Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #805418

Storck szerintem buta ember volt.

Már ránézésre is, a tekintetéből amit ki lehetett olvasni.

Nem véletlenül nem futott be sehol. Ezért kár volt neki fél milliárdot adni, sztem ha a nézők online tudtak volna szavazni a kezdőkről cseréről és a taktikáról, az jobb eredményeket hozott volna jóval olcsóbban.

Más kérdés, hogy ezzel a csapattal nem lehet tartósan eredményt elérni. Az edző egy plusz minusz 10-25%-ot számít a csapatnál.

Ki lehetne jó edző a válogatott élére?

Sousa-nak nincs csapata, a Videotont elég jól összeszedte, nemzetközi eredményeket ért el (amit azóta sem senki), a Fiorentinának jó volt, és nincs csapata és ismeri a magyar közeget.

Marco Rossi: kis költségvetésű nem kiemelkedő játékos állományú csapatból csinált bajnokot. Jól érzi magát magyar közegben. Jelenleg a Dunaszerdahelyen van. Más kérdés, hogy amit el lehet érni egy klubcsapatnál - napi szintű kapcsolatban- azt el lehet-e érni egy válogatott esetén is?

Ha nem ez a kettő, akkor lehet valami újhullámos kapitány, mint Szélesi, vagy Szabics, de nekik nem hiszem hogy meglenne az az edzői tapasztalat, amire szükség lenne egy válogatott esetében.

De legalább a nmezetközi futball élet nyelvét értik.


Szerintem Nyilasi, vagy Bölöni nem lenne jó választás. Nyilasi nyilatozzon jóságos nagypapaként a tévében, Bölöni meg egyáltalán nem ismeri a magyar közeget...

Dárdai jó lenne persze, tipikus válogatott edző, aki gyorsan nagy motivációt tud adni a játékosoknak és lát a pályán de a Hertha nem fogja elengedni, amíg hozza az eredményeket...