Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

az alapítványok lényege,…

#871310 Ibiza Előzmény: #871305

az alapítványok lényege, ha a komcsilibsi horda ne adj Isten oda kerülne a fazékhoz akkor ne lehessen szabad rablás.

Dunaferr-ügy: megszólalt…

#871308 TrendMan

Dunaferr-ügy: megszólalt a rendőrség

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére szombaton annyit közölt: péntek este arról kaptak információt, hogy Dunaújvárosban többen jogellenes magatartásra készülnek. A rendőrség a közterületek rendjének fenntartása érdekében, megfelelő létszámú erőket összevonva rendőri intézkedéseket hajtott végre, személyeket igazoltatott, gépjárműveket ellenőrzött - ismertették.

Megjegyezték: egy esetben közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt a rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Kiemelték: bűncselekmény gyanúja nem merült fel, Dunaújváros területén a közlekedés rendje helyreállt.

A Dunaferr cégcsoport hivatalos honlapján tájékoztatott az esetről, amelyet úgy jellemzett, hogy a Dunaferr ukrán kisebbségi tulajdonosának nevében egy "zsoldos csapat" az elmúlt hónapok "verbális és jogi agressziója után fizikai agresszióra készült".

"A feltűnően sok, kopaszra borotvált, kimondottan militáns benyomást keltő férfiakból álló csapatot pénteken az esti órákban a hatóságok feltartóztatták" - írta a cég.

A cégvezetés információi szerint a Dunaferr ukrán kisebbségi tulajdonosának, Tatjana Tarutának és köreinek képviseletében pénteken "Mikó István toborzott zsoldos csapattal készült elfoglalni a vasművet".

érdekes

#871307 Spade Előzmény: #871305

Érdekes h ezt mondod, mert sztem te ebből semmit nem értesz ahogy a vakcinánál is mindig mellé ülsz :)

Úgy látom, ez vagyonkime…

#871305 walex

Úgy látom, ez vagyonkimentős alapítványos sztori (amivel eddig kb. 1000 milliárd vagyon lett átadva) nem igazán van meg az elvakult fityesz szavazóknak.

Ami a médiából kimaradt.…

#871294 walex

Ami a médiából kimaradt.
Bodrogkeresztúri helyzetkép.
Vannak egyenlőek és vannak az egyenlőbbek.
Na, meg van egy polgármester, aki nem hallgatja meg a lakosság kérését, akik a hátuk közepére sem kívánják a sok ezer hívatlan látogatót. Ezt villámgyorsan meg lehetne oldani, ha lenne hozzá bátorsága.
https://kuruc.info/r/2/227199/

demszky

#871280 Spade Előzmény: #871057

Na karigeri leküzdötte az utak minőségét a demszky szintjére, sok helyen anyira tönkre mentek h már tarlós a beton ember se tudná egyhamar helyrehozni. Így ideje már tovább lépnie karigerinek mint zuglóban ahol 4 évig minden tönkrebaszódott alatta, de sikerült utódjára hagyni a sok szart és ő meg főpolgármester lett. Sztem itt az ideje h elinduljon és miniszterenöknek válasszák

V.B.T.

#871198 Tapasz

Ezt a V.B.T. monogrammú "újságírót" és hasonló társait örökre el kéne tiltani az internettől. Ezenkívül levágni mind a 2 hüvelykujját a f.sszópóknak.

https://www.portfolio.hu…

#871181 matgab Előzmény: #871166

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210415/pdsz-to...

Ez a pdsz a legnagyobb kommunista bal-liberálnáci, destruktív szervezet.

Állandóan nyervognak, mindig azt mondják, hogy ne dolgozzanak a tanárok, de fizetés emelést kérnek és mindig csak pampognak...

Előre vették a tanárokat az oltásban. Oké fontos, hogy a dolgozó tanárok ne kerüljenek a vírus miatt kórházba.

