Porviharhoz volt szerencsém, de ilyenhez nem. Ez durva volt. Voltak éles helyzetek, 3szor törték össze az autómat. Németeknél olyan esőbe keveredtem, hogy 2órás utat vagy5óra alatt tettem meg az éjszaka közepén, 1-2 csíkot láttam előre, bugyborékolt a víz, 40-50el lehetett haladni, minimális látási viszony, de! x kilométerenként ki volt írva, hogy max 50!, 3sávos autópályán, ahol nincs korlátozás... voltam ködbe, hóba, nem azt mondtam, hogy reflexből ezt csinálom... alap az lett volna, ha csökkentik a sebességet mondjuk 70-re... ha ott vagyok, akkor összefostam volna magam? persze... mit tettem volna ebben az esetben? fene tudja... külső sávba kb 80al megyek, de az is lehet ott maradok, mert 90el megyek, mint a kamionos, nem tudom... de azt tudom, hogyha már bekerültem egy ekkora porfelhőbe nem fékezek... előtte még lehet lassítani, mielőtt egy ekkora szószba belemész, de utána, ha már benne vagy, látjuk mi történt... tapasztalatból írom, számtalan esetbe volt, hogy megy előttem 100al, majd átfújás előtt fél méterrel beleáll a fékbe és 50el belemegy, úgy hogy simán belátni az utat, csak lájtos átfújás... ezért ha már ilyet látok, alapból leszakadok, mert nem lehet tudni mit vált ki az előttem haladóból.. na mindegy..