Regisztráció Elfelejtett jelszó

Zutty, Durr, Bumm ... Találó!

matgab Előzmény: #865180

Tegnap rosszul játszott a válogatott. Azt hittem a szokásos formát fogjuk hozni végig a meccsen, miszerint az igazán fontos meccseket elbukjuk.

De most mellénk állt végre a szerencse és behúztuk. Most már többedjére fordult elő a Rossi csapattal, hogy nem játszottunk jól és mégis nyertünk. És ez azért mennyivel jobb, mint jó játék után kikapni!

Egy biztos, Szalai Ádit el kellene már felejteni. Amint lehozták a pályáról, attól a pillanattól fogva megindultunk , mint a buborék!

Szalai továbbra is borzasztóan lassú, pocakos, ügyetlen. Nem mindig volt ilyen, de eljárt felette az idő. Egy erő nélküli erőcsatár lett belőle. Egy fogatlan oroszlán. Már szabadrúgásokat sem harcol ki, mert összenyiklik mielőtt bárki hozzáérne. Kicsit olyan már , mint Király Gabi utolsó évében Szombathelyen. Nem illik egy olyan emberre ilyet mondani, aki ennyit tett anno a válogatottért, mint ők, de ez már a szánalmas kategória.

Az is igaz, hogy Nikolics sem az igazi már. Főleg nem egy teljes meccsre. Csere csaátrnak még megfelelő.

De ki lesz nyárig a csatárunk?
Ez egy baromi jó kérdés... Könyves 31 éves. Csupaszív játékos, de messze nem nemzetközi színvonalú. CSoboth Kevin a portugál B ligában sem rúgott gólt. Niko még öregebb lesz. Szőke Adriánt még sosem láttam, csak hallottam, hogy kerettag.

Legjobb lenne ha Balogh Norbi fél év alatt megtáltosodna és igazolná, hogy a Palermo nem benézte, csak rosszul használta. Bár ő meg nagyon sérülékeny, nem lehet rá tartósan alapozni.

Legjobb az lenne, ha honosítanánk magunknak még egy Lajost, mondjuk Suarezt...

De az is lehet, hogy Sallai mellett Nego , mint két árnyékék, valós csatár nélkül állunk fel és ezzel úgy meglepjük csoportellenfeleinket, hogy elsőként továbbjutunk!