Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

sport

#865441 prfecó

Most meg lehet kövezni engem , de:

- mi a fészkes fekete dolog történt , hogy minden gyönyörű.Több meccset megnyert a magyar válogatót táény,. Sőt Fradi is bejutott., több meccset nyert , tény Ezzel megint Magyarország felszabadult ?. Az ég kékebb? , a gazdaságunk jobb ?, kevesebb az adó? erősebb a forint?kevesebbet lopnak?

Meszáros stromann meg több pénzt fog kapni az egyetlen realitás

Egyébként a magyar sport eddig is jó volt , most is az legyen szerintem a fontos.

Személy szerint eddig sem érdekelt se a magyar , se a külföldi foci. Ellentétben szeretek úszni , természetet járni , teniszezni , sőt ultizni-bridgezni is , de ezért az állam ne öltsön erre kurva sokat , még akkor se , ha én lennék az Atyauristen.

Sőt! Leekens adios?

#865439 TrendMan Előzmény: #865434

A pénz!

A sok pénz elvakít!

Meg a hatalom!

Esetleg a szex!

Pénz, hatalom, szex,

MLSZ, MLSZ!!!

Sőt! Leekens adios?

#865434 matgab Előzmény: #823088

és Leekens után is egyértelműen Rossira voksoltam.

Azt nem tudom, hogy ha én mezei hobbiamatőrként ennyire láttam, hogy kiből lehetne jó kapitány, akkor az MLSZ-nél vajon miért nem látták?

katt előzmény:2017 , még…

#865433 matgab Előzmény: #805427

katt előzmény:

2017 , még Leekens előtt írtam:


Sousa-nak nincs csapata, a Videotont elég jól összeszedte, nemzetközi eredményeket ért el (amit azóta sem senki), a Fiorentinának jó volt, és nincs csapata és ismeri a magyar közeget.

Marco Rossi: kis költségvetésű nem kiemelkedő játékos állományú csapatból csinált bajnokot. Jól érzi magát magyar közegben. Jelenleg a Dunaszerdahelyen van. Más kérdés, hogy amit el lehet érni egy klubcsapatnál - napi szintű kapcsolatban- azt el lehet-e érni egy válogatott esetén is?

Ha nem ez a kettő, akkor lehet valami újhullámos kapitány, mint Szélesi, vagy Szabics, de nekik nem hiszem hogy meglenne az az edzői tapasztalat, amire szükség lenne egy válogatott esetében.

De legalább a nmezetközi futball élet nyelvét értik.

-- Marco Rossi kapcsán --

#865432 TrendMan Előzmény: #865430

khmmm ... jelenleg még nem tudjuk mennyire jó, én ezeket egyenlőre kicsúszott eredményeknek tekintem, amelyek jelentős részben az összes mérkőzés edzőmeccs hangulatának tudhatóak be.

-- Marco Rossi kapcsán --

#865430 matgab Előzmény: #865379

Az biztos, hogy Rossi messze a legnagyobb tudású. legtehetségesebb, legelkötelezetebb és leginteligensebb edző, aki az elmúlt 40 évben a magyar válogatott szövetségi kapitányai közül.

Hozzá hasonló egyedül Dárdai volt, de nála is a támadójáték kialakítása problémákat okozott ( holott neki volt egy Gerája és egy még fiatal Szalaija, illetve több tehetségesebb csatára).

És nem emlékszem már ki volt anno, aki azt mondta, hogy ennek a csapatnak m indegy ki az edzője, de szerencsére tévedett. Igenis számít, hogy ki az edző, csak korábban vagy a képesség vagy a tudás, vagy a tehetség, vagy az empatikusság, vagy az elhivatottság vagy ezek kombinációi hiányoztak az edzőkből, mi meg azt hittük, hogy a csapat ennyire rossz.

-- Marco Rossi kapcsán --

#865379 TrendMan Előzmény: #865373

Szerintem ez a kulcs mondat:

"Egészen felemelő lehet például játékosként azzal szembesülni, hogy az edző egyrészt megüti a kívánt szintet szakmailag (pláne jó néhány korábbi versenyzővel összehasonlítva), másrészt pedig se ugródeszkaként nem tekint a magyar válogatottra, se nem derogál neki az itteni munka."

Csányi meg lehet, hogy jó szervező, de inkább ne menjen a foci pálya közelébe.

Végülis Csányi addig sze…

#865378 matgab Előzmény: #865373

Végülis Csányi addig szervezte az UEFA-ban a dolgokat, hogy mindig épp megmaradt az esélyünk, hogy kijussunk az EB-re és a C csoportból egyetlen csoport győzelemmel (csoport megnyerésével) egyenest az A csoportba ugrottunk... Tud valamit az öreg.


feljutott a magyar nemzeti 33 ....

#865363 matgab Előzmény: #865362

Varga Kevin nagyon pozitív benyomást keltett rám, ő a jövő! Mellé kellene még találni valakit. Meg Hahn-ra a Paksból mondják mostanában, hogy nagyon jól játszik, bár még nem láttam, de érdemes lenne ha tényleg ilyen jó beépíteni a csapatba.

Nagyon jó kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott a csapat, nagyon tetszett Nagy Ádám és Szalai Attila játéka (Kevin mellett). Könyves is brusztolt, jobban elfárasztotta a védőket , mint Szalai Ádám szokta. Fiola és Sigér is jól mozgott...

Kalmár az első 15 perc után elfogyott sajnos, Cseri viszont jól állt be a helyére.

Botkának már beállásakor is láttam, hogy olyan zavart a tekintete, még jó, hogy csak rövid ideig volt bent, mert ezen rövid idő alatt vagy háromszor adta el a labdát.

