Regisztráció Elfelejtett jelszó

Biden

Ibiza Előzmény: #870499

de vicces, akkor vicces ha nem úgy viselkedik amilyen az állapota. Választásokon van vagy 50m a pulpitusig, gondolom szándékosan, hogy látni lehessen milyen fitt és vagány az új elnök. Látszott bidét felkészítették, kéz feljön kipörög, és pici lépésekkel futást imitált.
Egyszer nekem is volt, Metroban voltam átnyúlt a másik oldalra autó, kipattant egy idősebb figura mondta álljak visszább, mondtam ok visszagurultam csíkig mert igaza volt. szállok ki megint jön felszívja magát a kezében a kormányzár, feszeng piszkosul, mondom na mi van Pumukli? csak feszeng.. mondom ne gyerekeskedj nézz már magadra, mondja miért..mondom látod te azt amikor fürdesz és belepillantasz a tükörbe..szállj vissza mert elesel...mondta nem esik mondtam de igen.
Akkor láttam fiatal leánnyal volt, azért feszengett.(nem a lánya volt, valami lízing konstrukció lehetett)
Berongyolt a Metroba ott előadta magát, senki nem foglalkozott vele, szénné égett feleslegesen. Amikor visszatolattam akkor elengedhette volna és domborít a csaj előtt.
Amúgy 200 hely volt.
Tehát ha jóságos urológus bácsika a képem akkor nem feszengek, főleg ha a testem sem olyan.
Bidének Kissingerre kéne venni a figurát, az összefogást erősítő de karakteres, kompromisszum kész és határozott vezetőnek kellene lennie. Feleslegesen nem ijesztegetni a világot.