Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #865511

Hogy miért éri ez meg nekik?

Elég megnézni, hogy a bevándorlók kikre szavaznak? A baloldalra, akik mindig ígérgetnek a nincsteleneknek és közben elvesznek azoktól akik dolgoznak.

A demokráciában ez egy óriási ütőlap egy ekkora választási populációt irányítani.

Másrészt ezek nagyrészt primitív, tanulatlan , képzetlen emberek (igen tudom, van néhány orvos is). Ha ezek közé az emberek közé bevisznek egy két agitátort, azok egy pillanat alatt hatalmas őrjöngő törő zúzó csőcseléket tudnak az utcákra zúdítani, közben hangos politikai kampányokat terjeszteni. Lásd BLM.

Az is alapvetően érdeke a háttérhatalomnak, hogy az egységes közösségeket megbomlasszák. Család (ugye ennek a tradicionális intézménynek nem kell magyarázni, hogy milyen szinten verik szét), a városok, közösségek társadalma, a régiók és az adott nemzetek társadalma.

Minél inkább ezt ezekkel a bevándorlókkal szétzilálják, annál kevésbé képes a társadalom az önvédelemre.

És mindig lesz olyan helyzet, amikor ezeket a csőcselék embereket valaki felfegyverezze, feltüzelje utcára vigye.

A klasszikus társadalom meg egyre kevésbé mer kimenni az utcára, egyre kevésbé beszélnek egymással, egyre kevésbé tartják a kapcsolatot egymással . Ezt is látjuk akár a covid kapcsán is. Egy német vagy egy francia egyre kevésbé fogja magát németnek, vagy franciának tekinteni, ha nincs olyan identitás ami meghatározná, hogy mitől német a német vagy mitől francia a francia.

Már nem lehet azt mondani, hogy ők keresztények (mert van egy csomó muszlim náluk), így a nemzet tudatot meghatározó nemzeti ünnepek is elvesztik jelentőségüket, nem lehet azt mondani, hogy fehérek, nem lehet azt mondani, hogy az ott élőknek közös emlékei, egységes kulturális közössége van, nincsenek a családoknak közös történelmi emlékei, nincs semmi ami egy németet németté tenne...

És ha közösség tudata nincs az embereknek, akkor egyéni szinten sokkal könnyebben befolyásolhatóak, nincsenek "nemzeti vezetők," hanem sokkal nagyobb hatása van a social médiának és nem is tudnak kollektív módon kiállni a saját érdekeikért.

Nekem vannak francia és német ismerőseim is, mindegyik rettentően el van keseredve, hogy az ő politikusaik ennyire támogatják a migrációt, mert mikró szinten azt mondják, hogy egyre inkább félnek, már nem mernek a nők egyedül járni az utcákon, vagy tömegközlekedni elhagyatottabb helyeken. Persze a mainstream média ilyenekről egyáltalán nem számol be.