Regisztráció Elfelejtett jelszó

Puzsér Róbert fórum

ellenrasszizmus

#898688 TrendMan

Szerintem velős gondolatok:

https://index.hu/velemeny/2022/02/16/ellenrasszizm...

"A progresszív szellemű nyugati értelmiség nem azt tanulta meg a huszadik századból, hogy a rasszizmus helytelen, hanem azt, hogy a fehér bőr a helytelen. Az ünnepelt showman Jimmy Fallon maga is megdöbbent azon, ahogy felvilágosult, liberális közönsége harsány tapssal és kitörő ovációval fejezte ki elragadtatását afelett, hogy az Egyesült Államok alapítása óta 2020 volt az első olyan év, amikor kevesebb fehér csecsemő született, mint amennyi színesbőrű kisbaba napvilágot látott. Ennyire kétes alapon legutóbb a nemzetiszocialisták lelkendeztek a nürnbergi birodalmi napokon – az egyetlen különbség, hogy ott az árja újszülötteket ünnepelték. Jelzem, hogy ami az 1500. Tonight Show felvételén történt, az nem humanizmus, hanem nyílt ellenrasszizmus: nem a származásra vonatkozó előítélet elutasítása, hanem annak megőrzése és fordított irányú alkalmazása. "

padlógázzal az összeomlás fele

#881109 Koffein Előzmény: #881102

Jogos, amit írsz, jól látod.. egy ilyen felgyorsult világban, amiben élünk, hogy változtatsz a nagy rendszeren? Kevesebb utazás, kevesebb autó, kevesebb ruha, kevesebb mindenből, de ellenben tartósabb...

Mi van, ha tartósabb termékeket készítenek a gyártók? Lassabban cseréljük le, tehát kevesebb nyereségek, kisebb cégek... ebbe belemenne az elit? Kétlem. Sőt, a sajtó minden erejével csapnának le arra, aki ezen változtatni merne, hisz a sajtó, közösségi média, az elit kezében van...

padlógázzal az összeomlás fele

#881102 TrendMan Előzmény: #881101

A gordiuszi csomó ebben az, hogy a profit és az önérdek mozgatja a történetet ezzel a dinamikával előre.

Azonban egy olyan környezetben, egy olyan bolygón, ahol egyre kevesebb az erőforrás és azokat is egyre gyorsuló ütemben éljük fel, a profit és az önérdek már nem tud ésszerű szabályozó lenni.

Aki viszont ezt kimondja, az

a) Vajon tud-e jobb rendszert javasolni?

b) Ezt az illetőt simán el lehet lehetetleníteni azzal, hogy lekommunistázzák.

Ja. De amúgy jó interjú …

#879379 KawaBazsy Előzmény: #879370

Ja. De amúgy jó interjú alanyokat talál, fizetni monnyuk én se próbáltam.. :-)

Igaza van, elkezdi hobbi…

#879370 Koffein Előzmény: #879357

Igaza van, elkezdi hobbi projektként oszt hisztizik fél év után... más meg évekig dolgozik keményen 150e feliratkozóért, plusz pár hirdetőért...

közösülés törvényesítése

#867522 matgab Előzmény: #867502

Kicsit olyan lesz, mint az 50-es évek. Mindenki ugyanígy csinálja, de ha valaki tönkre akar tenni egy férfit, vagy épp ki akar zsarolni valamit, akkor jön egy "hopp hopp én akkor mondtam, h ne, te pedig csináltad tovább, ez egyértelmű erőszak volt x éve...

Nemcsak párkapcsolatokban lesz ez a lehetőség ott, de főnök beosztott vagy barhol. nem lennék a celebek helyében ezentúl...

közösülés törvényesítése

#867502 TrendMan Előzmény: #867063

Ezt nem is értem, hogyan tud ez majd ezen túl működni.

Hiszen a nők tudvalevőleg soha nem mondanak igent, csak az esküvőn.

Hiszen a 'Nem', azt jelenti 'Talán', az 'Igent' pedig a Talán 'jelenti'.

Mellesleg, jó az idézet:

"VV Renátó és VV Fru addig maszatolnak a paplan alatt, míg a lány egy ponton közli, hogy „nagyon égő, bazdmeg, soha nem akartam ezt, baszki, soha”, aztán a rámenős Renátó unszolására mégis úgy folyik tovább az aktus, mintha az mindkét fél szándéka szerint zajlana. A feminista szervezetek tiltakozása elmarad, hisz az erőszakcselekményt a szabad és demokratikus média legfőbb hazai orgánuma, az RTL szállította a magyar otthonokba. Ennek fényében még kevésbé kell csodálkozni, hogy abból sem lesz botrány, ahogy VV Gina bármiféle beleegyezés nélkül ráveti magát a műsor egyik szereplőjére, hogy ölében erotikus táncot lejtsen."

közösülés törvényesítése

#867063 Koffein

ez is elgondolkodtató.. jó volna, ha a retek klub állást foglalna, hogy mi mellett teszi le a voksát, mert az elég szarul néz ki, hogy megy a reklám, meg híradóba, meg a fókuszba tolják a feminista maszlagot, miközben a saját gyártású műsoraikba megy a beleegyezés nélküli digidugi a nézettség érdekében...

https://hirklikk.hu/kozelet/beleegyezes-a-kozosule...

