Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Pityke35

A vállalkozókhoz intéznék egy röpke kérdést, főlag azokhoz, akik az építőiparban, a gyártásban vagy ahhoz közeli szegmensben tevékenykednek.

A kérdésem lényege: ki mennyire érzi a vállság hatásait, az előző év(ek)hez viszonyítva milyen tendenciát tapasztal.

Kezdem én!

Én azt veszem észre, h az általam gyártott termék esetén lassan az egyetlen értékmérő az ár lett, vagyis ha a megrendelő elképzelése nem egyezik az általam kínált termék illetve szolgáltatás árával, akkor mérlegelés nélkül dönt.

Ami még feltűnt, h a megrendelő elképzelése és a tényleges ár között gyakran olyan nagy az eltérés, hogy esélye sincs annak, h reálisan közelíteni tudnánk az elképzeléseinket.

Ezért úgy döntöttem, h olcsóbb, de rosszabb minőségű és szűkebb választékú termékkel egészítem ki a kínálatomat, bár ez minden elvem ellen való. Az eltelt 14 év alatt, folyamatosan a választék növelése és a minőség javítása volt a célom, ami nem feltétlenül olcsósítja a végeredményt.

Vagyis -ha olcsón kell sz@r akkor nálam az is kapható- szlogen alatt tucattermék gyártására vetemedtem. :)