Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Úgy látom, ez vagyonkime…

#871305 walex

Úgy látom, ez vagyonkimentős alapítványos sztori (amivel eddig kb. 1000 milliárd vagyon lett átadva) nem igazán van meg az elvakult fityesz szavazóknak.

Ami a médiából kimaradt.…

#871294 walex

Ami a médiából kimaradt.
Bodrogkeresztúri helyzetkép.
Vannak egyenlőek és vannak az egyenlőbbek.
Na, meg van egy polgármester, aki nem hallgatja meg a lakosság kérését, akik a hátuk közepére sem kívánják a sok ezer hívatlan látogatót. Ezt villámgyorsan meg lehetne oldani, ha lenne hozzá bátorsága.
https://kuruc.info/r/2/227199/

demszky

#871280 Spade Előzmény: #871057

Na karigeri leküzdötte az utak minőségét a demszky szintjére, sok helyen anyira tönkre mentek h már tarlós a beton ember se tudná egyhamar helyrehozni. Így ideje már tovább lépnie karigerinek mint zuglóban ahol 4 évig minden tönkrebaszódott alatta, de sikerült utódjára hagyni a sok szart és ő meg főpolgármester lett. Sztem itt az ideje h elinduljon és miniszterenöknek válasszák

V.B.T.

#871198 Tapasz

Ezt a V.B.T. monogrammú "újságírót" és hasonló társait örökre el kéne tiltani az internettől. Ezenkívül levágni mind a 2 hüvelykujját a f.sszópóknak.

https://www.portfolio.hu…

#871181 matgab Előzmény: #871166

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210415/pdsz-to...

Ez a pdsz a legnagyobb kommunista bal-liberálnáci, destruktív szervezet.

Állandóan nyervognak, mindig azt mondják, hogy ne dolgozzanak a tanárok, de fizetés emelést kérnek és mindig csak pampognak...

Előre vették a tanárokat az oltásban. Oké fontos, hogy a dolgozó tanárok ne kerüljenek a vírus miatt kórházba.

Na de csesszék meg, az egészségügyi dolgozóknak is kellett dolgozni, akkor is, amikor még nem is volt vakcina, meg a buszvezetőknek is meg a bolti eladóknak is. A tanárok most már lassan megtanulták, hogy miként lehet online oktatni, de azért nagyon soknak még most is alig van fogalma róla, főleg az idősebb generációnak. Meg vannak arról győződve, hogy a gyerekek csalnak a dolgozataikon , vizsgáikon. De nem azon gondolkoznak el, hogy vajon miért csalnának a gyerekek? Talán azért csalnak mert nem tanították meg őket a tudásra? Talán azért mert a tananyag amit tanítanak rosszul van felépítve és egy csomó felesleges értelmetlen dolgokat tanítanak? Talán nem azért csalnak, mert rossz a számonkérési , osztályozási rendszer?

Egy ideális iskolában a gyerekeknek olyan dolgokat tanítanának, amiről látják , hogy hasznos az életben, amit tudnak használni, amire szükségük van. Meg kellene tanítani a gyerekeket tanulni. Azaz, hogy hogyan tudják a tudást elsajátítani. Meg kellene tanítani a gyerekeket a logikus gondolkodásra , megszerettetni velük a természeti ismereteket, példákkal , kísérletekkel, nem feltétlenül képletekkel, törvényekkel és definiciókkal!

Nem úgy kellene számonkérni, hogy leadják az anyagot 2 héten belül számonkérik és aki vissza tudja bifflázni az anyagot szó szerint úgy ahogy a tanár mondta, az ötöst kap, aki meg nem az rosszabbat. Aztán persze két hét múlva már egyik gyerek sem emlékszik semmire, abból amit leadtak.

Irodalom, "mire gondolt a költő"? Ezeket mennyire utáltam...! Annál már csak azt jobban, hogy azokat kérdezik, hogy mikor született a költő mikor halt meg, mintha nem tök mindegy lenne, hogy dec22-én vagy november 9-én , vagy 1905-ben, vagy 1908-ban...!

Történelemben sem globálisan nézik, nem események, következményei, hanem 1437 június 23-án történt a csata. Mintha a dátum lenne a fontos...

Meg matematikában is rengeteg dolgot tanítanak, amit általában az életben nem használ az ember utána- de ez talán a logikát mégis segíti...

Biosz-kémia- fizika -földrajz, borzalmas tankönyvszagúan unalmasan tanítják (tanították) az iskolákban...

Alapvetően azt látom, hogy nagyon sok kitűnőre végzett tanuló a való életben szenved, nem csinál karriert, főleg nem vállalkozik , csak szorong vagy szenved. Erre predesztinálja az oktatás minősége az embereket.

És ahelyett hogy a PDSZ ezen problémák megoldását segítené elő, mindig csak destruktívak, mindig csak nyavajognak , mindig csak azt akarják, hogy a tanároknak a lehető legkevesebbet kelljen dolgozniuk és kapjanak még plusz pénzeket. Igazi alsóházi csinovnyik mentalitást képviselnek, egy élősködő szervezet a tanári közösségen. Nekem legtöbb tanár ismerősöm amúgy szeretne iskoában tanítani, alig várják már az iskolák megnyitását, szemben ezekkel az aktakukac bohócokkal.

Szerintem a hangfelvétel…

#871166 TrendMan Előzmény: #871162

Szerintem a hangfelvétel valós - nem tudom misén készült vagy HO-ban - és rákeverték a képre.

Ettől még megrázó :)

De ez szerintem meg van …

#871161 TrendMan Előzmény: #871159

De ez szerintem meg van szerkesztve.

Nem vok biztos venne, de erre tippelnék.

aztaqrva bőzsi néni beál…

#871159 Koffein

aztaqrva bőzsi néni beállt a vakcinától :))


legutóbb trámp választásakor láttam ilyet, ha ez a megszállottság a mérce, akkor itt bizony váltás lesz...

Schiffer András megint t…

#871057 Ibiza Előzmény: #871055

Schiffer András megint telibe találta. "Attól hogy valakinek hányingere van a narancstól, még nem fog rá fanyalodni a moslékra. Az én világnézetem fókuszában nem Orbán Viktor, hanem a globális kapitalizmus van. Akármennyire irtózom a NER-től, semmi kedvem hozzájárulni a 2010 előtti hegemón elitcsoportok restaurációjához. "

Schiffer András megint t…

#871055 Ibiza

Schiffer András megint telibe találta.

            </div>
            <footer>
                                                <a
                    href=Válasz

A budapestiek hisznek ne…

#870983 walex Előzmény: #870981

A budapestiek hisznek neki és imádják. :)

Milyen jól végzi a dolgát. Mutogatni pl. nagyon profin tud, hogy mindenki hibás, csak ő nem.

Nálam sok évvel ezelőtt elrúgta a pöttyöst, amikor megpróbálta szétverni az LMP-t, akkor a Schiffer korszak teljesen vállalható volt, ő pedig odaszrt egyet az asztalra.