az jó. Főleg, ha 8 hónapja (március) longoltad is...
az jó. Főleg, ha 8 hónapja (március) longoltad is...
ez nem változtat a tényen :)
DJ semmit sem emelkedik hetek óta. És mi jön azután, ha nem emelkedik? ;)
8 hónapja vártam erre a lehetőségre, +/-5% simán belefér a toleranciámba
Szted ez melyik hulye brokernek jut eszebe? Veszi es kesz. Realertek? Ezt a szot nem ismeri, csak a bonuszt.
semmi az utána jövő -35%-hoz képest :) Főleg, ha már nem lesz idő esetleg beszállni, mert minden nap limittel esik :D
kihangsúlyoznám, hogy az amcsi indexek gyakorlatilag stagnálnak rég, mondjuk chf-ben v. euroban mérve ;)
Az nem felértékelődés meg új csúcs, ha közben reálértékben nem változik semmi. Mert usd le, infla netán még rájön (amikor nem nulla), persze, hogy csak értéket tartva felmegy a rv. értéke. Sztem Európát és mindenek előtt Mo.-t húzták brutál túl....
az az igazság, h. 21500-tol kezdenék ujabbakat ráadni, és 22.500 a max. célom, ahol teljesen kiépülne a pozi
blogomra most írtam be a short tippjeimet, itt is elmondom, én zárnék minden longot mindenki helyében :)
Ha ilyen nehezen sikerült felhozni..most már be is adhatnátok nyugodtan :D
elképesztő mi folyik itt...
Hajrá Robbaj - short bővítés.
na végre, hogy itt vagy. Tudod milyen nehezen hoztuk ide fel az árfolyamot?
Csak mert neked nem volt jó 20.500-on kiszállni a longból?
átköti a bróker neked 1012-re, semmi kül nincs.
Tényleg..egy fontos kérdés...
Most ez a határidő kifut ugyebár év vége előtt...mit csináljon az akinek még megvannak akkor a nyitott pozíciói ?
le kell zárni egyik nap..és megnyitni az új határidőben ?
Mindjart megtorik a fogadalom. :) Longban gondolkodom, de sztem attores csak du. lesz, ha USA nem fordul le.