Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Megnyugodtam, hogy akárm…

#863441 walex

Megnyugodtam, hogy akármilyen rossz a helyzet,bármennyire gyenge a forint már, de akkor is visszatér a nyugdíjas szavazat szerző 13. havi nyugdíj. Az, hogy közben bazi nagy lesz a költségvetési hiány,kit érdekel?!

-- homokozó a meseországban --

#863324 Ibiza Előzmény: #863314

nagyot akartak dobni. Nem hinném frusztráció, inkább csak a jelenség ellen akartak tenni, mert előbb utóbb ezek bekerülnek az óvodákba a szivárványos önkorikban.
Egyik sem érti meg, nem valami ellen kell menni.
Ezt érzi a dobrev mocskolódnak, szórják a sz@rt, besároznak mindent és most azt igéri békét teremtenek. Kb ez a védelmi pénz is. Mocsok egy csürhe.

:) igaz.. Igen szánalom.…

#863323 Ibiza Előzmény: #863275

:) igaz.. Igen szánalom. Aki most nem éri el a céljait, nem tud boldog lenni az szánalom. Nem érti a világot és nem konvertibilis a tudása, vagy csak lusta mint a malac, igénytelen és persze másra fogja.
Vagy egy megtévesztet birka aki szaladgál a szélfútta tacepaók után mint kismacska ősszel a levelek után.
Ha nem jó itt elmehetsz Ausztriába, németekhez, Angliába, Usába, skandináv országokba élni vagy valamelyik tematikus országba pl israelbe,. Mekkora szabadság már ez... Szakmát életet válthatsz pillanatok alatt.
Minden információ a szádban van, akinek nem a féknyússzal, demagógiával van tele az lát, láthat.
Segítek kicsit.
Az állandó tanulás az alkotás a munka a teljesítmény az ami kell, ez teremti meg a jóléted lehetőségét. Tervek és álmok kellenek, érezned kell a gondolkodás örömét és hatalmát. A legfontosabb!! érezned kell a nagy elágazásokat, ahol az életed következő időszaka a döntésedtől függ. Ez a kiteljesedés.
A boldogsághoz nyitottság, érettség, egészséges világlátás és egészséges érzelmek kellenek amiket ki is tudsz mutatni és nem félsz ezektől. Meg tudd élni a pillanatokat a hétköznapokat és persze a nagy pillanatokat. Adsz és kapsz. Csodálatos.
Ha nem a te életedet éled és nem a te igényeidet követed akkor mindig üres és csalódott leszel, ha eléred a célt akkor is ha nem.

Te tudod miért vagy savanyú uborka. Remélem segítettem és még nem késő.



-- homokozó a meseországban --

#863314 Koffein Előzmény: #863311

a legnagyobb vicc az egészben, hogy a legszélsőjobboldalibb pártnak a legnagyobb sérelme, ami óriási frusztrációt okoz számukra, egy könyv, amit nem mindenki fog megvenni, elolvasni, max a meleg szülök..

"Csakhogy ne aggódj érte…

#863275 Láma Előzmény: #863178

"Csakhogy ne aggódj értem."

Ilyesmi nem fordulhat elő. Nem aggódás volt, hanem szánalom.

"Életem legjobb időszakát élem."

Boldogok a lelki szegények....

Milyen igaz.



Felcsökkent. Ez ilyen.A …

#863274 Láma Előzmény: #863234

Felcsökkent. Ez ilyen.

A legdurvább jóslat is 32 volt még tavaly is a ciklus végére. Ha így haladnak lesz az 40 is. Felgyorsult a lopás. Szépen fog mutatni a GDP-s ábra, ha lesz visszaesés. Most a legdurvább jóslat, amit láttam -7%.

szarházi hazaáruló banda…

#863272 Ibiza Előzmény: #863271

szarházi hazaáruló banda. Nem vallják be nemzetközi irányzat érdekeit képviselik (sorosizmus/neoliberalizmus) semmit nem jelent nekik Magyarország, nekik térkép e táj.
LMP és momentum viszi az szdsz-es tüzet. összefogják az urbánus nem zsidó zsidókat (Slomo és Németh), a lilaködös értelmiséget, és ezeknek a zöld mániákusait plusz begyűjtik a deviánsokat és a lehulló útkeresőket. De mivel nem ez az igazi irányuk ezért kényszerből szavaznak rájuk és rezeg a léc. Mivel ennek a választói rétegnek zsigeri gyűlölete van a nemzeti irányultsággal ez tartja őket egyben ez a csiriz.
Megcsinálták szdsz fiatalított változatát a momentummal, LMP meg megmaradt a 30felettieknek.
Külföldön képzik őket a legújabb módszerekkel, de szerencsére ezek tehetségtelen pö-csök, nem profik.
Nem is lenne baj ha mindenki tisztességes lenne, a pártok lefednék a társadalmi igényeket, az képviselnék amire a szavazatokat gyűjtik. Ezért furcsa ha ezek összeállnak jobbikkal kommunistákkal, gyurcsótányokkal, ez árulkodó, kilátszik a lóláb, minden a hatalomról szól.
Nem építeni, rombolni akarnak. Ez szembemegy minden egészséges ember gondolkodásával, ezért nem is nyernek.

