett a weblapkészítésnek. Azt nem tudom, hogy az informatika más ágazatait hogyan érintette.

#204976 KawaBazsy Előzmény: #204890

Jah, nemrég olvastam, h az informatikai ágazat szenvedte meg a legkevésbé a válságot. Nekem van közép meg felsőfokú végzettségem is belőle, viszont a melóhelyem (amikor dolgoztam) meg a saját bizniszem is építőipari vonatkozású. Lehet, rosszul választottam? :-)

#204890 Ozzy_ Előzmény: #201848

Gyakorlatilag is.

Napi 14 óra programozás. Péntek kivétel, akkor délután sörözés, de hétvégén is dolgozok.

A durva az, hogy akiknek eddig kiadtam apróbb feladatokat, mindenki tele van melóval, senki semmit nem tud átvenni tőlem.

Kérdezhettek nyugodtan, de határidőket egyelőre csak több hónapra tudok vállalni.

most nézem a kandallósok…

#201855 Csokigyáros

most nézem a kandallósok nagyon hirdetnek ezen az oldalon... :)))

#201846 Csokigyáros Előzmény: #201840

ráadásul kihasználhatják azt is, hogy nem értesz hozzá....

nekem van egy piszkosul elfoglalt designer ismerősöm, aki lassan már féléve? csinálja a terveket... addig nem tudok továbblépni, de a héten le akarnám zárni...

ráadásul Ozzy-val meg is beszéltem már a fejlesztést, de emiatt már az is féléve csúszik, de addig nem is merek neki jelezni, amíg nincsenek a kezemben a design tervek...

azt tudom hogy Ő foglalkozik vele, és referenciát is tud adni, de hogy mennyire elfoglalt azt nem tudom, szerintem keressétek meg őt....