Csak tettek oda egy alsó tüskét.
Óvatosan!
Köszönöm. Úgy tűnik az alsó tüske meg lesz az órás gyertyán. De nem tetszik a DAX longos szemmel.
Ha a hátralévő 10 percben felhúzzák és ebben az órában is lesz a gyertyának alsó tüskéje, akkor stabilizálódás elkezdődött.
Egyébként ha nem akkor van még dolgunk lefelé.

Én úgy érzem, hogy miután nem ment a fölé a 11734-es Fibo szintnek, további esés jön. Persze most sem léptem onnan shortba szűk stoppal.
Egyébként még egyáltalán nem biztos, hogy vége van az esésnek. Lehet ez még 11400 is ha USA elindul.
forduló utan majd jön a hápogás, hogy mikor fog esni megint, részemröl is, ilyen ez:))
11400nál van a 38as fibo, túl közel hogy ne hagyja ki?
Azt a 14.600-as rajzot nem törlöm, mert arra számítok továbbra is, csak később lesz egy kevéssel.
Nagyon túladott minden. Nézzétek meg a Futures Stochasticot.
Nagyon kell figyelni, nehogy egy csúnya átverés legyen ez az esés.
Egyébként tegnap az emelkedés lehetőségére is a túladottság miatt tippeltem. Persze, ha esni kell és nagy a pánik, akkor már senki nem foglalkozik a Stochastical, egyszerűen kifektetik vízszintesbe.
amikor szeptemberben ezen a szinten volt az sp a dax 13000 környékén oldalazott, nagyon gyengusz lett
------------------------------------------------------------------------
Kellene, innen az a 12.025 környéke.

Corona-vírus: Oroszország a „Sputnik V” vakcina sürgősségi kezelésre és előminősítésre vonatkozó jóváhagyását kéri a WHO-tól
Az MA)200) naposra érdemes koncentrálni, ami jelenleg 12.112-12.126. Onnan szép lenne egy emelkedés.
-----------------------------------------------------------------------
Amíg nem törjük le, addig onnan szép lett volna egy emelkedés, de nem ez történt letörtük.
Mostani helyzet: