Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Ígéretemhez híven 200-on…

#151244 Ricsi

Ígéretemhez híven 200-on belongolódtam.

Re: nincs cím

#151233 Kissherceg Előzmény: #151231

az a szitu, hogy ránéztem TA-ra otp dupőlaaljból kitörés 5950es célárral, molban fordított fejváll 17000es célárral, mtel semmi, de egyik nap majd megy egy 6%ot, ricsi pedig 43500-44000.

#151231 akpo7 Előzmény: #151223

S&P es a Nasdaq ma kitores gyanus. Jomagam holnapig azert nem mernem atvinni a longot, mert jelent a Rafi.

#151223 Joello Előzmény: #151201

USA-ban csak DOW van új csúcson. S&P nem vitte még át. De a DOW is közel van az emelkedő csatorna tetejéhez, ahonnan eddig fordulás következett. Belőlem is csak a pozi beszél, de én most már nem tudok hinni a longban egy ideje (mondjuk mégis emelkedünk ...:-) )

#151213 akpo7 Előzmény: #151208

Ok ingyenelo kocsogok es nyomtatott penzt egetnek, tovabba abbol kapjak a premiumukat, emberek pedig eheznek az utcan. En abbol nem reszesulok, a sajatomat meg nem egetem, ha lehet.

Bizonyos szintekig azert longoltam mert a HUF erosodest kompenzaltam. Csak egyszeruen mar nem tartottam esszerunek a longot es atalltam shortra egyszeruen a lufi erzes miatt. Hat nem szurjak ki egyelore.

#151208 Csokigyáros Előzmény: #151201

szvsz csak a dow ment új csúcsra (a russell2000 biztos nem!)

szerintem is lehet kihúzzák még ezt az évet (kell a prémcsi nekik), bár ehhez szvsz nagyon sok pénzt kell "elégetni"...

szóval vagy kihúzzák vagy nem... mindkettő lehet, de én ez utóbbit hiszem/remélem...

sok pénzt nektek, léptem.... egy sz.rban lévő céghez megyek... :)

#151207 BudFox Előzmény: #151194

Teljesen egyetértünk ezzel....az itt lévők szerintem mindannyian..de vajon hol lesz az ahol kipukkad a lufi ? onnantól szabadesés ? most az lenne jó ..bármennyire is fáj a longosoknak..

#151201 Ricsi Előzmény: #151194

Nem kérdés hogy lufi, de kérdés, hol fog eldurranni.

Én nem tartok olyan hosszan pozit, mint te. Nem akarok finanszírozni többet, mint amennyit muszáj. Én azt gondolom, miután a németek és mi is a csúcs alatt vagyunk, USA meg fölötte, mi is új csúcsra fogunk menni.

Aztán miután januárra mindenki esést vár, lehet egy kis lefelé, mert sokan eladnak, aztán fel, és február körűlre várom a zakkanást.

#151199 akpo7 Előzmény: #151194

Ezzel sztem majdnem mindenki tisztaban van es sztem azzal is, h. egyszer kipukkad, de addig jomagamnak sincs mar kedvem buko shortokat finanszirozni. Van shortom, de egelore nem nyitok ra tobbet, jonni fog a jel, mikor lehet boviteni, de esznel kell majd lenni, mert szerintem szabadesos lesz.

utolsó hozzászólásom a m…

#151194 Csokigyáros

utolsó hozzászólásom a meglátásaimról...

a gazdaság itthon, kint mindenhol nagy szarban van...

kint az állami segítségek megszünnek, vagy egekbe szöknek a költségvetési hiányok...

itthon rengeteg a drágán finanszírozott csőd szélén álló vállalkozás, folyamatosan nő az átlagos fizetési késedelem száma... görgetjük a le nem írt veszteségeket... a lassuló gazdaság még inkább felszínre hozza ezeket a problémákat.. hiszen a következő munkákból nem tudják finanszírozni a régi tartozásokat...

mindenhol csökken a fogyasztás, a hatékonyság miatt kell a leépítés... nő a munkanélküliség... és a körforgás miatt ez hatványozódik...

a bankok reális eszközértéke (a magas bizonytalan kintlevőség miatt) messze a jelenlegi alatt van...

ugyanakkor a tőzsdék emelkednek... elvileg a jövőt árazzuk... de mi a megoldás a jövőben?... mitől fog működni a gazdaság? én csak azt látom bármerre nézek sehol nincs pénz, nem pörög a gazdaság, de nem hozzuk felszinre a problémát, hanem nem veszünk róla tudomást... hát mi ez ha nem LUFI?

Elfogyott a türelmem, zá…

#151170 Ricsi

Elfogyott a türelmem, zártam a shortjaimat. 200 fölött be is longozódok majd.