Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

walex Előzmény: #863198

Nálam már ez a 365 Ft-os euró árfolyam is hazaárulás kategória és sajnos visszatekintve, jövőre simán meglehet a 400-as szint is. Nekem ne dumáljanak, hogy nekik milyen fontosak a magyar emberek és Magyarország. A nemzeti vagyont, a magyar emberek pénzét értéktelenítik el folyamatosan és egyre jobban.

Szavakban nagyon fontos a magyar KKV szektor nekik, tettekben pedig a multikat tömik sokmilliárdos támogatásokkal.

Visszaadják a multiknak az utóbbi évek béremeléseit az alaposan begyengített forinttal.
Remélem, 2022-ben nyernek, hogy ez a sok szr, amit az utóbbi években összehoztak, visszaessen rájuk és ugyanúgy menjenek a levesbe, mint a szocik.

Bele se merek gondolni, hogy a nyomorult, erőltetett Paks 2-nek hol lesz a vége. 10 milliárd euróról volt szó anno. Erre az építési költségek növekedése miatt simán rá lehet tenni bőven. Kitolták az iszonyú sok hitelt (CSOK, NHP, 0%-os szutykok), idővel jönni fognak a bedőlések, ha fizetni kellene, egyelőre kitolták ennek előszelét jövő nyárra.
Ratkó generáció nyugdíjba megy, százezrek távoznak a munkaerőpiacról. Nyugdíjkassza meg lesz terhelve, főleg, hogy visszahozták azt az idióta 13. havi nyugdíjat. Cudar jövő néz ki, s ennek egy részét ők hozták össze.

A románok közben kirakták az irányjelzőt, előzésre készülnek.
https://mfor.hu/cikkek/makro/2-euro-csak-ennyivel-...

Azért szégyen, hogy már ezek is előzik az országot, miközben állítólag fantasztikus gazdasági fejlődés van ebben a nagy összeszerelő üzemként működő országban (míg le nem áll valamelyik autógyár), közben semmi nem valósult meg abból, hogy megpróbáljunk valamennyire saját lábra állni.