Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

alapítvány lényege vanna…

#871344 Ibiza Előzmény: #871312

alapítvány lényege vannak kurátorok akik döntenek, 6-10ember.
Alapítványi formában pénzt is kaphatnak pl egyetemek.

Vannak emberek, akik fel…

#871334 Koffein Előzmény: #871325

Vannak emberek, akik felemelik a hangjukat, de azokat háttérbe rakják. Az hogy a fidesz szavazók miért nem kérik számon a lopást, azt arra lehet visszavezetni, hogy ebbe szocializálódtunk.. inkább a kedvenc csapatunk lopjon, mint az ellenfél... ha most kéne szavazni, nem tudnék senkire leszavazni, talán a kutyákra, ha ott lesznek a rajtvonalnál..

Ezekkel az érvekkel egyetértek, lehetett volna másként is csinálni. A szocik után, az oktatást ugyanúgy züllesztették lefele, mint ahogy sok egyéb területet...ha oktatáson nem lefele csavarták volna a potmétert, hanem felfele, akkor jobb poziban lenne az ország, csak akkor több racionálisan gondolkodó ember lenne, ami a kormány számára nem feltétlenül jó...

érdekes

#871332 Spade Előzmény: #871324

Mire tapintottál rá ? én az oltopontos kérdésedre válaszoltam itt, ha elolvasod még1x akkor láthatod, semmt nem írtam az oltáselőtti tesztről mert arra már a covid topicban válaszoltam. Ugyhogy nem magyaráztam semmit erről itt abban megegyezhetünk ugye ?Ha nem tömegközlekedéssel akkor mivel mennek arrafelé ? Ha autoval ott még kisebb a távolság, ha te vezeted és így egyedül vagy akkor meg gratulálok mert ha kis russzul lét jön rád az oltás után vezetéskor ami benne van a pakliban akkor olyan balesetet okouzhatsz h az egész falu a csodájára jár majd.Ha bringával motorral ott is lehet szép csattanás

A többire:

- A funda egyetem a világon 34. ilyen kaliberű egyetem nincs a németeknél franciáknál,osztrákoknál sem. Sztem nagyon jó h idejöttek ők a csúcson vannak, Ha majd egyszer látod Shanghajt láthatod h egész eu lófaszba sincs hozzájuk képest.

- vadászkiállítás faszom tudja miért van , de a vadászat vadgazdálkodás nagyon fontos terület.

- és ami a nagy baj tényszerüen nem igaz dolgokat írsz pl.

A magyar gazdaság utolérte és megelőzte a szlovákot /hvg
mögöttünk vannak lengyel,szlovák,románia,lettország görög,bulgária
Szlovákia 2010-ben 20%-kal volt előttünk

Nem azért kellene lázadn…

#871325 walex Előzmény: #871320

Nem azért kellene lázadni, mert jobban élnek, hanem azért, ami közben a háttérben megy minden szinten. Nincs már önkontroll régóta, nincs belül egy józan hang, ami azt mondaná, hogy ezt nem. Nincs egy ember köztük, aki azt mondaná, hogy eddig és ne tovább. Még mindig éhesek, pedig már tömve a bendő.

30 év alatt mostanra már egy virágzó Magyarország lehetett volna, erős iparral (nem összeszerelő üzemként), erős mezőgazdasággal, sokkal nagyobb jóléttel. Ehhez képest látjuk, mi van és közben az emberek zsebéből kiveszik szinte észrevétlenül a pénzt az egyre gyengülő forinttal.

Szlovákia elég jó példa arra, hogy milyen ütemben haladhattunk volna, ha normális, az ország érdekeit szem előtt tartó kormány kormányozná az országot évtizedek óta. Egykor mögöttünk kullogtak, majd jött Dzurinda, aki elvégezte a piszkos munkát és mostanra Magyarország kullog Szlovákia mögött egyre nagyobb lemaradásban. Lassan a sokak által lenézett Románia is előz, de verjük a mellünket, hogy jobbak vagyunk (még), mint Bulgária.

érdekes

#871324 walex Előzmény: #871321

Mi van, rátapintottam a lényegre (oltás előtti tesztelés hiánya)? Magyarázod a megmagyarázhatatlant.

Tudod, Budapesten kívül él még 8 millió ember vidéken. Aki mostanában tömegközlekedést használ, annak gratulálok, 19-re húz lapot, aztán vagy bejön vagy nem.

Oltópontokon több embertől hallottam már, hogy milyen körülmények várták őket. Voltak, akik gondolkoztak és az összezsúfolt tömeget látva inkább visszafordultak. De olyan pontok is vannak (talán ebből van a több) ahol figyelnek arra, hogy ne legyen tömeg. Ezért se értem, hogy miért nem lehet mindenhol erre odafigyelni, a fertőzés melegágya, ha nagy tömeg jön össze. Ez az egyik gyenge pont, ahol nincs megoldva az, hogy ne legyen pl. 15-20 ember összezsúfolva kis helyen. Ha ott van fertőzött, akkor jó eséllyel többen elkapják és megvan a baj, ha ráoltanak.

És igen, oltás előtti teszteléssel ki lehetne szűrni a fertőzöttek egy részét, ha lenne rá szándék, akarat, mert úgy látom, pénz az van dögivel, ha belefér pl. egy 70 milliárdos KDNP vadászkiállítás és egy kínai egyetem brutális áron.

de most milyen alapítván…

#871322 Spade Előzmény: #871310

de most milyen alapítványokról beszélünk ? Amiket az egyetemekhez rendelnek hozzá ?