Most kialakult a bárki csak orbán nem hangulat, ezt kell megoldani fidesznek. kb 50-50% lehet a két oldal, szószerint mert megosztás a módszer.
A mi hazánk mozgalom lehet a mérleg nyelve.
Fidesz viszonylag ügyesen megoldhatja, Orbán félreáll (EU-s pozi).
Varga vagy Lázár vagy egy hölgy a miniszterelnök jelölt. Esetleg előrehozott választás.
Kellene a politikai váltógazdaság de ettől az elvtelen senkiházi csürhétől mentse az Isten az országot.

Váltógazdaság mint pl anno Angliában.
Ha konzervatívok nyertek akkor adókedvezményeket kaptak a vállalkozók és a tőkések, ha a munkáspárt nyert akkor a szociális kiadások segélyek emelkedtek. A főszámok maradtak mert az ország érdekeit tartottak szem előtt, ezek adottak voltak.

Hazaáruló fegyőr megint …

#863271 walex

Hazaáruló fegyőr megint arra biztatta az Erdélyben élő magyarokat, hogy a holnapi önkormányzati választáson a román testvérpártjukra szavazzanak.

Persze már magyarázkodik az időközben törölt videó után, hogy hát ő nem is így gondolta ám, hogy a magyar emberek ne a magyarokra szavazzanak. Nem úgy gondolta,persze.

Alulmúlják már az SZDSZ-t, addig még ők se merészkedtek, hogy ovisokat érzékenyítenének.

Én sem hiszek a gyenge f…

#863239 Ibiza Előzmény: #863215

Én sem hiszek a gyenge forintban. Annyi van, drágul az import teret nyerhetnek a hazai beszállítók.
Export bevételhez jó de a cégek zöme árkedvezményre használja ki a plusz bevételt.
Az export egy része importhoz köthető.
Ezért kellenek olyan beruházások amikkel minél magasabb hozzáadott értékek járulnak.
Euro bevezetéssel lehet tetszőleges árfolyamot elérni, ez a nem mindegy. írtam már 320az alap 280az visszakapnak az emberek a szívásért.
Amúgy gondoltam elengedik forintot mert így támogatják az autó cégeket, ők mindent eurban számolnak, olcsóbbak így a bérek.

Azért mató egy hangszeren játszik.
Egyrészt a spekák éhesek, ott vannak az olcsó hitelek, olcsó finanszírozás..épp annyit enged amennyit kell..tudja lesz egy pont amikor tarthatatlan lesz, usa kamatot emel, kijönnek a válságos számok.. lehet háborús helyzet a gazdaságban.
Mató jól behangolta az arányokat..

Pakshoz oroszok adják a …

#863238 Ibiza Előzmény: #863234

Pakshoz oroszok adják a hitelt,ezt később bármivé át lehet konvertálni. Tudod van a mondás ha sok a hiteled, ez nem a te gondod ez a hitelezők gondja. Ha visszaemlékszel akkor kiszivárogtatták németek már le is kötötték a kapacitásának egy nagy részét. Német cégek is benne vannak a rendszerben.
Hatástanulmányt a Rocsildok (sic) végezték és tetszett nekik.
https://nrgreport.com/cikk/2015/12/23/paks-ii-a-ro...
A fejlődés alapja az olcsó energia.
Sajnos az atomenergiánál jelenleg nincs olcsóbb és zöldebb.
Majd ha lesznek könnyű fúziós erőművek. Nem tudom mondjuk Paksot át lehetne állítani ilyenre.
Tudtommal a németeknél is a 160km/óra körüliek a sinek, és vannak speckó vonalak. Ott a távolságok is nagyobbak.
Egyszer németeknél kellett nekem egy helyi ember, kérdeztem és a városban lakik? mondja nem 150km-re, mondom az nem egyszerű, mondja ne aggódjak 1óra az út vonattal.

minden államadósságot GD…

#863237 Ibiza Előzmény: #863234

minden államadósságot GDP arányosan mérnek. Most forintban rakod be de ha átszámolnád eurra a mostani áron akkor? minden kimutatás játék a számokkal.