HP

#866303 Koffein

Teljesen jogos észrevétel :)

by Puzsér:

Álljon itt néhány hír-, gondolat- és érzésfoszlány Hajdú Péter felmentéssel felérő elítélése kapcsán:

● Ez a Hajdú Péter a kétszáznyolcvanmilliós jogerős adócsalásával akart engem börtönbe záratni, mert úgy érezte, hogy megsértettem a „jó hírnevét”.

● Most másfél év börtönre ítélték nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalásért valamint folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat-felhasználásért.

● Ennek az ítéletnek a fényében kijelenthető, hogy éveken át gyakorolt kritikám nemcsak megalapozott volt Hajdú Péterre vonatkozóan, de több tekintetben túl enyhe is. Én Hajdú Péterről a kultúrbűnözőről, a fideszes oligarcháról, a bulvárfenevadról és a bármire alkalmatlan televíziósról írtam – Hajdú tevékenységének gazdasági aspektusára nem volt rálátásom, s lám: a helyzet ott épp ugyanez.

● Ahogy a gyermekpornó-nagykereskedő Kaleta Gábor ügyében, az ügyészség ezúttal is megállapodott a vádlottal, s a másfél éves börtönbüntetést négy év próbaidőre felfüggesztette. Hajdú Péter milliárdos oligarcha azután, hogy kétszáznyolcvanmillió[!] forintos kárt okozott a költségvetésnek, ötmillió[!] forintos pénzbüntetést kapott érdemleges tárgyalás nélkül.

● Miféle ítélet ez?! Kit tart ez vissza bármitől is?

● Az ügyészség annak rendje-módja szerint eltussolta Hajdú Péter ügyét. Az Orbán-rendszer nem engedi börtönbe kerülni a megbízható klienseit. Íme a jogállam mérlege Magyarországon: ha kétszáznyolcvanmilliót loptál, fizess ötmilliót, és térj haza a kacsalábon forgó palotádba – valamennyi tisztségedet megtarthatod.

átlagban havi 1000eur/hó…

#866292 Ibiza Előzmény: #866282

átlagban havi 1000eur/hó nem kevés ár 42millió szavazóért (ennyi a cél)

azt írtam nem tudom. Ráa…

#866291 Ibiza Előzmény: #866278

azt írtam nem tudom. Ráadásul a vezető hatalom zsidói sem lehetnek nyugodtak, ők a ősellenség. Mi van ha elindul egy mozgalom minden muszlim vágjon le egy zsidót, a világ minden pontján.. ebből mi lesz.
gondolhatom az ez a cél:
- a fajok keveredése,
- a klímaváltozás miatt a meleg éghajlatokon élők hamarosan pusztulgatnak vagy csak ezeken a helyeken lesznek ásványi anyagok, energiatermelések, ezért el kell szívni a humán erőt. Élelmiszer ellátási gondok.
- a társadalom védekező mechanizmusának a beindítása, de ez fura mert németekből is teljesen kiölték.Nemzeti értékek és érzelmek nélkül ez nem megy és ezt pusztítják ahol érik.
- janicsárok, a betolakodók (mert ezek nem migránsok) haszontalanok de majd a gyermekeik.. de ez sem működik pl a német törököknél vagy bárhol a kínaiakkal ezek a gondok láthatóak, kettős társadalom, kettős hatalom. saját bíróság saját bankok. Ennél 10x hatékonyabb amit írtam.
- öreg bjuzi soros látni akarja az agymenését..
Az utolsón kívül egyik sem igazán hatékony még ha nagyobb 1-2 emberöltős léptékben gondolkodunk is.

A filmekben megy az érzékenyítés, már minden műsorban van meleg vagy meleg pár aki nagyon jó fej (magyar műsorokban is) , vannak fekete vezetők, természetes a fekete és fehér kapcsolat és házasság. Miközben keresik a kóser szerveket és van külön israelita társkereső...
Bedobják egyél bogarat, növesztett, sejtburjánzásos hús.. a gojnak ez kóser.


Félreérted amit írtam.Ne…

#866282 matgab Előzmény: #866276

Félreérted amit írtam.

Nem az a cél, hogy itt jól képzett munkaerő jelenjen meg. Ezt sehol nem írtam. Nem álláshirdetés kell ezeknek, hanem az, hogy propagálják nekik, hogy az EU ad nekik majd mindent, csak követelniük kell. Nem munkásokat, hanem lumpen elemeket akarnak idehozatni. Mi ebben a drága? Van egy minimális marketing költség, meg egy még minimálisabb támogatása a fuvarosoknak.