11.585, de 11.400-ig lecsúszhat.
forduló utan majd jön a hápogás, hogy mikor fog esni megint, részemröl is, ilyen ez:))
11400nál van a 38as fibo, túl közel hogy ne hagyja ki?
Azt a 14.600-as rajzot nem törlöm, mert arra számítok továbbra is, csak később lesz egy kevéssel.
Nagyon túladott minden. Nézzétek meg a Futures Stochasticot.
Nagyon kell figyelni, nehogy egy csúnya átverés legyen ez az esés.
Egyébként tegnap az emelkedés lehetőségére is a túladottság miatt tippeltem. Persze, ha esni kell és nagy a pánik, akkor már senki nem foglalkozik a Stochastical, egyszerűen kifektetik vízszintesbe.
amikor szeptemberben ezen a szinten volt az sp a dax 13000 környékén oldalazott, nagyon gyengusz lett
------------------------------------------------------------------------
Kellene, innen az a 12.025 környéke.

Corona-vírus: Oroszország a „Sputnik V” vakcina sürgősségi kezelésre és előminősítésre vonatkozó jóváhagyását kéri a WHO-tól
Az MA)200) naposra érdemes koncentrálni, ami jelenleg 12.112-12.126. Onnan szép lenne egy emelkedés.
-----------------------------------------------------------------------
Amíg nem törjük le, addig onnan szép lett volna egy emelkedés, de nem ez történt letörtük.
Mostani helyzet:

Tegnap még olyan helyen tartózkodott, hogy egy éjszakai réssel felfelé irányt is eltudtam volna képzelni és akkor most nyitogathatnánk a longokat.
De, az éjszaka letörte a támaszt és ekkor már lefelé kell kereskedni.
Ezért fontos a támaszokat, ellenállásokat figyelni és alkalmazkodni hozzájuk.
Írtam is, ha naposon az MA(200) -at letörjük, akkor esés lehet.
Már a zárás is alatta volt, de még volt remény a visszakapaszkodásra, de nem ezt tette.
Sziasztok, jó reggelt.
Lenthor, köszönjük a reggeli elemzéseid. Valóban nem néz ki jól a DAX (sem).
Persze lehet, hogy az éjszaka csak a beijesztés volt, de én úgy érzem, hogy ez nem volt véletlen.
Hogy mi váltotta ki, azt nem tudom, nem néztem szét, hogy milyen hírek lehettek.
A "halálkereszt" lehetősége aggodalomra ad okot.
--------------------------------------------------------------------
Most:

Az emelkedés megkezdésének 100%-os fiboja is közel van 11.585!!!!
A 11.585 akár lehetne egy fej-váll nyakvonala. Innen még lehetne egy jobb váll felfelé és utána merülés.
Tegnap még optimista voltam, most egy kicsit megijesztett az éjszakai durva mozgás lefelé. Fel kell készülni egy negatív kimenet lehetőségére is.

Nagyon durva! Mély esésre váltott úgy néz ki.
Lehetséges, hogy a 161.8%-os fibot 11.594-et vette célba.
Az éjszakai lejtmenetből korrigálhat:
- 11.950-ig
- 12.025-ig
- 12.120-ig
- illetve maximum 12.311-ig, de ez most reménytelen