Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bitcoin

FTX - roló lehúz

#1488576 Koffein Előzmény: #1488575

azt csiripelik, hogy nem lesz üzlet, binance nem veszi meg az ftx-et...


ezután melyikőjük fog hamarabb bedőlni? robinhood, vagy coinbase?

FTX - roló lehúz

#1488575 Koffein Előzmény: #1488573

Nincs kizárva, csak előtte a nagyok megszívatják a kisfiúkat... margin call, kapituláció, vagyonok égnek el..

Azaz érdekes, hogy minél több bank, broki cég lép be a kriptó piacra, annál jobban esik... a Fidelity pár hete jelentette be, hogy a platformján lehet kriptóval kereskedni... meg még hányan jelentették be.. olyan érzése van az embernek, mintha most osztanák újra a piacot.. olcsón a nagy öregekhez kerülnek a coinok.. :)

FTX - roló lehúz

#1488571 Koffein Előzmény: #1488570

Egyre kevésbé lesz fontos neki, amint 10e $ alatt lesz a bitcoin visszamegy dolgozni :)))

................

Milyen gyorsan fordul a kocka :)

Kép

FTX - roló lehúz

#1488570 TrendMan Előzmény: #1488564

És mi a helyzet azzal a sorstárssal, aki le akar menni alfába, hogy megtalálja a szemétdombon a coin-jait?

Sikerült már neki?

FTX - roló lehúz

#1488547 Koffein

úgy látszik, hogy az irodában alvás sem segített a cégen :)

ftx leállította a kifizetéseket, binance meg felvásárolja, de az is lehet, hogy nem, csak így hűtik a kedélyeket... majd elválik...

https://www.bitcoinbazis.hu/az-ftx-leallitotta-a-k...


még 2021 februárjában, a babzsákon szundikáló csávó még nem sejtette, hogy másfél év múlva térden állva fog könyörögni a binance ceojának, hogy vásárolja meg a cégét, hogy ne koncolják fel a befektetők, ügyfelek...

Dickcoin XD

#1487804 TrendMan Előzmény: #1486793

Azért, amiért a kenyér, a joghurt és felvágott ára egyszerre megy fel, azért esik együtt az összes kripto, sőt majdnem az összes tőzsdei termék.

Bár a kripto piac szerintem inkább olyan, mint mondjuk a gyümölcsjoghurt piac, sok hasonló termékkel, amely külön-külön próbálja marketingelni magát.

Ugyanakkor a sör ára nem megy fel (annyira), innen tudni, hogy a sör az arany! ;-)

összeomlott a jpg piac

#1487800 matgab Előzmény: #1487768

Egy kicsit attól tartok, hogy a kriptókkal is ez lesz. Ezek az NFT már látszott, hogy a hülyeség netovábbja, amikor egy akár óvodás által is elkészíthető szürke pacáért kifizettek több (száz)ezer dollárokat...

Dickcoin XD

#1486793 matgab Előzmény: #1485815

Az a durva, hogy tegnap simán beesett 8-15%-kal az összes kripto 1 perc alatt és mégsem volt azóta sem semmi hír.

Azon gondolkozom, hogy ha elvileg mindenfajta kriptó mögött van valami teória, ami miatt létrehozták, akkor hogyan lehet az, hogy ezek mp-re pontosan ennyire együtt mozognak?

Ha másra lehet használni az egyik kriptot, mint a másikat, akkor miért egyszerre esik/emelkedik az összes?

Értem én , hogy robotok kereskedik őket , de a részvényeket is. És ott is van nyilván, hogy egy szar Amazon vagy Google jelentés lerántja a piacot, de van ami 3%-kal esik, van ami 10%-kal, van ami meg 0,5%-kal. És nem teljesen egyszerre.

Tehát a részvények mögött, ahol elvileg ugyanúgy robotok kereskednek, ott nem mozognak ennyire együtt a részvények, mint a kriptók.

Vajon van-e ezeknek a különböző kriptóknak valós belső értéke? Lehet-e ezeket a gyakorlatban valamire használni, ami valóban annyit ér (vagy annyit fog érni a jövőben), amennyire azt a mai piac beárazza?

Vagy egyszerűen csak arról van szó, mintha itt mi tizen összeállnánk és létrehoznánk 5 fajta kriptot és azt elkezdenénk egymás között adni venni. A tranzakciók 99,9999%-a magunk között zajlana, persze egyre magasabb árfolyamon. És amikor már kellően fellőttük az árfolyamokat a holdig, akkor elkezdenénk adni a kriptónkat annak a tömegnek , aki már teljesen rákattant, storykat gyárt a dolgok mögé és valódi pénzüket kezdik a mi kriptónkért.

Ez persze árfolyam csökkenéssel járhat, hiszen a kínálatot mi adjunk az emelkedés végén nálunk maradt össz kriptó 99%-ával.

És igazából , ha utána ráöntöttük a piacra a kriptónkat , megszereztük az emberek pénzét és ők a mi kriptóink 80-90%-át, akkor még mindig lehet éppen 1-2 felfelé kör is, hiszen a maradékot nekünk nem kellene feltétlenül eladnunk, már addig is marha jól élnénk és a kereslet néha meghaladná a kínálatot. De alapvetően egy eső árfolyamtrendnél, lanyhul az érdeklődés, ha nincs valós érték a cucc mögött, akkor esni fog az árfolyam. Egészen addig amíg már mindenki elkezd megszabadulni a kriptóinktól amit utána akár töredék áron vissza is vásárolhatunk, hogy mindenféle jogi következménytől mentesülhessünk. (Már ha amúgy lenne, hiszen mi létrehoztuk a kriptót, nem tartottunk senki fejéhez stukkert, hogy vegyen, vettek , aztán mi visszavettük és most örülünk neki, mert a mienk, nincs elégedetlenkedő kriptó tulaj aki kétségbe vonná, hogy egyáltalán mire jó ez.

És akár lehet kezdeni az egészet kezdeni elölről, elkezdeni egymás között veszgetni egyre magasabb árfolyamon, megtalálni újra a mohó balekokat, még több sztorit nyomni mögé és kellő pillanatban, mikor már tényleg sok a spekuláns (nyugdíjalapok, alapok stb stb) szépen borítani az egészet újra...