Igen, ez az egyik probléma. A cikk azt nem vizsgálja, hogy milyen oktatást kaptak és miért nem kérdőjelezik meg, azt amit látnak a tiktokon... én is láttam ilyen videókat, amik úgy kezdődtek, h csináltam egy kutatást, bevág yt videókat, más tiktokosokat, egy két cikket, s ez volt a nagy kutatás, szavakba foglalja miért okés zsidókat ölni... meg ugye az algoritmus burokba zár...
Jut eszembe, nem emlékszem pontosan, Matgab, vagy Ibiza írta-e, hogy a zsidók a fehéreken így állnak bosszút holokausztért, bevándorlással lecserélik a fehér keresztényeket, s ekkor is az volt a véleményem, hogy ez rossz megközelítés, hisz a fehér keresztények után a zsidók lesznek a következők... és most már a zsidók is elismerik, hogy arra adtak pénzt, hogy a fehéreket felsőbbrendűnek állítsák be, akiket le kell győzni... pc, woke stb terjesztése... ez a narratíva működött is okt.7ig, ezt követően a zsidók ugyanarra a polcra kerültek, ahol a fehér keresztények vannak. Tehát felsőbbrendűek, fehérek, van pénzük, zsidók, területfoglaló elnyomok...
Egy szó mint száz, anno nem hittem el ezt a narratívát, de időközben kiderült, hogy valid ez az elmélet...
Időközben bejött x millió muszlim, akik a nyugati világban lassan de biztosan átveszik a hatalmat, a hatóság meg fellépni sem mer ellenük... ezt nevezik öngólnak?