Na, akkor holnap megnézzük kinyit e +100% felett.
Nem vettem, amikor beszéltünk róla, írtam a broki cégeknek, hogy vegyék fel, s azt válaszolták, hogy felveszik, ha már tőzsdén lesz, mert szerintük még nincs tőzsdén a cég... most hogy említetted, ránéztem és a Randomra felvették, úgy hogy nemsokára belefogok karmolni... :)
Szépen tömik a népet, belenyalt 164-be, majd dirr le 142 vissza 145... ez bőven 100milliárd felett van, úgy hogy covid előtt 30-40milliárdra értékelték...
Már megy, 153,59.
Kár, hogy nem Ackman hálózta be őket, most kaszálhatnánk. (ha te is beszálltál oda)
telitalálat, előreláthatólag 155-ön fog indulni... mikor kezdődik a kereskedés?
szóval 68ról fog kilőni 100fölé :P
"Airbnb: 68 dolláron alakult ki az IPO-ár az Airbnb kapcsán, így jócskán meghaladták a korábbi 45-50, de a későbbi 60 dollár körüli szinteket is. A befektetői érdeklődés tehát igen jelentős, és közel 3,5 milliárd dolláros lehet így az IPO, bővebben pedig itt írtunk a sztoriról. A kereskedés ma indul majd a részvényekkel."
holnap indul a kereskedés, ársávot módosítottak 155-160-ra..
DoorDasht is húzzák 75-80$ -on debütált volna, most már 160$
Hihetetlen :)
AI 102$ HypeHypeHypeHypeRobinHype!
Ilyenkor mindig elgondolkodok, a céget ismerő bennfentesek ekkora balfaszok lennének, hogy nem ismerik fel, hogy a cégük kb100$/részvényt ér és elkótyavetyélik 42-ért, vagy egyszerűen csak sok az idióta. Ez megy egy éve az ipo-knál.
most látom, hogy a wish is tőzsdére akar lépni 23 dodós áron, ahogy kinéz mostanság, mire a wall streetre ér 50 dollárros áron fog indulni a kereskedés.. :)
nagyon jó kérdések, meglátjuk, hogy mi lesz a jövőben..
az hogy visszaáll-e a turizmus? szerintem visszaáll, ha nem is előbb, de utóbb biztos, kb 3 éven belül... nézd meg az usába, hogy milyen repcsi forgalom van már, mint a covid előtt... a városi szabályozás, na az érdekes lesz..
https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1559720/00...
Mennyit érhet a cég? Van jövője? Visszaáll a 2019 előtti tömegturizmus, ami ellen már tüntettek is pl Barcelonában, Velencében? A városi szabályozások lehetősége mennyire támogatja az airbnb üzleti modelljét?