holnap indul a kereskedés, ársávot módosítottak 155-160-ra..
holnap indul a kereskedés, ársávot módosítottak 155-160-ra..
DoorDasht is húzzák 75-80$ -on debütált volna, most már 160$
Hihetetlen :)
AI 102$ HypeHypeHypeHypeRobinHype!
Ilyenkor mindig elgondolkodok, a céget ismerő bennfentesek ekkora balfaszok lennének, hogy nem ismerik fel, hogy a cégük kb100$/részvényt ér és elkótyavetyélik 42-ért, vagy egyszerűen csak sok az idióta. Ez megy egy éve az ipo-knál.
most látom, hogy a wish is tőzsdére akar lépni 23 dodós áron, ahogy kinéz mostanság, mire a wall streetre ér 50 dollárros áron fog indulni a kereskedés.. :)
nagyon jó kérdések, meglátjuk, hogy mi lesz a jövőben..
az hogy visszaáll-e a turizmus? szerintem visszaáll, ha nem is előbb, de utóbb biztos, kb 3 éven belül... nézd meg az usába, hogy milyen repcsi forgalom van már, mint a covid előtt... a városi szabályozás, na az érdekes lesz..
https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1559720/00...
Mennyit érhet a cég? Van jövője? Visszaáll a 2019 előtti tömegturizmus, ami ellen már tüntettek is pl Barcelonában, Velencében? A városi szabályozások lehetősége mennyire támogatja az airbnb üzleti modelljét?
A robinhúd korszakban kuriózumszámba megy ha egy felkapott ipo nem nyit legalább +60%-al a jegyzési ára felett.
dec 10-én tőzsdére lép... ahogy 44.00-50.00 $ -on nyithat, majd irány a csillagos ég... :P
https://www.investing.com/ipo-calendar/
most olvasom kbc-n, hogy sávot ugrott...
"56-60 dollár közötti már a héten esedékes IPO-nál meghatározott ársáv,
vagyis valóban komoly kereslet mutatkozik a részvényekre. A tervek
szerint csütörtökön indulhat majd a kereskedés a népszerű vállalat
részvényeivel, és közel 3 milliárd dolláros lehet az IPO mérete.
Korábban még 45-50 dollár közötti sávról szóltak a hírek."
A Lamborghini IPO-ja piaci kommentárok szerint akár a 10 milliárd eurót is meghaladhatja, ami a VW-részvényesek szempontjából kifejezetten értékteremtő lehetne, ha figyelembe vesszük, hogy a VW csoport jelenleg 80 milliárd eurós piaci kapitalizációval rendelkezik. Az értékeltség alapjául pedig természetesen a Ferrari szolgálhatna, emiatt röviden összeválogattam a legfontosabb különbségeket, melyeket helyenként kiegészítettem egyéb szubjektív véleménnyel is. Ezek a következők:
...
Vannak ugyanakkor rossz példák is a múltból, hiszen az Aston Martin is megpróbált a Ferrari útjára térni 2018-ban, de óriási bukta lett belőle. Ennek ellenére a Lamborghini IPO-jára vagy értékesítésére érdemes bizakodva tekinteni, mert sokkal stabilabb lábakon áll, mint korábban brit riválisa.
"Az Airbnb 44 és 50 dollár közti árfolyamon tervezi kibocsátani
részvényeit a tőzsdei bevezetése során, amely akár 35 milliárd dolláros
értékeltséget is eredményezhet."
Mit gondoltok, lenne benne fantázia?
"A Bloomberg elemzői szerint a Lamborghini tőzsdei bevezetése 12 milliárd dolláros likviditást biztosítana a Volkswagen számára. A legnagyobb európai autógyártónak megközelítőleg 73 milliárd eurót kell 2025-ig a digitalizációra és elektrifikációra költeni."Az magától érthetődik. :)
*
Soros még 2012-ben vett bele a PLTR-be, nem most.
Most bejelentette, hogy szórni fogja, amint lehet, erre az árfolyam: +4,1%
Bezzeg ha ezt vettem volna nem snowflake-et... Akkor fordizva lenne...