Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Nézd, két lehetőség van:…

#880477 TrendMan Előzmény: #880476

Nézd, két lehetőség van:

1) Nem fogadsz be egyetlen bevándorlót sem!

Ebben az esetben gxci fajgyűlölő vagy, aki készüljön a végítéletre.

2) Befogadsz legalább egyet:

Ebben az esetben életbe lép az amit az éles eszű kancellár mondott, máris befogadó vagy, ergo készülj arra, hogy még inkább az leszel.

Arany középút?

Kéééreem!!

Nem vagyunk mi filozófusok!

építsünk marhákból piramist

#880431 TrendMan

Különös piramisjátékot lepleztek le: soha nem létező szarvasmarhákkal ámított a csaló

A piramisjátékot működtető csaló egy jelenleg 73 éves colorádói állattenyésztő, akit 3,5 éves börtönbüntetésre ítéltek, miután lelepleződött a csalása. Richard K. Sears régóta vadászott, befektetői ügyfélkörét a szintén vadászengedéllyel rendelkező ismerőseiből építette ki e-maileken keresztül, a tevékenységet még 2008-ban kezdte el - írja a Marketwatch.

Azzal ámította a ?befektetőit?, hogy

egy újfajta, magasabb termetű szarvasmarha fajt tenyésztett ki, a ?sziklás hegyi romangust? ? mely azonban sosem létezett.

A fedősztori szerint a befektetők pénzéből Angus marhákat vett melyeket romangus bikáival pároztatott. Azt is ígérte, hogy ő fogja menedzselni a marhacsordát és az ellátásukat.

Cserébe 10 százalékos éves hozamot ígért, és a jogot, hogy visszavegyék a szarvasmarháikat egy bizonyos idő után, vagy a teljes befektetésük összegét, ő pedig ez esetben megtarthatja a született borjakat. Időnként a csordában pusztító járványra vagy a takarmány árának elszállására hivatkozva nem fizetett hozamot

Ám valójában a csaló sosem vett csordát, és a romangus sem létezett soha, hanem az új befektetők pénzéből fizette a hozamokat a régieknek. Összesen több mint 7 millió dollárt gyűjtött, melyből közel 5 millió dollárnak üthetik bottal a nyomát. A csaló védője szerint eredetileg jó szándékkal indult volna az üzlet, amiből nem lett semmi, aztán ördögi körbe zárta magát Sears, ahonnan már nem volt kiút.

új zélandon betiltják a dohányzást

#880367 TrendMan Előzmény: #880342

Értem.

Tehát 2050-ben a 44 éves meg a 43 éves együtt mennek a trafikba, de csak az egyik mehet be és vehet.

Szuper megoldás.

kikérném magamnak, hogy …

#880356 matgab Előzmény: #880344

kikérném magamnak, hogy a transmale-ekkel azonos neműként tartsanak nyilván!

:-)

új zélandon betiltják a dohányzást

#880342 Fornit Előzmény: #880341

Az, hogy akkor sem vehetnek, ha mondjuk 24 évesek lesznek.

(Micsoda másodpiaca lesz ott a cigarettának.)

új zélandon betiltják a dohányzást

#880341 TrendMan Előzmény: #880340

De ez csak a 14. év alattiakra vonatkozik, nem teljesen értem, mi ebben az újdonság?

y

#880167 Fornit

"

After 2.4 million views to date, YouTube has now placed what appear to be arbitrary restrictions on a video announcing the launch of Eric Zemmour's campaign for the French presidency.

Users now all of a sudden have to be 18 years or older and must be signed in in order to watch the video. A caption that appears when people try to watch the video without having signed in reads "This video may be inappropriate for some users."

https://thepostmillennial.com/youtube-restricts-vi...

Yutúbék készülnek a francia elnökválasztásra.....

szilícium völgyi arcok p…

#879987 Koffein

szilícium völgyi arcok pont erről a Rittenhous ügyről beszélnek/vitáznak, meg a média hazugságairól/felelősségéről... 29 perctől 51 percig...