Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

tiszta szovjet az usa

#870314 matgab Előzmény: #870308

Trump is egy hülye volt, de ez a Biden egy igazi demens, idióta fasz. Abból is a pettyhüdt fajta...

Ha Trump így viselkedett volna az oroszokkal és a kínaiakkal, akkor a média szétszedte volna. A jóságos nagyapóként prezentált Biden esetében nem látok ilyen mainstream média által történő szapulásokat.

https://www.portfolio.hu/global/20210319/elhuzodo-...


https://www.portfolio.hu/global/20210317/joe-biden...

A gőzerővel zajló iroda …

#870172 matgab Előzmény: #870166

A gőzerővel zajló iroda építések nem jelentenek semmit. Itt van ugye a MOL. Épül a gyönyörű új irodájuk. Nem is nagyon bíznak a munkatársaikban - elég old school a vezetés- maga Hernádi például soha nem olvas email-eket, csak telefon illetve főleg személyes megbeszélések vannak- ezért egyáltalán nem támogatták a home office-t. Ami azért elég sok MOL-os esetében érthető, hiszen elég sokan akkor sem dolgoznak, amikor bent kell lenniük az irodában, nemhogy akkor amikor még bent sincsenek...

De most bejött a pandémia és mégis haza kellett küldeni az irodistákat. Ha rájönnek , hogy így is működik a MOL és bevezetnek új valós teljesítményeket kiértékelő szoftvereket, akkor sokkal hatékonyabban is tudna működni, mert a sok semmittevő "szakértőt" és a politikai ejtőernyősöket el tudnák küldeni. Viszont senkinek nem érdeke ezeket az embereket elküldeni.

Majd ha Ratatics Péter, aki ugyan nem a fia Hernádinak - mint az OTP-ben a Csányiék esetében, de rokona- átveszi majd a MOL vezetését, akkor talán majd lesz változás a MOL home office-hoz való hozzáállásában is. És mivel épp most költenek X csilliárdot az új irodaházra- amit már jóval a pandémia előtt eldöntöttek, nem fogják beismerni, hogy esetleg hülyeség volt egy ekkora új irodát építeni.

És a ma épülő irodaházak mindegyikét valószínűleg bőven a pandémia előtt eldöntötték. Majd lesz belőlük lakás, mert óradíjas alapon bérelhető irodák, vagy olyan üres plaza, mint amilyen az USA-ban már most sok van.

Érdekes ez az állandó fa…

#870166 TrendMan

Érdekes ez az állandó fantáziálás az 'örökös' home office'-ról, miközben gőzerővel zajlanak a iroda építkezések.

Külön érdekes, hogy semmi nem utal arra, hogy a nyílt belsőterű iroda koncepciót egyáltalán megkísérelték volna újragondolni:

https://infostart.hu/gazdasag/2021/03/15/igy-nyerh...

a szokásos, buta és arrogáns USA

#870134 Ibiza

Index - Tech-Tudomány - Feltörték a Microsoft szerverét, Bidenék kínos helyzetben

„támadás a legjobb védekezés” egyfajta felderítő taktikájának nevezhetnénk. Ennek az a lényege, hogy azért törik fel az ellenséges rendszereket, hogy megtudják, az ellenségeik mit terveznek, és még azelőtt állítják le az USA-val szembeni kiberhadműveleteket, mielőtt még azokat az ellenfeleik elindítanák.'
Ja, anyád.. nálatok megelőzés másnál ez támadás. Rá fogtok qrni, nem kicsit.

Azt tudtátok, hogy a műa…

#869866 TrendMan Előzmény: #869856

Azt tudtátok, hogy a műanyag palackokból ösztrogén oldódik ki?

Akár ez is állhat a trend hátterében.

nemrég olvastam egy cikk…

#869856 Koffein Előzmény: #869846

nemrég olvastam egy cikket, amiben volt egy felmérés, hogy a fiatal generáció, azért csatlakozik ehhez az lmtqvégtelenhez, mert trendinek érzik...

Úgy tudom a Corona-vírus…

#869781 TrendMan Előzmény: #869779

Úgy tudom a Corona-vírus egyik tünete a hasmenés.

Nem lesz ez nagyon szennyes ügymenet?