Gyurcsó nem igazán csatár, de középpályásnak elmegy.

Szép volt Fiúk!

És Rossi nagyon kitalálta, hogy mit kell játszatni a srácokkal! Ilyen siker sorozatra 1985 óta nem emlékszem , hogy lett volna!


feljutott a magyar nemzeti 33 ....

#865362 matgab Előzmény: #865359

Végülis igaza lett a károgóknak, hogy nem tudunk megmaradni a B ligában...:-)

-- jelenleg 6:0 --

#865348 matgab Előzmény: #865343

Valahogy azt látom, hogy nekünk a zárt kapus meccsek jönnek be klub és válogatott szinten is.

Elég megnézni a Fradi meccseit:

Zárt kapu:

Celtic, Dinamo Zagreb, Molde idegenben 2GY 1 D,

válogatott:

Töröko (i) GY , Szerbia (i) GY +D

nézős meccsek:

Barca: 1-5 V , Juve: 1-4, V, Kijev: D

Oroszok: V, D,


-- jelenleg 6:0 --

#865343 TrendMan Előzmény: #865342

Arra most jó nekünk ez a sorozat, hogy a kapitánynak lehetősége van kikísérletezni a működőképes változatokat.

Több játékosunknál úgy tűnik, mintha fejlődtek volna.

Ez viszont csak akkor nyer bizonyságot, ha legközelebb tétmeccsen kell bizonyítaniuk 80.000 fanatikus néző előtt.

Addig simán lehet porhintés és látszat eredmény is.

Ha kikapunk a törököktől, ők akár még csoportgyőztesek is lehetnek.

-- jelenleg 6:0 --

#865342 matgab Előzmény: #865341

Kíváncsi vagyok erre a mai törökök elleni meccsre.

Szinte minden jobb játékosunkat már visszaadtuk a klubcsapatának, vagy sérültet jelentett.

Én a következő csapattal állnék ki

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros),
Védők: , Botka Endre (Ferencváros), Kecskés Ákos (FC Lugano – Svájc), Lang Ádám (Omonia Nicosia – Ciprus), Szalai Attila (Apollon – Ciprus)

Középpályások: Holender Filip (Partizan Beograd – Szerbia), Kalmár Zsolt (Dunaszerdahelyi AC – Szlovákia), Nagy Ádám (Bristol City – Anglia), , Sigér Dávid (Ferencváros), Loic Nego
Támadók: Könyves Norbert (Zalaegerszegi TE FC), akit a 60. pecben Nikolics Nemanja (Mol Fehérvár FC)-ra cserélnék,

Nem tudom, hogy a törökök vagy a szerbek mennyire fogják komolyan venni, vajon ugyanennyien hiányoznak a törököknél is?

a Török Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Zeki Celik, Mert Cetin és Orkun Kökcü a legutóbbi mérkőzésen egyaránt sérülést szenvedett, így egyikük sem utazott el a magyar fővárosba. Az oroszok ellen gólt szerző Cengiz Ünder sárga lapos eltiltása miatt nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére, Enes Ünalt pedig klubja, a Getafe rendelte vissza Spanyolországba. Később Caglar Söyüncü és Efecan Karaca is kidőlt a sorból, így a kora délutáni órákban, a nagyjából másfél órás repülőutat követően nélkülük landolt a Turkish Airlines járata a Liszt Ferenc repülőtéren.

Sokat érhetne a győzelem, főleg a 2024-es EB kvalifikáció szempontjából.

De reálisan nézve a szerbeket úgy tűnt egyáltalán nem érdekli ez a Nemzetek Ligája bohóckodás- meg azért ahogy akár a németeket látjuk vagy akár a magyarokat- igazából senkit nem érdekel.

Jó, hogy van egy ilyen bajnokság, ahol amúgy azonos kaliberű csapatok mérkőznek egymással és nem azt kell nézni, hogy Franciaország 4 vagy 8 nullára pofozza-e le San Marino-t vagy Gibraltárt. Csak semmi presztízse nincs egyelőre.

Várhatóan én amndó vagyok, hogy örüljünk annak, hogy nem estünk ki, de reális az lesz, hogy az oroszok behúzzák az első helyet, a törökök meg másodikok lesznek.

Aztán a franc se tudja. Jó lenne. Rajtam nem fog múlni ott fogok ülni a TV előtt.

-- jelenleg 6:0 --

#865341 matgab Előzmény: #865319

Kár hogy most pukkadtak ki a németek. Lehetett volna az EB-n is, hogy Münchenben kikapnak tőlünk 2-0-ra...

-- jelenleg 6:0 --

#865319 TrendMan

Németek igen nagy verést kapnak.

Visszavágás a Bayern - Barca-ért?

Zutty, Durr, Bumm ... Találó!

#865240 TrendMan Előzmény: #865239

Ba+

Nem gondolod, hogy ez a részvény árfolyamokat is befolyásolja?

---

Én úgy látom, hogy Nikolic másodvirágzását éli, most is és Izland ellen is adott egy gol passzt, már nem ő fut el, hanem ő szolgál ki.

Szép volt!

Zutty, Durr, Bumm ... Találó!

#865239 matgab Előzmény: #865191

Biztositottam azt h a magyar válogatott ne kapjon ki. Tettem egy kis pénzt a szerb győzelemre.

Érdekes kimegyek wc-re, akkor mindig rúg egy gólt a válogatott. Most is. Mondhatjuk, h minél rosszabb a prosztatam, annál eredményesebb a magyar válogatott. Sztem 2040-ben vb-t fogunk nyerni!