Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Biden

#870608 KawaBazsy Előzmény: #870606

Nem mindennap, de ha kell, jól jön, h egy raklap cement meg se kottyan neki, meg a felásott udvar se..

Biden

#870546 KawaBazsy Előzmény: #870541

Csak a pickuppal kell úgy álljak, h átlóg (6m), de akkor a szélére állok, ahol van hely. Városban meg úgyis a kis gyíkokat használom.. Venni kéne már egy elektromos rásegítésű speed pedelec cangát, akkor még ennyit se autóznék.

Biden

#870541 Ibiza Előzmény: #870520

nem, hatrább álltam, kiszálltam kocsiból utána mondta menjek még hátrább, mondtam jó az. erre feszengett. tényleg a csik mögé mentem pedig elvileg csak a keréknek kell mögötte lenni.

Biden

#870524 Koffein Előzmény: #870521

ha azt nézzük, hogy 78 éves elnököt még nem választottak ezidáig... s többségében 50-60 év között jutottak a csúcsra, most meg zsinórban másodszor hetven felettit választottak.. ha ténylegesen Trump, vagy Biden húzogatja a szálakat, akkor szerintem qrva nagy gondban van usa, meg a világ..


Biden

#870521 TrendMan Előzmény: #870516

Nem arról van szó, hogy érdekek hálózatának a tetején ülnek ezek az öreg arcok, és mivel ők mozgatják a legtöbb szálat, ők kerülnek helyzetbe?

Biden

#870519 Ibiza Előzmény: #870499

de vicces, akkor vicces ha nem úgy viselkedik amilyen az állapota. Választásokon van vagy 50m a pulpitusig, gondolom szándékosan, hogy látni lehessen milyen fitt és vagány az új elnök. Látszott bidét felkészítették, kéz feljön kipörög, és pici lépésekkel futást imitált.
Egyszer nekem is volt, Metroban voltam átnyúlt a másik oldalra autó, kipattant egy idősebb figura mondta álljak visszább, mondtam ok visszagurultam csíkig mert igaza volt. szállok ki megint jön felszívja magát a kezében a kormányzár, feszeng piszkosul, mondom na mi van Pumukli? csak feszeng.. mondom ne gyerekeskedj nézz már magadra, mondja miért..mondom látod te azt amikor fürdesz és belepillantasz a tükörbe..szállj vissza mert elesel...mondta nem esik mondtam de igen.
Akkor láttam fiatal leánnyal volt, azért feszengett.(nem a lánya volt, valami lízing konstrukció lehetett)
Berongyolt a Metroba ott előadta magát, senki nem foglalkozott vele, szénné égett feleslegesen. Amikor visszatolattam akkor elengedhette volna és domborít a csaj előtt.
Amúgy 200 hely volt.
Tehát ha jóságos urológus bácsika a képem akkor nem feszengek, főleg ha a testem sem olyan.
Bidének Kissingerre kéne venni a figurát, az összefogást erősítő de karakteres, kompromisszum kész és határozott vezetőnek kellene lennie. Feleslegesen nem ijesztegetni a világot.

Philadelphia

#870518 Koffein

ránézésre, éjszaka azé nem mernék végig menni ezen az utcán.. mint valami zombi film...

Biden

#870516 Koffein Előzmény: #870499

Jogos, azért valljuk be, amerika egy gerontofil társadalom, megválasztanak egy trumpot, aki 71éves volt, amikor megválasztották Bident, aki 78 éves... imádja a nép, ezeket az öreg embereket... nem hiszem el, hogy nincs fiatalabb arc, aki érti a mai világot és kevésbé tudják megvezetni a különböző érdekcsoportok.. ennyi erővel egy majmot is odaültethetnének, hogy nézze a nép, oszt a gépezet elviszi a hátán a fél világot...

Biden

#870499 matgab Előzmény: #870361

skacok, azért nem szép dolog kinvetni egy demens , Alzheimer-es vénembert, még akkor sem , ha az amerikai háttérhatalom őt emelte az amerikai elnök székébe. Már fogalma sincs arról mit csinál, járni sem tud. Ha megnézitek a közösségi médiában mindig olyan képe vannak róla, ahol éppen megy valahová Kamela Harris-szel... Propaganda. Megmondják neki, hogy sétálj végig a folyosón, menj fel a lépcsőn a végén szalutálj!

Azért is rúgatják össze a port a külpolitikában mindenkivel, mert vele vitetik el a balhét, aztán ha jön a váltás, akkor majd a fekete leves... Illetve majd jön a jófiú (vagy nem is tudom minek mondjam), aki sokkal békülékenyebbnek fog tűnni, mint Biden.

Szerencsétlen hülye, valahol sajnálom. Az alelnök meg már alig várja, hogy ne közösen kelljen fotózkodnia vele és ő lehessen végre az első fekete női elnöke az USA-nak...

Biden

#870483 Bendeguz Előzmény: #870361

Na nem akarom én védeni, de ezeken a repülőgépes lépcsőkőn szőnyeg nélkül is halálfélelmem van. Bársony, bőr talpú cipő, instabil öregúr az halálos kombó