Regisztráció Elfelejtett jelszó

-- jelenleg 6:0 --

matgab Előzmény: #865341

Kíváncsi vagyok erre a mai törökök elleni meccsre.

Szinte minden jobb játékosunkat már visszaadtuk a klubcsapatának, vagy sérültet jelentett.

Én a következő csapattal állnék ki

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros),
Védők: , Botka Endre (Ferencváros), Kecskés Ákos (FC Lugano – Svájc), Lang Ádám (Omonia Nicosia – Ciprus), Szalai Attila (Apollon – Ciprus)

Középpályások: Holender Filip (Partizan Beograd – Szerbia), Kalmár Zsolt (Dunaszerdahelyi AC – Szlovákia), Nagy Ádám (Bristol City – Anglia), , Sigér Dávid (Ferencváros), Loic Nego
Támadók: Könyves Norbert (Zalaegerszegi TE FC), akit a 60. pecben Nikolics Nemanja (Mol Fehérvár FC)-ra cserélnék,

Nem tudom, hogy a törökök vagy a szerbek mennyire fogják komolyan venni, vajon ugyanennyien hiányoznak a törököknél is?

a Török Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Zeki Celik, Mert Cetin és Orkun Kökcü a legutóbbi mérkőzésen egyaránt sérülést szenvedett, így egyikük sem utazott el a magyar fővárosba. Az oroszok ellen gólt szerző Cengiz Ünder sárga lapos eltiltása miatt nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére, Enes Ünalt pedig klubja, a Getafe rendelte vissza Spanyolországba. Később Caglar Söyüncü és Efecan Karaca is kidőlt a sorból, így a kora délutáni órákban, a nagyjából másfél órás repülőutat követően nélkülük landolt a Turkish Airlines járata a Liszt Ferenc repülőtéren.

Sokat érhetne a győzelem, főleg a 2024-es EB kvalifikáció szempontjából.

De reálisan nézve a szerbeket úgy tűnt egyáltalán nem érdekli ez a Nemzetek Ligája bohóckodás- meg azért ahogy akár a németeket látjuk vagy akár a magyarokat- igazából senkit nem érdekel.

Jó, hogy van egy ilyen bajnokság, ahol amúgy azonos kaliberű csapatok mérkőznek egymással és nem azt kell nézni, hogy Franciaország 4 vagy 8 nullára pofozza-e le San Marino-t vagy Gibraltárt. Csak semmi presztízse nincs egyelőre.

Várhatóan én amndó vagyok, hogy örüljünk annak, hogy nem estünk ki, de reális az lesz, hogy az oroszok behúzzák az első helyet, a törökök meg másodikok lesznek.

Aztán a franc se tudja. Jó lenne. Rajtam nem fog múlni ott fogok ülni a TV előtt.