Na de csesszék meg, az egészségügyi dolgozóknak is kellett dolgozni, akkor is, amikor még nem is volt vakcina, meg a buszvezetőknek is meg a bolti eladóknak is. A tanárok most már lassan megtanulták, hogy miként lehet online oktatni, de azért nagyon soknak még most is alig van fogalma róla, főleg az idősebb generációnak. Meg vannak arról győződve, hogy a gyerekek csalnak a dolgozataikon , vizsgáikon. De nem azon gondolkoznak el, hogy vajon miért csalnának a gyerekek? Talán azért csalnak mert nem tanították meg őket a tudásra? Talán azért mert a tananyag amit tanítanak rosszul van felépítve és egy csomó felesleges értelmetlen dolgokat tanítanak? Talán nem azért csalnak, mert rossz a számonkérési , osztályozási rendszer?

Egy ideális iskolában a gyerekeknek olyan dolgokat tanítanának, amiről látják , hogy hasznos az életben, amit tudnak használni, amire szükségük van. Meg kellene tanítani a gyerekeket tanulni. Azaz, hogy hogyan tudják a tudást elsajátítani. Meg kellene tanítani a gyerekeket a logikus gondolkodásra , megszerettetni velük a természeti ismereteket, példákkal , kísérletekkel, nem feltétlenül képletekkel, törvényekkel és definiciókkal!

Nem úgy kellene számonkérni, hogy leadják az anyagot 2 héten belül számonkérik és aki vissza tudja bifflázni az anyagot szó szerint úgy ahogy a tanár mondta, az ötöst kap, aki meg nem az rosszabbat. Aztán persze két hét múlva már egyik gyerek sem emlékszik semmire, abból amit leadtak.

Irodalom, "mire gondolt a költő"? Ezeket mennyire utáltam...! Annál már csak azt jobban, hogy azokat kérdezik, hogy mikor született a költő mikor halt meg, mintha nem tök mindegy lenne, hogy dec22-én vagy november 9-én , vagy 1905-ben, vagy 1908-ban...!

Történelemben sem globálisan nézik, nem események, következményei, hanem 1437 június 23-án történt a csata. Mintha a dátum lenne a fontos...

Meg matematikában is rengeteg dolgot tanítanak, amit általában az életben nem használ az ember utána- de ez talán a logikát mégis segíti...

Biosz-kémia- fizika -földrajz, borzalmas tankönyvszagúan unalmasan tanítják (tanították) az iskolákban...

Alapvetően azt látom, hogy nagyon sok kitűnőre végzett tanuló a való életben szenved, nem csinál karriert, főleg nem vállalkozik , csak szorong vagy szenved. Erre predesztinálja az oktatás minősége az embereket.

És ahelyett hogy a PDSZ ezen problémák megoldását segítené elő, mindig csak destruktívak, mindig csak nyavajognak , mindig csak azt akarják, hogy a tanároknak a lehető legkevesebbet kelljen dolgozniuk és kapjanak még plusz pénzeket. Igazi alsóházi csinovnyik mentalitást képviselnek, egy élősködő szervezet a tanári közösségen. Nekem legtöbb tanár ismerősöm amúgy szeretne iskoában tanítani, alig várják már az iskolák megnyitását, szemben ezekkel az aktakukac bohócokkal.

Szerintem a hangfelvétel…

#871166 TrendMan Előzmény: #871162

Szerintem a hangfelvétel valós - nem tudom misén készült vagy HO-ban - és rákeverték a képre.

Ettől még megrázó :)

De ez szerintem meg van …

#871161 TrendMan Előzmény: #871159

De ez szerintem meg van szerkesztve.

Nem vok biztos venne, de erre tippelnék.

aztaqrva bőzsi néni beál…

#871159 Koffein

aztaqrva bőzsi néni beállt a vakcinától :))


legutóbb trámp választásakor láttam ilyet, ha ez a megszállottság a mérce, akkor itt bizony váltás lesz...

Schiffer András megint t…

#871057 Ibiza Előzmény: #871055

Schiffer András megint telibe találta. "Attól hogy valakinek hányingere van a narancstól, még nem fog rá fanyalodni a moslékra. Az én világnézetem fókuszában nem Orbán Viktor, hanem a globális kapitalizmus van. Akármennyire irtózom a NER-től, semmi kedvem hozzájárulni a 2010 előtti hegemón elitcsoportok restaurációjához. "