érdekes

#871321 Spade Előzmény: #871314
Na hogy ne szálljon el a szó itt egy példa
aszondod és elég soxor ismételgetve
"Meg arról sincs szó, hogy egyes oltópontokon zárt helyeken tömörülnek az emberek és ott is terjedhet ez a szutyok. "

Mi ebben a hiba ? Az oltópontokhoz tipikusan villamossal, busszal metroval,hévvel vonattal jutnak el ) megegyezhetünk benne h zárt hely , ugye? kb 5x sürübben vannak mint az oltópontokon.
Egy rendszer maximális erősségé mindig a leggyengébb lánszem az pedig a közlekedés, egy beoltáskor, kár okoskodni az oltopontokon, ugye ?

Ráadásul a közlekedési járművön mivel random minta sokkal nagyobb valószínűséggel van fertőzöttott mint az oltópontokon ahol a beutaló orvos is és az oltakózó is úgy tudja h egészséges semmilyen tünete nincs és láza sincs mert azt 2x is megmérik az oltóponton, sőt egy orvos meg is nézi vizuálisan oltás előtt mikor kikérdezi,

Ugye hogy butaság az oltoponton rugózni ?

a komcsilibsik a marketi…

#871320 Koffein Előzmény: #871319

a komcsilibsik a marketing szöveg, de a célja más... a hívőknek könnyen emészthető és helyeslik is.. ahogy Schiffer is mondta egy deep stateel szembe, egy deep stateet építenek Mo-on...

miért lázadjon a nép? sokan jobban élnek, mint 10éve... pár hete volt az rtl-en valamelyik műsorba, hogy még 2010es évek elején készítettek interjút egy mélyszegény családdal, eltelt 10 év meglátogatták, hogy élnek most, és azt mondják, hogy relatíve jobban élnek, mint 2010előtt és nem a tv2hozta le, hanem az rtl... csodálkoztam is...

sokan sírnak, de nekem senki ne mondja, hogy olyan szarul megy az emberek sorsa, ha az ingatlan piac egy covid válságba jobban pörög mint előtte, na meg a megtakarítások is a csúcson...

Jaj, dehogy! Ezek a nagy…

#871319 walex Előzmény: #871316

Jaj, dehogy! Ezek a nagynemzetiek megvédik a vagyont a komcsilibsiktől.
Hányinger, ami ebből az országból lett 30 év alatt. A nép pedig mindent lenyel, még ha az utolsó bőrt is lenyúzzák róla, azt is tűri. Nem megy ki az utcára, nem lázad.
Ez az ország menthetetlen.

Szerintem semmi köze a k…

#871316 Koffein Előzmény: #871310

Szerintem semmi köze a komcsi hordához... az lehet a lényege, hogy a fidesz klánt egy fedél alatt tartsák, tudják pénzelni egy ellenzéki kormány alatt is a haveri kört, hogy ne széledjenek szét a nagyvilágba...

érdekes

#871314 walex Előzmény: #871307

Mivel ülök mindig mellé? Na, mesélj! Várom már az újabb elvakult, amúgy szemmel láthatóan a kutyát nem érdeklő észosztásodat a "mindenki hülye, csak én vagyok a nagyokos" jegyében.

Ja, inkább ellopják a na…

#871312 KawaBazsy Előzmény: #871310

Ja, inkább ellopják a narancsos komik előbb.. Amit én loptam, az az enyém..

az alapítványok lényege,…

#871310 Ibiza Előzmény: #871305

az alapítványok lényege, ha a komcsilibsi horda ne adj Isten oda kerülne a fazékhoz akkor ne lehessen szabad rablás.

Dunaferr-ügy: megszólalt…

#871308 TrendMan

Dunaferr-ügy: megszólalt a rendőrség

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére szombaton annyit közölt: péntek este arról kaptak információt, hogy Dunaújvárosban többen jogellenes magatartásra készülnek. A rendőrség a közterületek rendjének fenntartása érdekében, megfelelő létszámú erőket összevonva rendőri intézkedéseket hajtott végre, személyeket igazoltatott, gépjárműveket ellenőrzött - ismertették.

Megjegyezték: egy esetben közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt a rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Kiemelték: bűncselekmény gyanúja nem merült fel, Dunaújváros területén a közlekedés rendje helyreállt.

A Dunaferr cégcsoport hivatalos honlapján tájékoztatott az esetről, amelyet úgy jellemzett, hogy a Dunaferr ukrán kisebbségi tulajdonosának nevében egy "zsoldos csapat" az elmúlt hónapok "verbális és jogi agressziója után fizikai agresszióra készült".

"A feltűnően sok, kopaszra borotvált, kimondottan militáns benyomást keltő férfiakból álló csapatot pénteken az esti órákban a hatóságok feltartóztatták" - írta a cég.

A cégvezetés információi szerint a Dunaferr ukrán kisebbségi tulajdonosának, Tatjana Tarutának és köreinek képviseletében pénteken "Mikó István toborzott zsoldos csapattal készült elfoglalni a vasművet".

érdekes

#871307 Spade Előzmény: #871305

Érdekes h ezt mondod, mert sztem te ebből semmit nem értesz ahogy a vakcinánál is mindig mellé ülsz :)

Úgy látom, ez vagyonkime…

#871305 walex

Úgy látom, ez vagyonkimentős alapítványos sztori (amivel eddig kb. 1000 milliárd vagyon lett átadva) nem igazán van meg az elvakult fityesz szavazóknak.

Ami a médiából kimaradt.…

#871294 walex

Ami a médiából kimaradt.
Bodrogkeresztúri helyzetkép.
Vannak egyenlőek és vannak az egyenlőbbek.
Na, meg van egy polgármester, aki nem hallgatja meg a lakosság kérését, akik a hátuk közepére sem kívánják a sok ezer hívatlan látogatót. Ezt villámgyorsan meg lehetne oldani, ha lenne hozzá bátorsága.
https://kuruc.info/r/2/227199/